Uzun süredir mesajlarıma görüldü atıp beni görmezden geldiği için ona nasıl kızgın olduğumu dile getirmiştim. Biraz ağır konuştum en son ama cidden sinirlenmiştim. Ben onu umursarken o beni yok saydı. Şimdi de benimle konuşmaya çalışıyor sürekli mesaj atıp arıyor 1 dakika konuşalım, önce bi dinle sonra ne dersen de yazmış ben aramaları reddedince. Yemi ediyorum şu an umrumda olan tek şey sensin nolur konuşalım yazıp durdu. Ama içimden artık onunla muhabbet etme bile gelmiyor. Ondan o kadsr soğudum ki. Ona çok değer verirdim hoşlanmaya bile başlamıştım kendisinden ama beni ķendisinden uzaklaştırdı ve konuşmak bile istemiyorum. Cevap vermeli miyim yoksa direk on hayatımdan çıkarmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence önce açıklamasını dinle. Neymiş o dönem derdi öğren. Cevap tatmin etmezse yine konuşmazsın senin keyfine kalmış ama açıklamasını dinle derim
Sence ne diyebilir bahane olarak konuşmak istediğinde. Bence Klasik şeyler diyecek. Ben seni umursamaz davranmadım sen yanlış anlamışsın falan dicek kesin 🤷♀️🤦♀️
Ama bilemezsin bence hemen önyargılı olma. Lise arkadaşlarımla bile arama kaç sene mesafe koymak zorunda kaldım bazı sorunlarım yüzünden. Sonra kendimi affettirdim onlar da sağolsun beni anladılar. Hatta hala mahçup hissederim arada gönüllerini almak için çabalarım ki barışalı 1 seneden fazla oldu. Açıklamasını dinle eğer dediğin klasik laflarsa zaten salla. Sen yanlış anlamışsın diye bir şey olamaz ortada görüldü muhabbeti var bunun yanlış anlaşılcak tarafı mı var dersin böyle bir durumda
Bu şekilde hiç düşünmemiştim doğrusu. Hep belki işi vardır dedim hep kendimi avutmak için ama en sonunda sinirlenip atacağın görüldüye sokay*m senin dedim. Çok sinirlenmistim. Diğer arkadaşlarıyla vakit geçirirken benim bir mesajıma geri dönüş yapması zor olamaz dedim hep. Ama çok ısrar etti beni bir dinle diye. Sanırım senin dediğin gibi önce dinlesem iyi olacak. Umarım Klasik sen yanlış anlamissin bahanesini kullanmaz
Senin sinir olman çok normal tabiki. Ama şu var ben o dönem nerdeyse kimseyle görüşmezdim pek. Tek tük yani. Başkalarıyla yakın olup senle olmaması garip. Ama dediğim gibi ne olursa olsun her zaman açıklama dinleme taraftarıyım. Bu onu affedeceksin demek değil yani. Canın isterse yine konuşmazsın bu ne a*k özrü kabahatinden büyük dersin yoluna bakarsın.
Valla benimle konuşmayıp arkadaşlarıyla muhattap olma kısmını bende anlamadım pek. Bir konuşsun hersey ortaya çıkacak bakalım ne diyecek beyefendi
Bakalım:)
Açıklamasını dinledim. Baya ısrar etti nolur bi konuşalım ben sana hep değer verdim allah belamı versin ki görüldü atmadım dedi durdu. Hesabı başkasının elindeymiş, kendisi de kendi telefonundan girince ne mesaj atmışsan bile ben görmedim bana sadece en son kızarak attığın mesajlar geldi dedi. Ben sana hep değer verdim, hep iyi gününde kötü gününde yanında oldum yaşadıklarından dolayı hep laflarımı cımbızla seçerek konuşuyorum dediklerini keşke hak ettim diyebilsem ama ben sana hep değer verdim dedi durdu. Hiç inandırıcı gelmiyor bu dediğin dedim, ister inanırsın ister inanmazsın ben sana birkere bile yalan söylediysem allah belamı versin dedi. Ben baya bi soğuduğumu, inanmak için kendimi zorlandığımı ama olmadığını söyledim ben senden soğumadım, eski iyi olduğumuz günleri özledim dedi durdu
Akli başına gelmistir
Aklı başına geldi ama şimdi de ben onu görmezden geliyorum. Klasik laflarını hiç mi hiç düymak istemiyorum az kalsın küfür edip onu doğuran annesine falan küfür edecektim telefonda sinirimden
Haklisin, ya da bulamadı birini sana yöneldi tekrar boş ver gitsin
Hadi diyelim ben şimdi bun dinlicem, ne dicek ki yok ben seni umursamaz davranmadım sen yanlış anladın bla bla dicek kesin 🤷♀️🤦♀️
Aynen öyle kivircak , değermi bari ona , ne diyosun
Kesinlikle hayir tam bir playboy. Onunla tanistigimiz zaman vır kızdan etkilendiğini ve kiza soğuk davranarak kendine bağlamayı denediğini söylüyordu. Sonrada kız o soğuk yapmaya devam edince bırakmış bunu. Cidden dinlemeye değmez eminim Klasik şeyler diyeceğine
Ozaman gerek yok boş ver,,, playboy sa niyet farklidir, egolu bu
Sence
Bilemedim. Önce bir dinlicem, belki önemli bir durum vardır diye eğer Klasik lafları söylerse irtibatı kesip sen yalan söylüyorsun dicem
Aynen dinle bakalım seni ikna edebilecekmi
Seks durumunuza bagli
Hemende +18 yorum yap zaten
İyide +18 yasamadinmi onunla
Hayır tabiki
Aaaaaaa bakiremisin yoksa🤔😄
Lütfen yorumlarınızı saygı çerçevesi içinde ve soru ile alakalı şekilde yapalım ilk ve son kez söylüyorum
tamam peki..