• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgiliyle aynı evde yaşamak etik mi?

_____tuğçe_____
_____tuğçe_____ Takip Et
Xper 6 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
715
Yapay Zekaya Sor
Sevgilinle aynı evde yaşar mısın , yaşanmalı mı?
Sevgiliyle aynı evde yaşamak etik mi?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
22 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • irrigate1993
    irrigate1993 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

evlilik düşünüyorsan aynı evde yaşamak etik değil çünkü elinin altında oluyorsun evlilik düşünmüyor ama evlilik düşünmüyorsan yaşayabilirsin aynı evde ama kimse ile evlilik düşünmüyorsan dini topluma göre aynı evde yaşadı lafı ömür boyu seni takip edecek dedikodular çıkacak milletin ağızı torba değil büzesin kendilerini görmez hep başkasının açığından dedikodu yaparak beslenirler

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• terazininbiri
    terazininbiri Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Etik olup olmadığını burada kimseye sorma kendi hayatınla ilgili çünkü kimse kimsenin ahlak bekçisi değil bu konuda, kimse kimsenin hayatıyla ilgili yorum yapma halkında da değil. Sen bu soruyu sorduğunda bir başkası kendi ahlaki değer yargılarından sebep sana hoşlanmayacağın ağır cümleler kurabilir... başta da söylediğim gibi kimseye kendi hayatımızın tercihlerinde yorum yapma hakkını vermemeliyiz. Sana göre aynı evde yaşamak etiktir, bir başkasına göre değildir. Kendi hür iraden ne istiyorsa reşit aklı başında bir insan olarak onu yapma özgürlüğündesin. Bunu eleştirmek kimsenin tekelinde değil. Bu sebepten bir başkasının düşüncesini önemsemek hayatını yorumlaması için buraya sunmak etik değil asıl bence.

2
    0 Yorumla
  • Anatawabakadesu
    Anatawabakadesu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Bence iki tarafında birbiri hakkında ciddi düşündüğü durumlarda gayet iyi bir şey. Uzun süren ve evliliğe doğru giden bir ilişkiniz varsa kesinlikle evlenmeden önce bir süre aynı evde yaşamalısınız. Her gün olmasa da mesela haftada 3 gün beraber kalsanız en azından evlenince durumların nasıl olacağını bu kişinin evdeki huylarını ömrünüz boyunca kabul edip etmeyeceğinizi görürsünüz. Sonuçta hangimizin evdeki hali ve sokaktaki hali aynı ki?

0
    0 Yorumla
  • BuseAyhan
    BuseAyhan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

1 2 sene birliktelikten sonra eğer ki ilişki ciddi bi ilişkiye dönüyosa bence yaşanmalı çünkü sevgili veya arkadaş olsun aynı evde yaşanmadan tanınmıyo yaşamak lazım

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

92

Cevap

125

Cevap

• kurpagiribanzarşi
    kurpagiribanzarşi Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

İki taraf da istiyorsa neden olmasın? Bence tüm çiftler denemeli. İki taraf da birbirini tanır. Sonra kadınlar evlenince görüyorlar kocalarının bir çorabı kirli sepetine atmaktan aciz olduklarını. Veya cinsellikte bencil, yetersiz olduklarını. :D Ya da çamaşır makinesini çalıştırmaktan aciz olmalarını :D Say say bitmez. Bizde lafa gelince mangalda kül bırakmayan erkek çok ama kişisel temizlik, düzen vs öğrenmekten de acizler kimse kusura bakmasın. Analarının evindeki düzeni istiyor bir çoğu. Bir de bunlara aşık olan saflar var. :D

0
    0 Yorumla
  • ananas4334
    ananas4334 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Çok modern bir topluluksak teknolojimizi üretmeliyiz araçlarımız olmalı hani nerde? Tüm gençlik hazır olanları kullanıyor beyin yormaya zahmet etmiyor sadece yiyici ama sevgiliyle yaşamaya gelince moderniz ah modernsiniz babanızda köyde moderndi gidin onun önünde de böyle söyleyin de göriyim varya bu z kuşağından gram beklentim yok Allah çarpsın hepsi bi özentilik peşinde instada zengin görünme çabasında gerçekler aç köpeklik onun için sildim sosyal medyaları. canım canım akımlar bilmem neler ateist olarak, içki içerek birbirlerine kayarak hawalı olduklarını sanıyorlar ve bunada özgürlük diyorlar siz bide ülkenin geleceğisiniz vay halimize bunlar doktor olcak bide eyvah eyvah olabilirseler oda. bende z kuşağının içindeyim ama bu ülkede yaşamayı düşünmüyorum gelecekteki çocuğum bu kadar salağın içinde büymemeli sizede hayat gerçekleri Tokat gibi yapıştırdıgında görücem

0
    1 Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Bu ülkede yaşamayı düşünmüyormuş, herkes canım. Dışarıda gençler nasıl yaşıyor sanıyorsun acaba? Hepsi teknolojiyle mi uğraşıyor?

