İnternet & Teknoloji Mesajina görüldü attım bir daha yazar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hiç beklemiyordum şaşırdım kendimi paylaşırsam bakıyor hikayeme yoksa bakmıyor yazmasını istiyorum 😑 Güncellemeler+1 yıl Güncelle Mesajina görüldü attım bir daha yazar mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yazmaz, görüldü atılır mı böyle bir durumda. Boşuna beklemeyin bence. 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ya şoktan ne yapacağımı bilemedim Yorumla technocrates +1 yıl Cevap verir insan. Ne alaka şok mok. Yorumla Soran +1 yıl Ya "😍😉" bunları göndermiş hikayeme karşılık olarak ne yazsaydım ki bunlara Yorumla technocrates +1 yıl Bir gülücük yeterdi bence sanki. Yorumla Soran +1 yıl Ya zor olmak istedim açıkçası birazda ya her kıza yazıyorsa Yorumla technocrates +1 yıl O zaman ağlamıcan Yorumla Soran +1 yıl Aglicammm çünkü çok beğeniyodum ama türk değil birazda ondan çekindim Yorumla technocrates +1 yıl O kadarı beni ilgilendirmiyor bence Yorumla Soran +1 yıl Beni ilgilendirmiyor hanımefendi beni ilgilendirmiyor 😂 Yorumla technocrates +1 yıl Şansınız bol olsun ne diyeyim Yorumla Soran +1 yıl Ya çok sağolun dua ederseniz çok mutlu olurim çünkü ben bir bahtsız Bedeviyim 😑😃🤲 Yorumla technocrates +1 yıl Kutup ayısına dikkat! :D Yorumla Soran +1 yıl O ne demek duymuştum sanki neydi 😂 Yorumla technocrates +1 yıl Bahtsız bedeviyi diye başlayan bir deyim. Yorumla
Azitro3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Vücudunu beğeniyor ozman kanka seni değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yüzümü de paylaşsam bakıyor yani varya işi başka yere bağlayında nasıl bağlarsanız bağlayın eskiden normal hikayelerimede bakiyodu ama bence şimdi tavır alıyor görüldü attığım için ama yine de fotoğrafımı paylaşınca merak edip bakiyo Yorumla Azitro3434 +1 yıl Kanka yazar ama neyse Yorumla
einsamerprinz10 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Bana biri görüldü atsa bi daha yazmam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Belki yazar Yorumla einsamerprinz10 +1 yıl Hadi bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yazmaz, görüldü atılır mı böyle bir durumda. Boşuna beklemeyin bence.
Ya şoktan ne yapacağımı bilemedim
Cevap verir insan. Ne alaka şok mok.
Ya "😍😉" bunları göndermiş hikayeme karşılık olarak ne yazsaydım ki bunlara
Bir gülücük yeterdi bence sanki.
Ya zor olmak istedim açıkçası birazda ya her kıza yazıyorsa
O zaman ağlamıcan
Aglicammm çünkü çok beğeniyodum ama türk değil birazda ondan çekindim
O kadarı beni ilgilendirmiyor bence
Beni ilgilendirmiyor hanımefendi beni ilgilendirmiyor 😂
Şansınız bol olsun ne diyeyim
Ya çok sağolun dua ederseniz çok mutlu olurim çünkü ben bir bahtsız Bedeviyim 😑😃🤲
Kutup ayısına dikkat! :D
O ne demek duymuştum sanki neydi 😂
Bahtsız bedeviyi diye başlayan bir deyim.
Vücudunu beğeniyor ozman kanka seni değil
Yüzümü de paylaşsam bakıyor yani varya işi başka yere bağlayında nasıl bağlarsanız bağlayın eskiden normal hikayelerimede bakiyodu ama bence şimdi tavır alıyor görüldü attığım için ama yine de fotoğrafımı paylaşınca merak edip bakiyo
Kanka yazar ama neyse
Bana biri görüldü atsa bi daha yazmam
Belki yazar
Hadi bakalım