Eşim sürekli ailesini benden önde tutup beni suçluyor, bu evlilikte ne yapmalıyım 😒?

Eşimin ailesi sürekli gittiğimizde oraya beni eşime kötülüyorlar, eşimle ailesi bir oluyor ben tek kalıyorum, evlerine gidince bir hoş geldiniz diye karşılayan bile yok annesi bile tv sini izlemeye devam ediyo. Bir görümcem var. Bu görümcem 6 aydır evli. Düğününde de ailecek bayağı yanlışlar yaptılar bana biz eşimle onlar yüzünden boşanma aşamasına geldik ben annemin evine gittim. O da yaşadığımız şehre geldi ve beni bir kez aramadı. Buraya gelmeden bir hafta önce eşimi aramış karına söyle bana şu kitabın pdf sini bulsun demiş. Eşimde gelip bana dedi. Neden o benden bir şey istiyorsa gidip yengenden iste diyemiyorsun dedim. O sizin aranızdaki sorun beni ilgilendirmez dedi. Şimdi o kız gelmiş annesinin evine. Bende görmeye gitmedim diye eşim kıyameti koparıyor. Oda benim ailemle görüşmeyecekmiş. Yok dayım hasta olmuş aramış yok abimin doğum gününe bir saatliğine gelmiş bundan sonra ailemin onu gördüğü son günmüş. Eşimde benle birlik olmak bir yana ailesine daha çok yapışacakmış. Böyle sözler söylüyor. Bana hiç eş vasfını göremedim 😒 yanlış anlaşılmasın ailesini silsin demiyorum fakat bizim eş olduğumuzu da hissettirsin istiyorum. Ve mutlu olmadığım değer görmediğim, her gittiğimde eşimle arama fitne sokan birilerinin yanına gitmek istemiyorum.

Eşim sürekli ailesini benden önde tutup beni suçluyor, bu evlilikte ne yapmalıyım 😒?