Mesajına görüldü attığım flörtüm bana yazar mı sizce? Siz olsanız yazar mıydınız?

Son zamanlarda uyarmama rağmen her akşam 9 10 dan sonra irtibat kesiliyordu bir sonra ki gün sabah günaydın yazıyordu ilk yaptıgında özür diledi, sonrasında sızmışım dedi, sonrakinde açıklama yapmadı, en son yaptıgında dedim artık yeter en son akşam 8 de yazdı ve eve gidiyordu yani uykuya dalmasının imkanı yook neyse sonra ne uyuyorum ne bir şey ve ben onu bekledim yazar diye bir sonraki gün günaydın bebeğim yazdı ya yoğun çalışıyor olabilir ve bir şey demiyorum normalde geç cevap veriyordu tamam diyordum çünkü 7/24 bana yazamaz farkındayım ama uyuduğunda haber ver değil mi uyuyorum de karşında ki merak etmesin neyse işte en son yeter dedim cevap vermedim günaydın mesajına sizce neden yazmadığımı anlamış mıdır? Ve geri yazar mı? Of gerçekten konuşmak istediğim birisi ama bu şekilde olmuyordu yani dedim yazmak isterse görüldüden sonra yazar yanlış mı düşünmüştüm bilmiyorum bu arada 3 gün oldu görüldü atalı :/ ve yazmadııı henüz.. Sizce yazar mı off (3haftalık flörtümdü)
Mesajına görüldü attığım flörtüm bana yazar mı sizce? Siz olsanız yazar mıydınız?