Sevdiğim kişiye bu mesajı yazdım sizce iyi olmuş mu?

Bunları belki okumıcaksın gülüp geçiceksin bilmiyorum ne tepki vereceksin ne diceksin ama ben artık cidden tutamıcam kendimi aslında bunları yüz yüze konuşmak istiyordum ama farkettim ki bunu yapamam ne yanına gelecek cesaretim ne de vereceğin tepkiyi kaldıracak gücüm var. Yaptıklarım seni rahatsız ediyor gibi bilmiyorum beni istemediğini daha nasıl belli edeceksin, belki beni hiç bir zaman sevmedin sevmeyeceksin bana karşı hiç bir şey hissetmedin ama ben bunları bilmeme rağmen seni sevdim ilk gördüğüm gün o kadar kişi içinden tek seni gördüm sanki başka kimse yoktu etrafta. Yazmayı bıraktığında, sordum, bunun için erken, zamana bırakalım dedin. Uzak durmaya çalıştım, ama uzak dururken bile seni düşünüyorum ben.
Belki yazarsın diye güne başlıyorum, belki rüyamda görürüm diye uyuyorum. belki seni görürüm diyerek okula gidiyorum her gün, belki bişey yazmışsındır diye telefona bakıyorum uyanır uyanmaz. sürekli bişey paylaşmış mısın diye bakıyorum. Ve yanımdan geçerken bana baktığında sanki zaman duruyo. Beni beğenmemen sevgime engel olmadı, aklımdan çıkarmak istesem bile çıkaramıyorum. Sanki başka hiç kimse yok etrafımda. Hayatımda sadece seni görüp seni istiyorum ben. Cidden kimseye veremediğim değeri sana verdim. Kimseyi kaybetmekten korkmamıştım kimse hayatımda kalsın diye çabalamamıştım ama ilk kez seni kaybetmemek için elimden gelenin fazlasını yaptım, yapmaya çalıştım. Cidden sevdim, hiç sebep aramadan, sevmek için sebep arayan insanlardan asla olmadım. Beni sevmediğini, nefret ettigini düşündüm belki de öyledir. Umuyorum ki bu mesajı okurken bişeyler hissetmişsindir, ama öyle olmadıysa da sorun yok, canın sağolsun
Sevdiğim kişiye bu mesajı yazdım sizce iyi olmuş mu?