Z kuşağının canım tam bir örneksin valla. Aklını milletin zizkişmesiyle bozmuş sersemleri yetiştirenler var tabii hala

Yorumla
  • kıraathanebeyi
    kıraathanebeyi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.

Etik mi değil mi onu herkesin kendi ahlâk değerleri karar verir ama bence biriyle aynı evi paylaşmak lüzumsuz. Evlilik bunun için var zaten. Eğer bu kadar büyük bir karar almamışsam aynı evi paylaşacak kadar bir arzu ve özlem içinde de değilimdir. 7/24 görmeden durabiliyorsam bunu muhafaza etmeye çalışırım.

2
    0 Yorumla
  • Oryantalhanim
    Oryantalhanim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51 , eic 74%
    +1 yıl

Olabilir olması da gerekir. Ancak bizde çok rastlanan bir durum da değil çünkü erkekler eşlerinin geçmişte sevgilisiyle aynı evde kalmış olmasini kabul etmiyorlar maalesef. Zaten sevgililik evlilik gibi degil kolay koparılan bir bağ ve bu durumda evin yükü paylaşılacak mı muamma ha diyince ev de bulunmuyor. Velhasıl sosyete hayatı yaşamiyorsaniz aynı eve çıkmayın derim.

3
    0 Yorumla
  • kimse_bilmesinbeni
    kimse_bilmesinbeni Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

hiç etik değil örf adetlerimiz var unutmayın arkadaşlar bırakın bari onlar olduğu gibi kalsın sorunuza gelirsek nikahsız elin adamının evinde hiçte yaşamam

6
    0 Yorumla
  • mekanınsahibinil
    mekanınsahibinil Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl

Saçma buluyorum. Evli gibi yaşayacaksanız evlenin. Her ilişkinin başka hazları, heyecanları var.

2
    8 Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Aha bu tür düşünenleri diyordum işte. Evlenmeden birlikte yaşayınca evliliğin anlamı kalmıyor di mi?

Yorumla
    • mekanınsahibinil
      mekanınsahibinil
      +1 yıl

Kendisi gibi düşünmeyenlere “dangalak” diyerek söze başlayan insanları ciddiye alıp konuşmaya değer görmüyorum. Düşüncelerini başkalarına hakaret etmeden anlatamayanların yardıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ama bu da benim uzmanlık alanım değil. Çocukken karşıma çıksaydınız belki faydam dokunurdu, şimdi ise elimden bir şey gelmez üzgünüm.

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Bir insan dangalak olabilir ve bunun tespiti yapılabilir, her ne olursa olsun hakarete uğramaması gerektiğini düşünen politik doğrucular genelde dangalaklığın tezahürüdür.

Ki ben, benim gibi düşünmedikleri için değil, düşünme biçimi aptalca olduğu için insanlara dangalak derim. Saçma arkadaşım yürüttüğün mantık.

Yorumla
    • mekanınsahibinil
      mekanınsahibinil
      +1 yıl

Her ne olursa olsun başka bir şey, dinlemeden dangalak demek başka bir şey. Bu ikisinden ikincisini yapıp birincisini savunmaksa bambaşka bir kafa. Bu 1.
      Dangalak olduğunu düşündüğün insanları tek tek bulup onlara zaman ayırmaksa tam olarak o bahsettiğin tespitin tezahürü olabilir ancak. Bu da 2.
      Hakaret ettiğin hâlde sana gayet medenice zaman ayırdığım için rica ederim. Bu 3.
      Her zaman beklerim.

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

İkidir bana üslup üzerinden ahlakçılık taslayıp, yahut zamanımı neye harcayacağım hakkında konuşup, düşünce biçimine yaptığım tenkit hakkında tek kelime etmiyor olduğunun farkındasın değil mi?

Yorumla
    • mekanınsahibinil
      mekanınsahibinil
      +1 yıl

Neden bu konuda sizinle tartışmadığımı daha başında söylemiştim ama siz orayı da kaçırmışsınız. Benim için önce üslup gelir. Üslubu bozuk insanla bir şey konuşmak da bir paylaşımdır, değmez. Ağzını hakaretle açan insanla medenice neyi tartışabilirim ki? Boşa zaman kaybı.

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Meal: Ben sığ biriyim, benim için sadece şekil ve davranış kalıpları önemlidir, sadece alıştığım düzlemde bir şey tartışabilirim, o yüzden bir kişi benim tavrım hakkında fikrini şedit biçimde ifade edince söylediği her şeyi yok sayıp ahlakçılık taslayarak aslında tarafıma iletilen tenkitleri değerlendirmekten bile kaçınırım.

