1 senelik evliyim Doğum yapalı 5 ay oldu kızımızın odası ayrı olmasına rağmen eşim benimle uyumuyor ayrı odalarda yatıyoruz ben ona yaklaştıkça o benden uzaklaşıyor mesela ona canım cicim gibi sözler söylemeye başladığım zaman bir bahane bulup bağırıyor ya da elini tuttugumda sarıldığımda bırak diyip kaçıyor sadece ihtiyacını karşılamak istediğinde yanıma geliyor canım cicim yapıyor alttan alıyor kendimi kullanılıyormuş gibi hissediyorum sizce eşimin amacı ne
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, şununla alakası var mı tam bilmiyorum ama insanın eşi anne olduktan sonra bir zaman dokunamaz ya da aynı yatağa giremez derler genelde. Bunun doğruluk payı mantıken var ama sizde durum tam tersiymiş. Şahsen ben de olsam kendimi kullanılıyormuş gibi hissederdim çünkü ilişkiye giriyor ama benimle uyumuyor. İlişkiye girmeyip benimle de uyumasa yazımın başında belirttiğim durumdur derim ama dediğim gibi bence sizi cinsel obje olarak görmeye başlamış. Bu evliliğin sağlıklı bir şekilde gitmesi zor gözüküyor maalesef. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi ya da aşk beslemiyor açıkça. Ilk aklıma gelen bu oldu benim. Beraber uyumak hadi bebek icin. sürekli kalkıp gidiyor san uykusu kaçmasın diye ama Temastan mümkün olduğunca kaçıyorsa bu fikir güçlenir bende.
Bebek dönemi kadının daha çok kadınsal olarak geride kaldığı bir dönem. Bakıma olsun kiloya olsun dikkat edemiyor insan. Eşine de çok ilgi vermek yerine çocuğa kaçıyor ilgi yeni doğduğu zaman. Sanırım çocuktan once beraber uyuyordunuz.
Bu çocuk olayı erken olmuş olabilir. Iliskiniz daha baştan çocuktan dolayı zorlaşmış. Bence dışarıda bir yemek yiyebilirsiniz bu konudan da bahsedebilirsin. Ama onu kesinlikle hedef olarak karşına alma. Ikimiz adına diyormuş gibi yap. Yani canım artık beraber uyuyamiyoruz diyin. Benimle yapmıyorsun demek yerine. Eskisi gibi güzel değil miyim diyebilirsiniz. Seni özlüyorum. Sana elimi uzattigimda biraz rahatsız oluyor gibisin bana mi öyle geliyor gibi. Altta alttan mesaj şeklinde konuşun. Bebeği de bir arkadaş ya da annenize 1-2 saatliğine bırakın. Yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.30 Yorumla
Dış görünüş olarak beğenmiyor olabilir.
Doğumdan sonra erkeklerin eşlerinden uzaklaşmaya başlamaları kimi evliliklerde bariz bir şekilde ortaya çıkıyor.
Belki de bütün ilgini çocuğuna verdiğin için ihmal ettiğini düşünüyor ve seni böyle cezalandırıyor olabilir.
Hayatında başkası olsa diyeceğim ama cinsel yönden de sana uzak olurdu diye düşünmeden edemiyorum.
Bunu anlamanın tek yolu karşına alıp konuşmak.
İşi yokuşa sürerse gerekirse kavga et ama olayın altında yatan asıl nedeni mutlaka bul.
Mutlaka bir şey vardır durduk yere kimse eşinden bu denli soğumaz.
Yatak ayırmak ne demek yani.10 Yorumla
+1 yılBak canım bende evliyim kocanın yaptığı şeylerin aynısını zaman zaman eşim bana yapıyor o yüzden aramız bozuk uzunca süredir yani bi erkeğin sana bunu deme şansı yok ya senden soğumuştur ya da başka biri vardır çok net ya da sen onu tatmin edemiyorsun dur yatakta nasılsın acaba?
