Kayınvalidemden yüzünden psikolojim bozuldu kadın benle uğraşıp duruyor eşim takma diyor ben napçam?

Sevgililiğimizden beri benle uğraşıyorlar kardeşleri annesi eşime aşık olduğum için bi şey diyemiyorum sevgili olduğumuz dönemlerde eşimin telefonundan salak saçma mesajlar atıp engelliyolardı nişanlıyken bir kez beni eşimle öpüşürken yakaladılar o zamandır bana edepsiz diyip duruyorlar eşim askerden gelmişti o zaman çok doğal bi şey değil mi nişanlım sonuçta beni hep aileden dışlıyorlar çok önemli değil ama evime geliyor tonla hakaret söyleniyor 1 yıllık evliyim ağzımı açmadım şuana kadar 1 haftadır bende kalıyor zor duruyorum ağzımdan kötü bi şey çıkcak diye eşim gitçek sabret az diyor ama cidden anlamıyorum oğlunu sevse böyle yapmaz eşimle liseden beri sevgiliyim şahsen benim çocuğumu bu kadar seven biri olsa mutluluktan ağlarım bu çocuğunun kötülüğünü istiyor sırf onla aynı memleketden değilim diye başka kız ayarlıycaklarmış benden 50 kat iyilerini ben onların ailesine göre biri değilmişim hergün bu lafları duymaktan cidden sıkıldım nasıl susturabilirim ne diyim sizce
Kayınvalidemden yüzünden psikolojim bozuldu kadın benle uğraşıp duruyor eşim takma diyor ben napçam?