Evlendiğim günden beri eşim ve ailesi ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum. Ben onlara nasıl davranmalıyım?

Evlendiğim günden beri eşimin ailesi her boş vaktimizi çalıyor. Ayrıca sürekli kavga etmemize neden oluyorlar. Arkamdan benim iş hayatıma bile müdahale ediyolar ki bu beni kötü etkileyen şekilde. ne hakla diyorum e eşin arkandan dedi bizde iyilik olsun die yaptık ama kötü sonuçlandı bilemedik diip geçiyolar. Eşimse hala bir aile olamamış ve onları korumak için doğru ben dedim ben yaptım modunda 😒 sonunda onlara patlayıp kaç aydır neden böyle yapıyosunuz dediğimde herşeyi eşime yüklediler o kaş gözle onlara bunu yap demiş sözde onlarda yapmış arkamdan demiş onlarda yapmış. İyilik sanmışlar hep diip geçiyolar. Sınır çizdim onlarla görüşmüyordum. Bu süreçte eşimle çok mutluyduk. Ama ne dedilerse eşim dönüp arayacaksın onlarla aranı düzelteceksin die emirlerle gelince bana yine koptu kıyamet.

Evlendiğim günden beri eşim ve ailesi ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum. Ben onlara nasıl davranmalıyım?