Evlendikten sonra eşim değişti, bağırıp el kaldırıyor ve ailesi de beni suçluyor ne yapmalıyım?

Daha 3 aylık evliyiz evlenmeden önce 3 sene konuştuk sevgili olarak okadar çok kibardı ki anlatamam beni hiç kırmıyordu birbirimizin fikirlerine saygı duyuyorduk sürekli birbirimize zaman ayırıyorduk ama evlendikten sonra birden değişti bana bağırıp el kaldırmaya başladı yaklaşık 2 aydır bir yere çıkmıyoruz sürekli ev iş ev iş ben ısrar ettim çıkalım diye para harcıyamam dedi ben zaten parayla bişey yapmıcaktım evde kek börek hazırlıyacaktım sahilde yiyecektik hem değişiklik olurdu ama bana ben seninle dışarı çıkmaj istemiyorum dedi sürekli arkadaşlarıyla bilgisayardan oyun oynuyor onlar dışarı çağırdığında benimle çıkmadığı için ben gidemezsin dememe rağmen bana bağırıp gidyordu ben çıkalım diye çok ısrar ettim ama böyle tatlı tatlı hadi kocamm aşkımmm lütfen diye birden sinirlendi boğazıma atladı sonra kavga ettik bana tokat attı ağladım hep ve hiç umrunda olmadı aradan zaman geçince hiç bir şey olmamış gibi sarılmaya geldi ben ailesine anlattım konuyu ama onlar hiç bir şey demedi bi ara 700 tl bi harcama yaptım kendime ben ağlarken bana vurduğu için annesi geldi bana vurduğu suç değilmiş gibi para konusunu konuşup beni azarladı annesi

Evlendikten sonra eşim değişti, bağırıp el kaldırıyor ve ailesi de beni suçluyor ne yapmalıyım?