Bir konuda aranız bozuk ve mesajınıza görüldü attı. Ama ayrılık da yok. Numara ve takipleşme hâlâ duruyor.
Siz tekrar yazar mısınız?
Bir konuda aranız bozuk ve mesajınıza görüldü attı. Ama ayrılık da yok. Numara ve takipleşme hâlâ duruyor.
Siz tekrar yazar mısınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Suçluysam soru işareti atarım ona da görüldü atarsa asla yazmam. kavganın sebebi oysa hiç yazmam.
Yani soru işaretine de görüldü atıyorsa ayrılık mesajı falan yazmaz misin? Veya numara ınsta vs. Siler misin
Hayır tabi ki fevri davranma sakin kal bir kaç gün bekle eğer yazmassa bir adım atmazsa o zaman bu ilişkiyi istemediğini belirt ve sil onu en doğrusu bu olur
Bilmiyorum şu an mesajıma görüldü attı ben de gurur yapıp daha yazamadım. Onun peşinde koşuyor gibi de olmak istemiyorum 😢
İşi olabilir bir kaç saatlik bşyse ama bunu sürekli yapıyorsa bence de koşma cunku seni önemseyen seven değer bir insan bu haraketi yapmaz. ele yenisine geç zaman kaybından başka bşy değil emin ol çiçeğim🌸
çok teşekkürler🌸💓Hayır hiç yapmazdı şu an aramız kötü diye yapiyo😢
Konuyu bilemem dedim yA haksız olan sensindir. gurur yapma özür dile dile ki üstüne düşeni yapmış ol kenara çekil. Ama suç ondaysa ve bunu yapıyorsa çıkar hayatından ite kaka bir ilişkiyi en fazla 2 3 ay götürebilirsin bir insanı da değiştirmeye kalkma kendi duruşundan da ödün verme dedim yA seven erkek herşeyi yapar 🌸
Sağol canım dediğinde çok haklısın. Seven biri zaten her şeyi yapar. Akışına bırakıcam🤍🌸🌸
Aynen sakin kal silme engelleme yazma teip atma baktın devam ediyor bitir kendini de böyleleri yüzünden üzme🌸umarım düzelir 🌸🥲🙏
Suçluysam yazabilirim biraz tepkili olabilir ama konuşarak halledelim derim görüldü atmak ne
Hâlâ takmıyorsa peki
Suçluysam kalbini kazanmaya çalışırım ama cevap vermeyen biriyle uğraşılmaz tabi
Yani 2. Mesajı attın ama hâlâ cevap vermiyor verse de soğuk ve geç yazıyor o zaman numarasını falan siler misin
Yani arkadaşımda bir konuda tartılmıştık ben suçluydum alttan alıyordum soğuk yazsada ama hiç cevap vermiyorsa yazardım ben düzeltmek için uğraşıyorum sen tenezzül edip cevap vermiyorsun sen bilirsin der yazmazdım ama numara falan silmem heralde
Yazmam ama ben görüldü attığımfa yazıyor ve küslük bitiyor 🤷🏻♀️
O görüldü atsa neden yazmazsin kii
Yazmammm düşünce yapım öyle. Bir kadın hiçbir erkeğin peşinden koşmamalı...
asla yazmam basarım enfgeli
Yazarım
Yine takmamişsa
Yazmam
Siler misin
Yazarim
Hâlâ takmıyorsa
Basarım engeli next
Peki sen suçlu olsan bile mi
Ne kadar suçlu olduğuma bağlı
Yazmam.