02 Yorumla- +1 yıl
Sen çaba sarfediyosun ama o seni istemiyor başını bekleme o adamın seni sevip değer verene git dünya kısa gerek var mı tek bir adamın kahrını suratını çekmeye
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
98Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yani ben anlamadım açıkcası hem yeni evlisiniz, hem anne olmuşsunuz eşinizin size daha yakın ve daha yardımcı olması gereken bi dönemde bu şekilde davranıyor olması düşünüldüğünde çok zor bir durum.
Bu siz hamile kaldığınız zaman mı başladı bilmiyorum ancak, bunları neden konuşmuyorsunuz? ya da soruyor musunuz ayrı odalarda kalma nedeninizi? Bunlara cevap almadan sadece istediğinde size yaklaşmasına izin vermeyin bence.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Amacı belli sadece bazı ihtiyaçları için senle birlikte.
Ben olsam senin yerinde bende aynısını düşünürdüm.
Bunu onunla konuşmayı dene, ya da açık ve net şekilde tavrını ortaya koy ve kendini kullandırma.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHic bilemiyorum enteresan bir amacı olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba.
Önce eşiniz ile konuşun neden bu şekilde davrandığını üzüldüğünüzü söyleyin.
Sizi dikkata almıyor abarttiginınızı düşünüyorsa konuşmaya gerek yok
Eşinin ihtiyacını karşılama ve sende o na biraz onun gibi davran bir gün nedenini soracaktir cevabı sende dersin10 Yorumla
+1 yılHamilelik ve doğum sonrası sizden irrite olmuş anlaşılan aşarsa iyi olur aşmassa kötü çünkü ilişkinizin bitmesi demek olur bende partnerim bende partnerim başka bir erkekten hamile kalıp onun çocuğunu doğurcu diye kendisinden ve tüm dişilerden irrite olmuştum 2 ayda aştım bu durumu kafamda konu budur siz ilişmeyin bırakın bakalım kendi gelicekmi size buarada kaç aydır birlikte olmadınız ve mastürbasyon yapıyorum ben partnerini aldatamadığım için mastürbasyon yapmıştım genelde aldatanlar mastürbasyon yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlık problemin var mı bilmediğin, ona dikkat et lütfen. Bazı kadınlar vajinal anlamda ciddi kokuyor, bu ıslanma ile salgınanan sıvının artışıyla dahada artıyor. Çoğu kadının bunun farkında olmuyor bile. Bu da erkeği tiksindirebiliyor. Bu durumun önce farkına var. Profil yaşına göre daha 23 sün, sağlıklısın. Biraz kendini incele iyi tanı. Bu sorunlar yoksa ciddi anlamda karşına çek konuş. Konunun özüne inin açıkça. Ciddi bir sorun var ama çözümsüz. Ve 5yaşında kızınız var. Acil çözüm diyorum, konuşun halledin mutlaka. Sonra ne sen üzül bu kullanılma ve mantıksız anlamsız ilişkiden, nede bebeğiniz zarar görsün. Çözümü de yoksa böyme gitmez, sonucu en çok sizin ve kızınızın zarar göreceği bir yuva
00 Yorumla
+1 yılAllah korusun bir kadına yapılacak en büyük saygısızlıklardan biride bu yanlış aksine sana daha yakın olmalı çünkü sen doğum yaptın vücudun ister istemez zedelendi oda sana iyi hissetmen için etrafında dönmeli ona çocuk verdin sonuçta allahım böyle öküzlere yuva kurma fırsatı veriyorsun biz sokak lambası gibi kaldık ortada
20 Yorumla
+1 yılSiz kendinizi istekli zannederken, bu istekliliği eşiniz soğukluk olarak algıladığı için size isteksiz olabilir. Öncelikle eşinizin cinsel istek ve yönelişlerini öğrenmeye çalışın. En başta, bana karşı soğuk-isteksiz gibi Önyargılarınızdan kurtulun. Yatmadan önce eşinizin karşısında süslenin. Saçımı tarar mıısın? Seni çok seviyorum. Benimle İlgilenmen çok hoşuma gidiyor diyin mesela. Kuruntuları boş verin. Kendi aklınızdan geçenler zihninizde fantezi olarak kalmasın. O sizin eşiniz. Ona karşı açık ve net olunuz. Ne istediğinizi ona da hissettiriniz, açıkça söyleyiniz. Asla ve kesinlikle yetersiz olduğunu, sizi tatmin edemediği hissine kaptırmayın. Aksi takdirde kendisini ispat için başkasında imtihan dener. Zaten çoğu aldatmada bu nedenle başlar.
