Arkadaşım benimle konuşmaktan zevk almıyor, nasıl düzelir?

Çok sevdiğim bir arkadaşım var sanaldan konusuyorduk sonra bir anda sohbetten çıktı konudan sıkıldığını dusundum muzik onermeye başladım biliyorum cok yersiz ve aptalca ama onunla konusmayi seviyorum ve konusmanin bitmesini istemiyorum bu yüzden boyle birsey yaptım sonra aradan bir kac dakika gecti geri geldi "kanka iyisin hossunda bossun ya" diye bir cumle kurdu ben böyle seyleri gerçekten kafaya takan biriyim karsimdaki kisi benimle konusurken eğlensin istiyorum sıkmak asla istemiyorum böyle birsey soyleyincede ben benimle konusmak sıkıcı mi zaman kaybi mi gibi seyler sordum "yani biraz" dedi daha onceden iki kere engel yedim bu arada bu kişiden ama sonra bir sekilde tekrar baristik simdi tekrar böyle olmaya başladı gerçekten üzülüyorum çünkü ben onunla konusurken cok eğleniyorum ve asla sıkılmıyorum onunda benim gibi hissettigini saniyordum ama öyle değilmiş en sonunda sıkılıyorsan neden benimle konuşuyorsun dedim saygidan dedi herşeyi açık açık söylüyor aslında ama dediğim gıbı ben onun gibi hissetmiyorum gerçekten onunla konusmak bana iyi geliyor bu yüzden bırakamıyorum onu ama son dediği şey biraz daha gerçekleri yüzüme vurdu tamam iyi geceler uykum geldi diyip yazmayi biraktim galiba sadece bos zamanlarinda vakit öldürmek icin kullandığı biriyim keske bende onun için böyle düşünsem
Arkadaşım benimle konuşmaktan zevk almıyor, nasıl düzelir?