Çocuk bizim sınıfa benimle baya anlaşıyor yanıma filan oturuyor baya baya iyi anlaşıyoruz ama kız arkadaşına ( sevgilisine) o kızla konuşma demiş sizce neden öyle demiş
Bu arada ikisiylede arkadaşım
Bu arada ikisiylede arkadaşım
Valla bilemeyiz ama yüksek ihtimal sevgilisini senden savunmaya çalışmış gibi sende bir fenalık sezmiş olabilir yani ya da çocuk * yapıp hani seninle kızın arasını bozmak isteyip kızla arası bozulduğunda sana yanaşmak için yapmış olabilir bilemedim sende uzak dur ikisindende ne halleri varsa görsünler hem sınıf arkadaşı dediğin nedir en fazla 5 yıllık belki o bile değil birkaç yıl sonra tanımayacaksınız bile birbirinizi.
Zaten çocuk sevgilisi olmasına rağmen haraketleri ile sözleri ile bana yavşıyor ben bunu arkadaşıma yani kıza söyleyemiyorum
O çocukla iletişimini kes yavaş yavaş mesafe koy yarın öteki gün kızdan ayrılırsa sana yanaşmak için öyle söylemiştir
Zaten yavşıyor arkadaşıma söyleyemiyorum bu durumu
Baaak şimdi anlaşıldı işte :)
Öyle bir şey yapıyorsa arkadaşın ile paylaş
Cevap
4Cevap
Çocuk karaktersiz demek ki. Sinir oluyorum böyle şeylere. Umarım kız da çocuğu dinlememiştir.
eğer arkadaşın konuşmuyosa akılsızdır akılsız insanlarlada işin olmasın
Bi kaşarlık sezmişse sende
Demekki sende bişey görmüş de demiş açık net
Sonuna kadar haklı mesafa koy demiş samimi olma demiş herkes aynısını yapar, sevgilisi ile samimi olur senle olamaz tsbiki artık seninde bişey sessiz ara koy mesafa demiş kiç olsa aynısı nı yapar sende dahil
Sen sıkıntıdasın o zaman dikkat et 😃
Kıskançlık olabilir mi 🤔
demek ki kıskanıyor
Ayıp etmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?