Yeni eşim bana karşı çok cimri ama kızlarına öyle değil. Ben mi yanlışım artık şaşırdım ne yapacağımı?

Merhabalar. Ben 27 yasindayim ve esim 38 yasinda. Ben 20 li yaslarimdayken aile baskisiyla biriyle evlenip bir hafta olmadan da geri bosandim. Sonrasinda esimi tanidim ve oda bosanmayi dusunen isteyen birisiydi. Ben evli oldugu icin asla bir samimiyet kurmadm konusmadm arkadasimin abisiydi. Daha sonra bosandi 8 yil kadar gorustuk konustuk evlendik. Yanliz onun evliliginden 2 tane 8 ve 5 yasinda kizi ve oglu var. Hayatina bosandigi yerden devam ediyor benimle yeni bir sayfa acmiyor kendimi henuz 1 yil bile olmamisken 500 senelik evli gibi hissediyorum. O filmi izlemis bitirmis ben hala filmi izlemedm o heycanla bekliyorum gibi. Dun evin halisinin kirlendigini yikadigimi fakat temzlenmedigini soyledim. Ne zaman dersen yikatalim dedim (1 halı) bana elinin dar oldugunu 5 kurus harcayamayacagini vs dunya laf saydi. Ve sabahinda kucuk seytan kizinin whatsapp durumunda babam bana altin kupe almis herkes gordumu diye durum atmis bunu gorup soyledigimde bana snane benim cocugum tabiki yapacagim dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Annesine babasina 6 kardesler hepsine pra pul yagdiriyor ben evimin tek kiziyim benim anneme babama ozel gun dahi olsa cop almamis istemiyor o yapabilirmis evin erkegiymis ama ben anneme babama bile yapamazmisim. Evine aldigi zeytini bile benim basima kalkiyor. Bi kucuk erkek kardesim var 11 yasinda cocugu olduresiye kiskanip nefret ediyor. Ama benim onu baskasindan olma cocukcuklarindan kiskanmaya bile hakkimin olmadigini soyluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Kendini bilmezler ileri geri seyler yziyorlar kendileri insan degillermis baslarina gelmezmis gbi.. Bu adam benim en yakin arkadasimin amcasinin cocugu oluyordu. Taniyordum oncesinde derken bunu kastediyorum
Yeni eşim bana karşı çok cimri ama kızlarına öyle değil. Ben mi yanlışım artık şaşırdım ne yapacağımı?