Arkadaşımla görüşmek istemediğimi nasıl söylerim?

12 yıllık bir arkadaşım var. Birbirimizin herşeyini biliriz samimiyiz ama ben artık görüşmek istemiyorum. Beni çok bunaltıyo biraz fazla saf dünyada olup biten hiç bişeyden haberi yok herşeyi bana soruyo her şey için benden yardım istiyo en basitinden örnek vereyim telefonla arama bile yapamıyodu cahil diye aşağılamıyorum kesinlikle ama bana yük oluyo artık çünkü en ufak bişeyde bile benden yardım istiyo bir de yetmezmiş gibi her gün üst üste arıyo mesaj atıyo işim var diyorum anlamıyo ısrarla arıyo ne işin var diyo hayatıma müdahale etmeye çalışıyo çok soru soruyo sevgilimle görüşmeme bile karışıyo her gün beraber olalım istiyo mesela bir yere gidiyoruz o kadar saçma sapan şeyler soruyo ki insanlara rezil ediyo insanı örneğin geçen gün kuaföre gittik kadına o kadar saçma şeyler sordu ki kadın şaşkın şaşkın bakıp sen gerçek misin dedi sonra minibüse bindik şoföre de saçma sapan ve üst üste sorular sordu hep böyle utanıyorum yani onun yanında çok bunaldım her hareketi batıyo artık gözüme soğuk davranıyorum anlamıyo benden başka arkadaşı yok ailesiylede arası çok kötü ama ben artık görüşmek istemiyorum onu kırmadan nasıl söyleyebilirim bunu?
Arkadaşımla görüşmek istemediğimi nasıl söylerim?