Sevgilim arkadaşımla görüşmemi istemiyor?

Arkadaşlar merhaba. Sevgilimle 2.5 yıldır birlikteyiz. Bir kere bir kız arkadaşımla buluştuğumuzda arkadaşlarım da buradaymış bir görelim mi diye arkadaşlarının yanına götürmüştü selam vermek için. Sonra yanlarından ayrılınca bir şey söylicem ama kızma falan dedi söyle dedim. Yanına götürdüğü arkadaşlarından biri 5-6 ay önce bir fotoğrafta beni görüp beğenmiş bunu söyledi. Ben de dedim ki neden söyledin keşke söylemeseydin. Dedi ki sevgiline söyleme sonra bir daha benimle buluşmana izin vermez. Neyse sonra bunu bir şey saklamış olmamak için sevgilime söyledim ah aptal kafam. Gizlimiz saklımız olmasın dedim. Sonra cidden kızın dediğini yaptı bir daha buluşma dedi. Kız bana sürekli yazıyor bir bahane buluyorum ama bence o kadar da büyük bir sorun değil. Özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissediyorum, ezik hissediyorum. Sevgilime bunu bir türlü anlatamıyorum. Konuşu açtığım için bana kızıyor üstelik. Psikoloğum kendin için görüşmelisin kızla dedi ama yaparsam sevgilimle çık büyük kavga ederiz. Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim arkadaşımla görüşmemi istemiyor?