Sevgilim Yazmıyor yazdığım mesaj iyi oldu mu sizce?

Sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.

Daha 15ekimde bana geri döndü çok özür diledi. Sonra normal konuşurken (kardeşleri korona ve korona oldu sanrm kardeşinden ) bı gün yazmadı ben de beni özlemiyosun vs dedim saçmalama dedi. burada kendisinin hesabı var. Son zamanlarda borçları olduğunu işsiz olduğunubelirten soru paylaşmıştı. Ama benim okuduğumu bilmiyorŞimdi yine 3 gündür ben nasılsın mesajı atmama rağmen ve wp ta arada çevrimiçi olmasına rağmen attğm mesaj mavi tik olmadı.

Ona şu mesajı gonderdim

Sanırım hasta olmanla birlikte başka sorunlar da var... Canmm♥️ben seni her zaman dinlerim. Hazır hissettiğinde bana yazabilirsin veya arayabilirsin. Her neyi olsun istiyorsan inşAllah olur. Bana yazıp yazmaman gerçekten önemli değil, önemli olan senin zor zamanında benim sana iyi gelmem. Buna gönüllüyüm. Sen bir çok zorluklar atlattın bu zamana kadar. İnanıyorum ki yine başaracaksın. Kendine iyi bak, seni sevenlere lazımsın...😘
Güncellemeler
+1 yıl
Onu 2 kez aradım açmadı ŞU MESJI ATTIM SİMDİ.
Kardeşim de korona ama her gün arar konuşuruz. Hastalıktan değil aramaman. Gözüme soka soka "Ben Karaktersizim" dedin. Benden öyle korkmuşsun ki tel. i açmıyosun.
Merak etme senin gibi bir korkağı hayatımda istemem !
Layığnı bul kendin gibi sahte bı sevgili.. Asla kabul etmeyeceğim bişeyi kabul ettim seni sevdiğim ve değerli gördüğüm için. Büyük yanıldım.
Hakkım varsa helal etmiyorum.
Tek isteğim attğm videoları ve fotoyu sil. Sen değmezsin
Sevgilim Yazmıyor yazdığım mesaj iyi oldu mu sizce?