00 Yorumla
+1 yılHayvanlar koklaşarak insanlar konuşarak anlaşır bu durumun ciddi olduğunu ve bunu çözmemiz gerektiğini söyle ve konuşun anlatamadığı sıkıntıları varsa bunu beraber konuşarak beraber omuzlayacagımızı söyle ancak hiç bir konuya yaklaşmıyor ise durum daha derin olabilir ilk bakışta aldatma gibi durmasada dokunmaktan konuşmaktan kaçmak dokunma ve konuşma ihtiyacını zaten başkası tarafından gideriliyor sizede gerek kalmıyor dur
00 Yorumla
+1 yılCinsellik ihtiyaç değildir. Ayrıca belki de kullanıyor olabilir yazık kafasına. Ben eşimden ayrılmak istemem böyle tipleri anlamıyorum. Sevdiğin kişiden ayrı yatmak. Sizin durumunuz da ilginç elini tutuyorsunuz benimle yat diyorsunuz güzel şeyler söylüyorsunuz bunları diyecek bir kadın zor bulunur açıkçası keşke böyle bir eşim olsa
00 Yorumla
+1 yılKocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu işin öylesi böylesi yok. Dokunmuyorsa ya şutlayacaksın ya da dokunanı bulacaksın. Bir ömür böyle geçmez.
+1 yılAl karşına konuş. "Lohusa olan benim, hormonları yükselen sensin. Şu nazı ben yapmadım. Tepemin tasını attirma adam ol." gibi gayet naif sözler seçebilirsin🐣
22 Yorumla- +1 yıl
@Ametist73 teşekkür ederim😇
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu şekilde hissetmen gayet normal. O durumda da sen ona aynısını yapmalısın ki senin nasıl psikolojiye düştüğünu anlasın. Açık açık konuş ve rahatsız olduğunu söyle bence.
02 Yorumlasende kasıtlı olarak canım cicim diyip sırnaşmaya devam et ama bırak dese de sırnaş iyice kocam değilmisin sırnaşırım tabi de. o zaman ortaya çıkar niyeti.
00 Yorumla
+1 yılBuyuk ihtimal dogumla alakali bisey babalik sendromu falan geciriyordur. Onu atlatmasi lazdimdir belki. Sen yinede ona deger verdigini gostermeye calis bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bence kafasında ki sen değişti onun kafasında belkide sen ona göre bı annesin artık o yüzden bunları yapıyor olabilir mutlaka bı evlilik terapisti ne görünmeniz lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evliliğin anlamı bu değil böyle davranması bir başkasıyla ilgileniyor anlamına gelir diye düşünüyorum bence bu ilişkiyi tekrar bi düşün bi ömür böyle mutsuz mı geçirmek istiyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSabırlı ol eşinin ıyı zamanında tatli dılle anlat ona olmzsa trepısyene gidin sakın zıtlalmayın her şey zamanla duzelır cok sıkntı ceken evlıler gördum duzeldı sorunları
00 Yorumla
