Ne istediğini bilen, ayakları yere sağlam basan, mücadeleden kaçmayan kadın korkutucu mu?GÜNAYDIN ☕♥️♥️♥️♥️
Ne istediğini bilen, ayakları yere sağlam basan, mücadeleden kaçmayan kadınlar kimseye muhtaç olmadan kendilerini her olay karşısında düze çıkartıyor. Bu durum yani kimseye ihtiyaç duymaması çoğu erkeği rahatsız ediyor. Çoğu erkek kendi gibi güçlü kadınların kendilerine ihtiyaçları olmadığı için o ilişkiden korkuyorlar ve kaçıyorlar... #DeliMavi 26. EKİM. 2021
Erkekler neden ne istediğini bilen güçlü kadınlarlardan kaçar?
Nasıl kaçar abla. Bence kaçmaz, çünkü ne istediğini bile, tutarlı ve güçlü kadın sayısı az. Erkekler böyle kadınlardan kaçmaz. Böyle kadınlar ne istediklerini bildikleri için gereksiz kişileri pek çekmez, tanımazlar ve uğraşmazlar. Bu kaçış gibi gözükmesin bence. Yoksa Dünya'da rastlanılacak en güzel şeylerden birisi ne istediğini bilen ve kelimeleri ile hareketleri tutarlı kadınlardır.
Yanlış algılardan bir tanesi diyebiliriz. Erkekler güçlü kadınlardan kaçmıyor kendisini güçlü zanneden ama güçlü olmayan kadınlardan kaçıyorlar fakat bazıları egosuna, kendisine toz konduramadıklarından böyle bir algıya kapılabiliyorlar.
İş hayatında vb alanlarda başarılı olup kendisi gibi başarılı kişilerle birlikte olan çok kadın var. Başarılı ve güçlü olmak her daim doğru seçim yapmak, doğru insanlarla karşılaşmak anlamına da gelmez eğer yanlış tercihlerde bulunursa kendisini gibi güçlü profilde birisini bulamayacaktır elbette ki.
Çünkü erkeklerin bazıları korkaktır. Tavuk bile daha cesurdur. İlişki yaşamak konusunda ve hatta güçlü bir kadınla ilişki yaşamak konusunda çekimser olurlar ve geri adım atarlar.
Efendim Kim Onu Söylüyor Hani Nerde Güçlü ve Ne İstediğini Bilen Dişi Hemen Yazılmazsam adam diilim yahu 21 yıldır o kadını arıyorum Buldum Diye Belki Budur Diye Diye Yatmadığımız kadın kalmadı erkeğin ırıspısı olduk anasını satim al şimdiki kız arkadaşımda 26 yaşında ingiliz diplomat belki budur dedik silahlı milahlı ingiliz ordu geçmişi de var İstanbul'a göreve gelmiş 11 bin pound maaş alıyor aylık türk parasıyla 110 bin lira gel gör ki bu da Erkek Organı Hastası Heleki görev yeri olarak Sırf Türkiyeyi seçmesinin sebebi türk erkekleri hadi buyrun burdan yakın efendim cidden var mı öyle bir kadın veya bir iki cinsellikten sonra o çizgisini bozmadan devam edebilecek çelik gibi bir ruha sahip kadın yok işte yok efendim okuduğunuz için teşekkür ederim saygı ve muhabbetle.
Evet belki erkeklerin bir kısmı ayakları yere basan güçlü bir kadın istemeyebilir. Toplumda alışılagelmiş Ataerkil bir aile kültürü var. Bundan sebep istemeyebilirler. Kimisi de belki de bu durumdan hoşlanan taraf ta vardır.
Bır kadın ruhu taşımasakta Evlilik olayını Erkekler daha çok istiyorlar. Belki kadın ömrü hayatında evliliği düşünmeye bilir ama erkek, kadına göre daha eğilimlidir.
Zaten hayatı tutanan, başarılı, ayakları sağlam basan, dirayetli bir kadın zaten çok evlilik olayını düşüneceğini sanmıyorum. Zaten kimseye muhtaç değil. O kişi de, karşısındakini kendi gibi olmasını ister. Burada asıl elemeyi, tercihi yapanda Kadındır diye düşünüyorum. Erkekten çok Kadının ilk seçimi belirleyici burada.
hayatıma değen bir çok kadın ne istediğini bilen güçlü kadındı hiç korkutucu gelmedi hiç onlardan kaçmadım.. Çünkü ne istediğini bilen kadın hayatındaki kimseyi yormaz istedikleri nettir beklediği nettir vereceği de nettir net olmak iyidir.. Sözlerine inanırsın sana güven verir siyah ya da beyazdır gri asla olmaz çünkü istediği şeyi dürüstçe söyleyebilir..
Bu saygı duyulası bir şey kaçılası değil bende hep saygı duydum.. benle olurken de benden giderken de..
