Arkadaşım benimle konuşmak istemiyor ne yapmam lazım?

Bugüne kadar 3 sevgilim oldu ve 2 si çok kötülük yaptı bana karşı. O kötülükten sonra ben baya kötü bir depresyona girdim sonra kurtuldum ve şu an ki sevgilimle çok mutluyum. Depresyonda olduğum için arkadaşım bana: bir süre sevgilin olmayacak söz ver. Bende tamam dedim ve bir süre düzelene kadar ve hazır olana kadar sevgilim olmadı. Fakat ben arkadaşımın tepkisine çok korktum çünkü hep sinirli tepkileri oluyor birde küfür ediyor ve ya beni küçümsetmek istiyor ve buna: iyi niyetim var çünkü senin iyiliğin için yapıyorum diyor. Tepkisine korktuğum için sevgilimi ondan sakladım ama öğrendi ve bana mesaj attı: arkadaşlığı bitiriyorum diye. Bende onu aradım çünkü çok değer veren biriyim hep hediye falan alırdım, kendi işimi bırakıp ona yardım ederdim. O da diyor ki: kendini göstermek için bir şans veriyorum ama şu an yaza kadar seninle konuşmak ve görüşmek istemiyorum belkide daha uzun bir süre. Ne yapmam gerek bu durumda ve ciddiden çok kötü bişe yaptım mı? Onun gözünde bir söz bozmuşum ondan sinirli. Yardım için şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşım benimle konuşmak istemiyor ne yapmam lazım?