+1 yılAynı problem bendede var. Tek fark ben yeni evliyim 2 aylık. Ve çocuğumuz yok. İhtiyacı olduğu zaman canım cicim ilgi doruklarda, ihtiyacı olmadığı zaman küfür ediyor ilgilenmiyor. Çok zor bir durum sabırlı ol. Rabbim kolaylık versin bu durumda olan herkese.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın kendını düşünen bencıl biri. Senın soylemen konuşman lazım. İhtıyacın varken gelıyosan benımde ıhtıyacım var ne yapıcam ben der konusmaya calıaırsın. Başkasını bulsa demek hıc gelmicek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler doğum yapmış çocuğunu doğurmuş kadına doğum sonrası sani kutsal bişey gibi hissediyor buda cinselligin heyecanını bitirip isteksizlik oluyor ama zamanla atlatiliyor pskolojik
01 Yorumla- +1 yıl
Adam sadece cinsellik için yaklaşıp diğer türlü hiç yaklaşmıyor ama yani dediğinizin tersi.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılEsiniz sizi sevmedigi bir kulucka makinesi gibi gormus sadece cani istediginde isini goruyor tabiki kullaniyor boyle evlilikmi olur sizin kisiliginizi yok sayiyor dupeduz terbiyesizlik saygisizlik
00 Yorumla Evlerden uzak çok fena bir durum işin cidden zor. Sende onun isteğini kabul etme bahaneler sun dicem da daha da kötü olmasın. konuşmayı dene
10 Yorumla
+1 yılBunu ona sormalısın. Ayrıca böyle yapan biri, ihtiyacı için geldiğin de sen de ona "bırak" demiyorsan, zaten tek sorunlu taraf o değil demektir.
13 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı yorum bu olsa gerek. 😊
- +1 yıl
Teşekkürlerrrr🥰
- +1 yıl
Rica ederim tatlım 🥰🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılAyıya gül vermişsin g*tüne tutmuş o hesap😂😂bırak sende uzaklai. Seksi seksi gex öyle
29 Yorumla- +1 yıl
Sesli gülüyorum 😂
- +1 yıl
@GoogleAmcanız ahhahshshs
- +1 yıl
Aşk hayatına farklı bir bakış açınız var maşallah sizinle evlenecek ayının vay haline
- +1 yıl
@GoogleAmcanız böyle odunsu sevemiyorum maalesef o yğzden tepkim bu kddk kibarlıktan düşünceli olmaktan hallice uzak..
- +1 yıl
Yani erkek düşünceli ve kibar olmalı ama sizde bilmiyorum hep böyle açık sözlümüsümüz
- +1 yıl
@GoogleAmcanız ahhaha evet öyle olmak gerek
- +1 yıl
Ama kadın da biraz tatlı dilli olmalı diye düşünüyorum 😊
Neyse güzel bir atasözü artık bende kullanırım - +1 yıl
@GoogleAmcanız ahhaahha kullan. HAKETMEyen biri olunca
- +1 yıl
Bak yaş da 28 olmuş taleplerine çiçek verme sende
Gizli Üye(30-35)+1 yılStresli olabilir ev geçindirmek kolay değil bu zamanda maddi sıkıntısı olabilir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aha benim evliliğim aynı.. Valla efendim yaşadığınız olayı bizzat ben erkek olarak yaşadım.. Umarım düzelirsiniz.. Benimkinin sonu boşanmayla bitti..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Arkadaş ne insanlar var ya bundan eş meş olmaz sen bunun böyle olduğunu anlayıp dinlemeden neden çocuk yaptın ya böyle kadınlarda böyle erkeklerde düşman başına
10 YorumlaEşin tam bir odun bence tavsiyem sende ona onun sana yaptığı gibi davran bir süre sonra bakalım nasılmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kocan senden soğumuş, ya da başka biri var hayatında