Kendine güveni olmayan erkek kaçar. Kadını kendinden aşağıda görmeye alıştırılmış bi erkekse (ki bizim ülkemizde genelde bu zihniyetle yetiştiriliyorlar, sen erkeksin yaparsın o kız yapamaz vs..) güçlü kadından korkar çünkü kendiyle eşit olma ya da daha üstün olmasını gurur yapacak kadar cahildir.
Erkeklerin güçlü kadınlardan kaçtığı düşüncesine katılmıyorum. Güçlü kadınlar erkeklerin ilgisini çeker. İçe dönük, mıy mıy kadınları artık erkekler ilgi çekici bulmuyor. Bana kalırsa haklılar da. Güçlü kadın değil de, güçlü insanlar genel olarak cezbedicidir. Güç, başlı başına insanı etkiler çünkü. Benim gözümde de güçlü erkekler oldukça dikkat çekicidir. Bu döngü erkekler için de aynı. Erkekler de güçlü kadınları ilgi çekici biri olarak görüyor.
Bence korkuları ne istedigini bilen Kadınlardan çok dengesiz içi boş özgüvenden korkuyorlar ki böyleleri bile kendini güçlü vs lanse ediyor. Ayırt etmesi başta zor. Ha Aynisi bir çok Erkek içinde geçerli, miyavlayan kendini Aslan sanıyor Cinsiyet fark etmeksizin.
İşte aradığım yorum. Zaten güçlü akıllı bir kadın kendini ben böyleyim diye öne bile sürmüyor direk hareketlerden anlıyorsun. Diğer maskeliler en tehlikelisi…
Aksine böyle kadınlardan kaçmak değil daha da yakınlaşmak gerekir. Biz düşünce de onlara yaslanacağız ki bizi de ayağa kaldırabilsinler. Ne istediğini bilen güçlü kadınlar her zaman daha iyidir bence.
Birincisi ne istediğini bilen güçlü kadın derken kendinden bahsediyorsun sanırım öyle olduğunu nerden biliyorsun herkes kendini bir şey sanıyor zaten erkekler doğaları gereği güçlü kadınları sevmezler. Kadınlar da güçsüz erkekleri sevmezler
Erkek kafası farklı düşünür bir kadının maddi manevi durumu güçlüyse ve erkek her iki anlamda da kadın kadar yoksa eğer korkar. Bunun ilk sebebi gurur olur ikincisi kaygı olur geleceğe yönelik kaygı aile kaygısı vs... Kendi ayakları üzerinde durabilen kadınları alkışlıyorum daima ama erkekler genelde sözünü dinletebilecekleri kadın isterler
güçlü kadın diye bir kavram canlı doğasına aykırıdır çünkü. kadınlar doğada devamlı bir erkek tarafından korunma ihtiyacı hisseder ve buda erkeğin daha güçlü olması gerektiği kavramını ortaya çıkarır. insanlarda kadınların fiziksel ya da sosyal açıdan üstün olması yine de canlı doğasına aykırı olmakla birlikte bu ilişkide altta kalan erkek olacağı için erkekler buna yanaşmak istemez. zaten ataerkil (erkeğin ön planda olduğu) bir toplumda yaşadığımız için de erkek kabul etse bile toplumda alay konusu olur.
Hangi erkekmiş o? Kadınlar ne istediğini bilse bir kıyafet için 10 mağaza dolaşıp 11. Mağazadan istediğinin zıttını almazlar. İstediğini bilmeyi hangi anlamda kullandınız orasını anlamadım
Siz hangi kadınlardan bahsediyorsunuz bende onu anlamadım. Zaten bütün kadınlardan bahs etmiyorum soruyu ve detayı iyi okursanız anlayacaksınız. Heee sizin çevrenizdeki kadınların hepsi böyleyse oda sizin sorununuz ve seçiminiz...
Çünkü kendine güvenmediği için. Güçlü bir kadınla beraber olmak istemez , çünkü güçlü bir kişi kendi ayakları üzerine durur bir şeyden korkmaz kimseye muhtaç olmadan da hayatına devam eder. Böyle olunca erkek böyle düşünüyor : bana muhtaç değil , bırakır beni , isteklerimi yapmaz vs vs. Eskiden nasıldı evin ağası erkek tabiri caizse. Kadinin işi gücü yok tek dayanağı erkek. Erkekse bunu bildiği için bunu her açıdan kullanır nasıl olsa bu beni bırakamaz. Adam sabah evden çıkar sofrası kurulmuş , ev temizlenmiş , adamın bir eli yağda bir eli bağda , gider akşama kadar çalışır , gelir eve yemek hazır akşam bir güzel de kadını becerir. Her sene eline bir çocuk verir böyle kadın köle ve çocuk makinesi olur.
Güçlü veya zayıf olarak değilde kalbime dokunan bir kadın eğer ona olan sevgime karşılık veriyorsa Annem Babam ve Kardeşlerim hariç benim için maldan mülkten servetten herşeyden değerlidir
Ancak güçsüz olan erkek korkar güçlü kadından. Güçsüz olan erkek kendine muhtaç kadını, gidemeyecek kadını ister hayatında.. Karakter olarak güçlü olan erkek, özgüvenli erkek kadınının güçlü olmasını ister, bununla iftihar eder
TC kadını bugün istediğini yarın elde ettikten sonra daha çok şey istemeye başlıyor emin ol ayrıca istedikleri bazen dengesizlik oluşturuyor. Adam ister psikopat sever.
