Bunları belki okumıcaksın gülüp geçiceksin bilmiyorum ne tepki vereceksin ne diceksin ama ben artık cidden tutamıcam kendimi aslında bunları yüz yüze konuşmak istiyordum ama farkettim ki bunu yapamam ne yanına gelecek cesaretim ne de vereceğin tepkiyi kaldıracak gücüm var. Yaptıklarım seni rahatsız ediyor gibi bilmiyorum beni istemediğini daha nasıl belli edeceksin, belki beni hiç bir zaman sevmedin sevmeyeceksin bana karşı hiç bir şey hissetmedin ama ben bunları bilmeme rağmen seni sevdim ilk gördüğüm gün o kadar kişi içinden tek seni gördüm sanki başka kimse yoktu etrafta. Yazmayı bıraktığında, sordum, bunun için erken, zamana bırakalım dedin. Uzak durmaya çalıştım, ama uzak dururken bile seni düşünüyorum ben.
Belki yazarsın diye güne başlıyorum, belki rüyamda görürüm diye uyuyorum. belki seni görürüm diyerek okula gidiyorum her gün, belki bişey yazmışsındır diye telefona bakıyorum uyanır uyanmaz. sürekli bişey paylaşmış mısın diye bakıyorum. Ve yanımdan geçerken bana baktığında sanki zaman duruyo. Beni beğenmemen sevgime engel olmadı, aklımdan çıkarmak istesem bile çıkaramıyorum. Sanki başka hiç kimse yok etrafımda. Hayatımda sadece seni görüp seni istiyorum ben. Cidden kimseye veremediğim değeri sana verdim. Kimseyi kaybetmekten korkmamıştım kimse hayatımda kalsın diye çabalamamıştım ama ilk kez seni kaybetmemek için elimden gelenin fazlasını yaptım, yapmaya çalıştım. Cidden sevdim, hiç sebep aramadan, sevmek için sebep arayan insanlardan asla olmadım. Beni sevmediğini, nefret ettigini düşündüm belki de öyledir. Umuyorum ki bu mesajı okurken bişeyler hissetmişsindir, ama öyle olmadıysa da sorun yok, canın sağolsun
Belki yazarsın diye güne başlıyorum, belki rüyamda görürüm diye uyuyorum. belki seni görürüm diyerek okula gidiyorum her gün, belki bişey yazmışsındır diye telefona bakıyorum uyanır uyanmaz. sürekli bişey paylaşmış mısın diye bakıyorum. Ve yanımdan geçerken bana baktığında sanki zaman duruyo. Beni beğenmemen sevgime engel olmadı, aklımdan çıkarmak istesem bile çıkaramıyorum. Sanki başka hiç kimse yok etrafımda. Hayatımda sadece seni görüp seni istiyorum ben. Cidden kimseye veremediğim değeri sana verdim. Kimseyi kaybetmekten korkmamıştım kimse hayatımda kalsın diye çabalamamıştım ama ilk kez seni kaybetmemek için elimden gelenin fazlasını yaptım, yapmaya çalıştım. Cidden sevdim, hiç sebep aramadan, sevmek için sebep arayan insanlardan asla olmadım. Beni sevmediğini, nefret ettigini düşündüm belki de öyledir. Umuyorum ki bu mesajı okurken bişeyler hissetmişsindir, ama öyle olmadıysa da sorun yok, canın sağolsun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şöyle bir sevenimiz olmadı be abi. Ayrıca siz kızlar bu kadar uzun yazı yazmayı nasıl beceriyorsunuz ya
Öncelikle umarım seni de böyle seven olucaktır bir gün, ve içimden ne geliyosa yazdım yani ama vericegi cevaptan cok korkuyorum bana 1 2 gün zaman ver dedi ama seviyo olsa direkt cevap vermezmiydi ya
Oldu bizi seven hatta böyle bir mesaj yazan da oldu ama 4 yıl olacak neredeyse. İnşallah bizi de bulur. Soruna gelecek olursam sevse iyidi bu mesajdan sonra hemen aradı. Ben olsam arardım yani. Bu devirde sevgi zor bulunan bir şey çünkü
Keşke yazsaydı.. yazdığım için o kadar pişmanım ki, az çok konusuyoduk onu da bozmuş olursam diye öyle büyük bi korku var ki içimde, üstelik bu kişi hem benim okulumda hem de uzun yıllardır ailemin cok yakın olduğu bı ailenin oğlu, yani baya bı gorucem bundan sonra da, yüzüne bı daha nasıl bakicam hic bilmiyorum
Keşke yazsa ya da arasa ne diyim ki çocuğun ruh halini bilmiyordum ki
Ortak bı arkadaşımız onun bu konularda çekingen olduğunu söylemişti ama bilmiyorum ya
Burcu ne
Terazi
Benim gibi balık zannettim bir an değilmiş ama. Ben de ilk ilişkimde böyleydim ama şimdi öyle olmam. Terazi insanı bilmiyorum ama hep derler ya ortasını tutturamaz diye. Şu an kararsızlık anında olabilir. Zaman vermek lazım 2 3 gün
Umarım cevabı olumlu olur, ne biliyim karşılaşınca falan gözünü hiç benden ayirmiyodu aşık gibi bakıyordu, bende dayanamayıp yazdım artık bı umutla, eskisinden sonra ilk kez birisine karşı böyle yoğun duygular hissetmiştim o kadar istemiştim ki onu, eve geldiğimden beri ağlamami durduramıyorum o kadar kötü hissediyorum ki keşke hiç yazmasaydim o aşağılık mesajı
Güzel şeyler cesaret ister. Bence iyi ki yaptın içinde kalmaktansa dökmüşsün en azından. Cevabı ne olursa olsun boş ver
Haklısın, en azından ne hissettiğime dair açıklık getirdim, böyle düşününce biraz rahatladım, çok teşekkür ederim tüm cevapların için 😊
Rica ederim ne demek. Hakkında hayırlısı olsun
Reddetti, üstelik arkadaşlarıyla beraber mesajımla dalga gecmisler, niye soyledin onlara diyince de sanki cok onemli bisey bilseler nolcak dedi..
Yapma be. Şu an var ya aşırı üzüldüm. Bazı erkekleri cidden anlamıyorum. Tamam reddebilirsin ama dalga geçmek bir erkeğe yakışmadı. Ben bütün erkekleri kendim gibi sandığım için de olabilir. Çok saygısız bir şey yapmışlar. Sen hiç kendini üzme tecrübe edindin en azından. Önüne mutlaka daha iyileri çıkacaktır
Umarım daha iyileri çıkar, tüm desteğin için teşekkürler sana da🙂
İnşallah. Rica ederim
tasmayı takana kadar hepsi böyledir
Lan olum