Madem bu kadar değersizdim, neden seviyorum dedi bunca yıl, neden evlilik yoluna girmek istedi :( ?

3 yıllık sevgilimle 2 ay içinde nişan yapıcaktık ailelerimiz tanışıyordu, herkesin bildiği üzere 7+ siddetinde 2 kere deprem oldu ilkinde sevgilime mesaj attım, mesajlarda hiçbir tepki vermedi çok soğuk kanlı konuştu depremin hissedilmediği başka bir şehirde oturuyordu. Arayıp sormasını bekledim öğlene kadar aramadığı icin ben aradım onu, neden aramadın diye sordum tam o esnada ikinci 7+ siddetindeki deprem oldu tel acikti ne olduğuna şahit oluyordu, etrafta çığlık seslerine ağlamalara benim koşarak dışarı çıkmama şahit oldu, aşağı inince hamile bir ablaya yardm edicegim icin teli kapadm, sonrasında beni yine hic aramadi halimden haberdar etmek için aradim iyiyim dedim cok soguk kanlı konuşup teli kapadı yine, artık cok sinirlendiğim için geri aradim neden hic endiselenmiyosun sen şahit olmadin mi az once dedim ve benden ayrıldı, arkasindan da bir ton mesaj atmış karaktersizmişim, sürekli kavga edicek konu buluyomuşum, kendime kendim gbi birini bulmalıymışım aslında dahası var en kısa hali bu şu an ne yapmalıyım bilmiyorum, o kadar hayalim vardı ki artk gücüm kalmadı en cok da onca yıl verdiğim değere üzülüyorum hic mi umrunda olmadim madem boyleydi umursamiyordu neden evlenmek istiyodu?
Madem bu kadar değersizdim, neden seviyorum dedi bunca yıl, neden evlilik yoluna girmek istedi :( ?