Aşk İlişkileri Mesajina görüldü attım sizce yazsam mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben haklıyım dimi kendimi aciklamisim ok yazmis resmen ya Stori attim sil demiş bende neden dedim böyle yazmış Güncellemeler+1 yıl Olay sali gecesi oluyor. Mesajina görüldü attım sizce yazsam mı? Cevapla Mesaj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
__H_______ Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Yazmak ok diyenden hayır gelmez ve sana zaten küfür etmiş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet küfür etmesi çok sinirimi. bozdu geç cvp verdim diye yazmış ama benim işim vardı Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sonda iyi geceler yazmasaydın belki söylediklerini ciddiye alabilirdi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilemedim bende sinir oldum baya ne yapabilirim sence ya kaldım öyle Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl bu ne abi ergen gibi tavırlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi birde kendimi duzguncene açıklıyorum. Ok yaziyor Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ay bırakın şöyle adamları 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sorma zaten sinir oldum Yorumla
Gizemb19 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl Üf bu ne ya çok tripli bu at çöpe gitsin. 1 0 Yorumla
Blade_4181 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Story nasılsı ki neden kızdı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Normal bir Video açık bir yerim yok sadece bakışlarım etkileyici durmuş ondan olabilir diyor kizlar Yorumla Blade_4181 +1 yıl Kıskanç biriyse video paylaşman hata olmuş bence Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kim bu, sevgilin mi? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla XG10AV +1 yıl Bekleme de kal bir süre, dönecektir. Yorumla Soran +1 yıl Sali günü gece kavga ettik işte ondan sonra da yazmadim ona yazmadi Yorumla XG10AV +1 yıl Story nedir ve neden bu kadar tepki verdi? Yorumla Soran +1 yıl Stori video ya yüzüm gözüküyor açık bi yerimde yok sadece bakışlarım etkileyici olduğunu söyledi kizlar seksi falan dediler o yanj Yorumla XG10AV +1 yıl Anladım, ergence davranmış. Yorumla Soran +1 yıl Baya yazmadım da yazmadı da ne yapabilirim sence Yorumla
dembaba1295 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Yaz tabi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin ok yazmiş Yorumla dembaba1295 +1 yıl Tepkili çünkü şu an Yorumla Soran +1 yıl Ama ben bile isteye geç yazmadim ki işim vardı cidden açıklıyorum da ne yapmalıyım sence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yazmak ok diyenden hayır gelmez ve sana zaten küfür etmiş
Evet küfür etmesi çok sinirimi. bozdu geç cvp verdim diye yazmış ama benim işim vardı
Sonda iyi geceler yazmasaydın belki söylediklerini ciddiye alabilirdi
Bilemedim bende sinir oldum baya ne yapabilirim sence ya kaldım öyle
bu ne abi ergen gibi tavırlar
Dimi birde kendimi duzguncene açıklıyorum. Ok yaziyor
Ay bırakın şöyle adamları
Sorma zaten sinir oldum
Üf bu ne ya çok tripli bu at çöpe gitsin.
Story nasılsı ki neden kızdı
Normal bir Video açık bir yerim yok sadece bakışlarım etkileyici durmuş ondan olabilir diyor kizlar
Kıskanç biriyse video paylaşman hata olmuş bence
Ahmetttt bu ne sinir aslanım
Hiç uğraşma daha ne dediğini bilmiyor
Kim bu, sevgilin mi?
Evet
Bekleme de kal bir süre, dönecektir.
Sali günü gece kavga ettik işte ondan sonra da yazmadim ona yazmadi
Story nedir ve neden bu kadar tepki verdi?
Stori video ya yüzüm gözüküyor açık bi yerimde yok sadece bakışlarım etkileyici olduğunu söyledi kizlar seksi falan dediler o yanj
Anladım, ergence davranmış.
Baya yazmadım da yazmadı da ne yapabilirim sence
Yaz tabi
Emin misin ok yazmiş
Tepkili çünkü şu an
Ama ben bile isteye geç yazmadim ki işim vardı cidden açıklıyorum da ne yapmalıyım sence
davar ahmet