05 Yorumlabence ya arada başka bir kadın var ya da eşiyin başka sorunları var bende evliyim arkadaşım.
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılayıp ediyor sanarsın kötü bişi yaptın yani değişen ne oldu neyden tiksindi
06 Yorumla- +1 yıl
hani hamilelikte senden tıksindi ya da sonrası deönemde felan olablir mi güzelsindir taplarsın zaten doğum sonrası
- +1 yıl
hım konuşarak aslında çözüülür ama farklı durum aldatma vs yoktur sanırm
- +1 yıl
e konuş bakalım derdi nedir:D
Hahahahh seni cinsel ihtiyaçları için kullanıyor :D :D
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Henüz bir babalığa ve ya sizin anne olmanıza hazır değil sanırımm
05 YorumlaSebep ne oldu doğumda sonra sen aynı sensin gerizali mi peki kendi ihtiyacını karşılamaya yanına geldiğinde niye veriyorsun sende aynısı yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmiş adamın cocugunu doğurmuşsun ne kullanılması hgfds
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin adam da çekilir dert değil her sorunda ayrı bir falsosu var 😂 allah sabır versin Azra...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ceza ver , kedi gibi dönsün etrafında ucunu göster sakın verme , a* kokusuna hasret kalsın ki kıymetini bilsin yap bak.
00 YorumlaÇocuktan sonra bazı erkeklerin böyle olduğunu duymuştum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılNedenini sordun mu peki konuştunuz mu eşinle sende soğudu falan mı acaba sende canı isteyince verme hastayım de vs vs ne yapacak bişey yok bakalım
00 Yorumla
+1 yılCocuk yapmaya berabermi karar verdiniz
Yoksa istenmeyen bebekmi oldu (kornumamadan)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Dilersen yardımcı olabilirim kuzenimde aynı sorunla karşılaştı👍
00 YorumlaAnlamsız tavırlar. Hele 1 yıllık evlilikte. Sende bu duruma alışmış gibi yap bakalım ne olacak.
00 Yorumla
+1 yılBizde uyumuyoruz herkes kendi halinde konuşabiliyorsanız konuşun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılSıkılmış senden heyecanı bitmiş degismelisin yoksa sonu iyi değil kendini değiştir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılseni sadece s.. kmek galiba... yahu senin kocan derdi ne olacak.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. hiç aldattın mı öğrenmiş olabilir mi geçmişte öğrenmemesi gereken bir durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikolojik sorunları olabilir. Allah yardımcın olsun. Bebişinizi de Allah bağışlasın analı babalı büyütün :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalbi bir başkasında olma ihtimali yüksek aldatıyor olabilir dikkat ediniz size istediği zaman yaklaşamasın mesafenizi koruyun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sizde o sözde ihtiyacını karşılamaya gelince aynısını yapsanıza?
00 Yorumla
+1 yılOna bu şekilde devam ederse seni kaybedeceğini hissettir. Bir süre sessiz kal ilgisiz davran o sana dokunmak istediğinde istemediğini falan göster. Daha sonra durum değişmezse ayrıl bence böyle bir adamla ömür geçmez
10 Yorumla
+1 yılResmen kullanılıyorsun farkında değil misin obje olarak görülüyorsun eşin değil de normal sıradan biri olsa pek önemli sayılmaz bu durum lakin esin olunca değişir.
10 Yorumla
+1 yılNe yani öyle yapıyor azdıgında becermeye mi geliyor utanmadan ve izin veriyorsun sende?
01 YorumlaYazını tam okumadım ama daha bir senelik bide bir sorun mu var insanların çok sorunları var mesala sonradan öğrendikleri duygusallık ve cinsellik azalmasi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen gecede kaç kere olsun istiyorsun, Ne sıklıkla canın istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBasit Sen de o zaman da kendini kullandırma bu kadar düşünemiyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğum yapan o mu sen misin belli değil. Uf erkek milleti iste
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOtur düzgün konuş beden böyle davranıyorsun diye sor işte
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKocaman insan olmuşsunuz oturup sorununuzu konuşmayı öğrenemediniz mi gerçekten
+1 yılUmm cok mu kilo. aldin ya da fazla mi naz yapiyosun.. ya begenmemesi lazim ya da aranizin kotu olmasi..
00 Yorumlane kullanılmasından bahsediyorsunuz o sizin eşiniz belli ki anlaşamıyorsunuz ya da size olan sevgisi tahammülü bitmiş
10 Yorumla- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim benimle birlikte uyumuyor, kendimi kullanılıyormuş gibi hissediyorum. Sizce amacı ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler