Sonra bir şekilde ilişki başlıyor ve bummm! Kağıt üzerinde mükemmel görünen ilişki balonu, kısa sürede patlıyor. Neden? Çünkü adam dışarıda aslan olan kadının evde fare olmasını bekliyor.
Siz ne dersiniz?

Selamün aleyküm.
Kendini bilen, menfaat yahut bencil kaygıları olmayan, vizyon sahibi bir erkek daima hayatında ayakları yere basan, onurlu, gururlu, tahsilini yapıp mesleğini almış yahut o yolda birini yanında diler. Öyle bir hanımın yanında olması da o erkeğe gurur verir, aynen bu durumun kadına gurur verdiği gibi.
Sorunuzdaki detaydaki "tavlama" gibi absürd durumlar hayatıma dahil olmadığı için fikrim de yok, yorumum da, üzerine alınan yorumlasın. Öte yandan, sorunuzdaki bir erkeğe de kadına da yakışmayacak sıfatların kullanımı da hayatıma dahil değil, her birey özel ve kıymetlidir, onu da üzerine alınan yine yorumuna katabilir.
Bazılarının zekası aşağılama üstüne kurulu öyle kadınlar tercih edilmeyince zeki olduğundan tercih edilmediğini sanıyor halbuki genelde zeki erkekler ahlaki değerlere önem verir empati çok önemli
kendisi başaralı güçlü değil ki onu istesin.
ben nasıl güçlüysem kadınımda benim gibi güçlü olsun ki genlerimi ona aktarayım :)
Waawww 👍👍
kendini güçlü his ediyormusun?
Ben güçlü bir kadınım…
Çünkü ağlamanın beni küçük düşürmediğini, acıların yaşanarak üstesinden gelindiğini öğrendim…
Hayatta kimsenin kendinden daha değerli olmadığını, düştüğünde seni kimsenin kaldırmadığını, insanların bir kısmının iyi günlerini kalanın da kötü günlerini fırsat bildiğini anladım…
Korkmuyorum uçmaktan…
Geri düşmekten de çekinmiyorum…
Biliyorum yara alacağım yerleri, acısa da üfleyince geçmeyeceğini ama elbet birgün biteceğini…
Ben güçlüyüm çünkü düştüğümde ağlarken bir yandan kendime gülmeyi de öğrendim…
Pire yüzünden yorgan yakmamayı, kimseyi kırmadan derdimi anlatmayı, sabrı ve tahammülü öğrendim…
Her şeyi bir kenara bırakıp aşık olmayı, sonuna kadar savaşmayı, kendime zarar verdiğim yerde gitmeyi, özlesem de aramamayı, arasam da bundan utanmamayı, gururuma gol atmayı öğrendim…
Her koşulda ben olmayı, dışımda kırmızı ruj süren bir kadın olmasına rağmen içimdeki çocuğa sahip çıkmayı, hayallerimin peşinden koşmayı ve daha bir çok şeyi öğrendim…
Yani diyorum ki benim gücümün önünde kimse duramaz...
Afferin umarım seninle aynı düşünce de olan kadın ya da erkek vardır ;) iyi bayramlar.
Iyi bayramlar aferini kaptim 😂
Kendine güvenmeyen erkekler senin gibi kıza yaklaşmazlar😂 ama bilmiyorlar ki onun da yalnız olduğunu😜
Güçlü olduğum kadar zeki bir hatunum da zarflara gelmem 😎😂
Burcun ne?
Nickin hakkını veremiyorsun yeterince madem herşeyi biliyorsun bunu da bil 🤷♀️😀
İddalaşma benimle üste de çıkma kadın olduğunu da unutma yapma.
Az önce güçlü olduğum için takdir eden adam şimdi gücumden korkuyor mu?
Ne korkması sen ne bahsediyorsun seni desteklediğimi söyledim şimdi üstüme çıkmaya çalışıyorsun öyle kelimelerle ağzı laf yapanla güçlü olunmaz. Kendini o kadar yüksekte görme bir gün düşersin elinden tutan olmaz. Seni destekledim diye de şımarma kadın biraz da duygusal olur.
Hayır şımarma veya ego yapma değil bu sadece mizah yaptım anlamayıp kadin olduğunu unutma diyerek kadınlığımi ezmeye çalışan sensin...
Ezme değil bu benden korktun mu gibi kelimeler tetikleyicidir. O yüzden laflarla kelimelerle yapılmayacak şeyleri olmaması gerekir. haksız duruma düşürmek iyi bir şey değil. Zaten senin burcunu bilmiş olsaydın söylemezdim oysa amacım seninle kaliteli sohbet etmek. tabi ki ben her zaman üstte olmayacağım ama herkes yerini bilmeli. Bunu kızarak değil iki mede insanca söyledim🙂
Iddialasma benimle üste çıkma gibi kelimelerde tahrik edici
Sende en başta tahrik ettin beni. Korktun mu gibi kelimeler ama tartışma değil benim amacım
Sen tahrik ettikten sonra ben korkuyor musun yazdim mesajları okursan 😊
*yorumları
Zaten nickimin hakkını bildiğim kadar verebiliyorum sen de aradan zeki olduğumu düşünen birisi benden korkuyormu diye ifade ettin
Tamam ya uzatmayalım istersen
Bence de 😉 zaten güçlüsün bırak kendi haline seni küçük düşürmek isteyen ya da sana karşı bir haksızlık olduğun anda karşılık verirsen bu senin güçlü olduğun imajı verir😉 bu yüzden çok mükemmelsin böyle devam et.
Burcu koç mu?
Evet koc🤦♀️😀
İlgi alanların var mı?
Bu bayramda ne yaptın?
Cevap
5Cevap
Çünkü kendilerine bir halti beceremeyen kendilerinin beceriksizligini yuzune vurmayan kadinlar lazim erkekler kadinin kendinden güçlü ya da güzel olmasini basarili olmasini kaldiramiyor genellikle
Kadının zeki olması ayakları üstüne durmasi aslında bir erkek icin avantaj. Benim tercihimbo yönde olurdu.
Herşeyi ben düşünüp koşturaram.
Kendine güveni yok ondan. Oysaki güçlü kadın beni daha güçlü yapar.
Altta kalmaktan korkuyorlar
Öylesini yönetmesi zor tabi istemezler.
Erkeklerin çoğu salak da ondan
Burdaki gönül bağı kurmak bunu kuranlar sıkılmaz.
Maskulenler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?