Yoo ne kaçacam? Kovalamıyoruz diye kaçıyoruz sanıyorlar. Onlar kendi halinde biz kendi halimizdeyiz. Benim sevgilim de öyle mesela o benimle tanışmak istedi.
Aslında korktukları doğru ama korktukları şey, zekâ zeki kadknların, onları ilişkileri sırasında zekâları ile ezmesi onları sıkıyor. O yüzden, bunları bilen zeki kadınlar genelde saf taklidi yapar.🙂
Kim demis hayatimin en guzel bir kac senesi kendini bilen guclu kadinlarla gecti, cok rahattim, hic yorucu bir iliskilerim degildi.. ahh ahh nerde oylesi simdi🙏
Yani siz erkek tarifi yaptınız. O yüzden hiçbir erkek bir erkekle birlikte olmak istemez. Kendilerini erkek gibi hissettirecek birisini ister. Yani mutfaktaki açılmayan kavanozu bırakın erkek açsın.
Kadın istediği kadar güçlü olsun erkek baskın ve sağlam karekterliyse erkeğin yanında masum bir kediye dönüyor. Kaçmaya gerek yok. Aksine ben seviyorum
Şimdi erkek olarak güçlü kadınlardan erkek kaçmaz. Ama nasıl desem 90 doğumlu olarak 76 doğumlu birkadonla da birlikte olur muyum? Ne kadar güçlü olursa olsun. Kadın başta beni gibi eğitimli yıllarca yalnız kalmış ve 27 geçmemiş olmalı ki birliktelik kuralım. Evlilikte aileler evlemez kadın da erkek de bunu bilmelidir. Güçlü kadından kastin zeki kadınsa ben bulamadım daha. Bir de ben sapyoseksuel bir erkeğim yani zekaya hayran bir erkeğim. kadin zeki olmasını çok isterim. Kilolusuz kadınlar zaten anlamsiz geliyor. Nasıl desem kuru tahta gibi bazilari Allah aşkına bunlar ne ya? Sağlık sorunu vardır saygı duyarım Allah'tan derim. 60 ile 95 kg arasında olmalı ama zeki olmali. Kuru tahtaya çivi çakar gibi hissediyorum.
heh harikasın dostum kadınlar sana bayılır tam onların dişine göresin Kadınlar İçin Adeta Zevk Mabedisin Tabi Önce seni * bu çok önemli onlar için sonra seninle oynarlar ki bu zevkleri uğruna aralarından çok şehitte vermişlerdir ama hiç vazgeçmezler erkeklerle oynamaktan doğalarında var elde var iki üçüncüde sonra SENİ YERLER yani miktirederler varya kadın olsam sana yazılmıştım bulunmaz hint kumaşı gibisin hem mikerdim hem oynardım sonrada yerdim sen o zihin yapısıyla bir kadına sana bunları yaptıktan sonra gıkta diyemezsin hiç düşünmüyormusun ingiliz kadınları niye türk erkeğine vermeye geliyo acaba ingilterede erkek yokmu varda kadınlarının ne mal olduğunu bilen erkekler onlarla yatmıyorda ondan
Bilmukabele senin gibi düşünen biri olduğum için çok mutlu ve kadınlar tarafından sömürülemediğim içinde çok varlıklıyım iyi ki sen ve senin gibiler varsınız adeta kadınlar bize ulaşmasın diye son kale bile sayılırsınız Amazon'un hikayesini hiç okumamış kadınları hiç tanıımamışsın kendini de dahil Nosce Temet
Diğerlerini bilmem lakin benim için tam tersi. Ben yanımda mental anlamda güçlü kadın isterim. Karakteri oturmamış, nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen kadını yanımda tutmam ben kesinlikle
aşıp ırıspılık yapamicaklarını anladıkları an o erkekten kaçarlar ruhlarında ırıspılık olduğu için en eski meslekleri erkek kandırmak Kandıramicağı ne istediğini bilen erkeği napsın
Aksine güçlü kadin benim daha cok ilgimi cekiyor. Güçlü, ne istediğini bilen ve istedigini elde eden kadinlar daha çekici bence. Hatta bir ilişkide ilişkiyi yöneten de kadin olmali diye düşünüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
erkek herzaman saf eş ister yaptıklarını görmemeleri için
Bence kacmazlar ya. Bir dönem duygusal olarak çok zayıf olduğum bir dönemde ve şuanda böyleyim biraz ve eşimin asla hoşuna gitmiyor erkekler her daim güçlü kadınlar hoşuna gidiyorlar.
Erkekler pışpışlanmaya, dinlenmeye eril güce alıştırılmış aileler tarafından, güçlü kadınlar onları korkutuyor. fazla hüküm süremedikleri için üzerlerinde