Evlenmiş boşanmış kadın olduğum için beni tanımak istemedi?

28 yaşındayım 4 yıl önce 1 yıllık evliğimi aldatıldığım için bitirmiştim. İşyerinden çok sevdiğim ve kendisininde beni çok sevdiği bir ablamın yeğeni beni gördü beğenmiş işyerindeki ablam aracı olup telefon numaramı vermek istedi tanışmak istiyordu oda 35-36 yaşlarında fakat evlenmiş ayrılmış biriyim ve işyerinden kimse bemim evlilik yaptığımı bilmiyordu ablama anlattım ve ona söylemesini ve öyle göre görüşeceğimi söyledim. O da söyledi belliki çocuk bana hiç yazmadı 1 hafta oldu. işyerindeki ablam bana bir garip davranıyor çocukta sanırım evlenmiş ayrılmış biriyle olmak istemiyor. Sormadım hiç neden garip davrandığını ama bu toplum boşanmış kadınlara çok ahlaksız olarak bakıyor. Sizce sormalı mıyım sonucun ne olduğunu?

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar soruyu hortlatmak istemedim ama onunla beraberiz kendisi de 1 evlilik yapmış 1-2 ay kadar sürmüş 😊 birbirimizi iyi anlıyoruz ve anlaşıyoruz 5 kere görüştük ailesi beni biliyor erkek kardeşleri ve eşiyle tanıştırdı her şey yolunda iyi yorum yapanlar ve teselli edenler için teşekkür ederim herkese kalbi kadar güzel bir hayat diliyorum hoşçakalın 🧚🏼‍♀️💖
Evlenmiş boşanmış kadın olduğum için beni tanımak istemedi?