Zaten böyle sığ, şekilci ve basmakalıp düşünen biri olduğum için, ''Evli gibi yaşayacaksanız evlenin'' gibi dümdüz aptalca fikirleri savunabilirim. Birisi bunun temelsiz olduğunu söylerse, olduğunu savunmak için bir girişimde bulunmam korkaklık eder kaçmaya uğraşırım

Yorumla
    • mekanınsahibinil
      mekanınsahibinil
      +1 yıl

Hâlâ derdini hakaret etmeden anlatamayacak kadar kabiliyetsiz olduğunu gördüğüm için ilk cümleden sonrasını okumaya gerek görmedim bile. Başka kapıya arkadaşım, ben senin tasını doldurmicam.

Yorumla
  • Congruent
    Congruent Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Tercih meselesi. Sevgilisiyle aynı evi paylaşanlara kötü gözle bakmıyorum ama ben sevgilimle aynı evi paylaşmam. Her şey vaktinde yaşanmalı. Evlendikten sonra ömrümüzü aynı evde geçirerek tamamlayacağız zaten. Bu güzellikler evlilik evresinde yaşanmalı...

2
    1 Yorumla
    • ferdagül21
      ferdagül21
      +1 yıl

Aynen öyle katiliyorum

Yorumla
  • bigbaldhead1
    bigbaldhead1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Aynı evde yaşıyorum, mutluyum. Sıkılma veya bahsettiğiniz saçma durumlardan hiçbirisi olmadı. Sevmediğim birisiyle eve çıkmış olsaydım öyle olurdu tabii. Herhangi bir pişmanlığım yok. Sadece bu kadar çok vakit geçirdiğimiz için tartışmalarımız 2'ye 3'e katlandı. Bu da oldukça normal bir şey zaten. Günde 12 saatimi çorabımla geçirsem onunla bile problem yaşarım.

Sevgilinizle aynı eve çıkmaktan korkmayın. Tabi gerçekten seviyorsanız :)

1
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Etik değil nedeni ise sıkılırsınız kesinlikle..

1
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Kişisel tercihlere, inanca, yetiştirilme tarzına göre değişen bir durum ETİK gibi ağır bir kelime ile kategorize edilemez, edilmemeli.

Zira, benim hayat tarzıma doğru gelen sana ya da bir başkasına gelmeyebilir. Burada elalem ne der yerine çift olarak BİZİM İÇİN DOĞRU OLAN NEDİR diye düşünülmesi daha ETİK bir olgudur. Yoksa onun bunun ne dediğine göre yaşamak kadar büyük bir haksızlık ve ahlaksızlık olamaz. Kendine ihanettir çünkü bu.

1
    0 Yorumla
  • KaadirBey
    KaadirBey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Neye göre etik mi?
    Sevgiliyle aynı evde yaşanır. Yaşanmaz diyen arkadaşların sevgilisi "aynı evde yaşayalım" derse nefessiz kabul edecekler hiç kendilerini sağa sola atmasınlar :)

Kız çocuğu ailesi açısından hoş karşılanmayabilir. Onlar da zamanla aşıyorlar.

Ben bir süre geçtikten sonra birlikte yaşamaktan yanayım.

0
    0 Yorumla
  • whereizmymind
    whereizmymind Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Ben tek yaşıyorum ama erkek arkadaşımla aynı evde yaşamıyoruz. Bilmiyorum biriyle aynı evde yaşamaya alışkın değilim o yüzden şimdilik bu şekilde iyi. Ama etiklik konusuna gelecek olursak, neden etik olmasın ki? Yine de toplumdan topluma değişiyor. Türkiye henüz bunu kaldırabilecek bir seviyede çoğunlukla değil.

0
    0 Yorumla
  • marjinalgirl2367
    marjinalgirl2367 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Ahlak çerçevesinde düşünürsek bence ahlaki yani etik değil.

6
    0 Yorumla
  • merkürkedisi0
    merkürkedisi0 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Yani ben istesem de ailemin pek onay vereceğini sanmıyorum haliyle onların hoşuna gitmeyecek bir şeyi de yapmam. Etiklik kavramıyla ilgilenmiyorum sadece ailem önemli

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yaşanmamalı bence sonra da ay cinayetler oluyor yardım edin diyorlar. Arkadaş ana babadan ne gördük biz ömürlük aşk gördük biz gençlik kimlere kaldı ya ayıptır nikah düşmeden ne evi arkadaş senin kızın olsa mesela bir erkeğin evine bırakır mısın? onunla cinsel ilişki yaşamasını ister misin? yani kim olsa katiyyeten istemez. Toplumu bozan da bu tür şeyler zaten ama insanlar normal olarak algılıyor.

0
    0 Yorumla
  • uncas71
    uncas71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Hayır etik değil ama maalesef günümüzde etik olarak gösteriliyor güya modern medeniyiz ya böyle seylere gelince modern medeni oluruz başka seylere gelince olmayız yorumda bile var bu haltı yiyen kızlar sonradan ağlıyor nedense

1
    0 Yorumla
  • souvenirxo
    souvenirxo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Olabilir, evlenmeden önce de birbirlerinin evde ki hal ve davranışlarını da tanımış olurlar. İnsanlar başkalarının ahlak bekçiliğini yapmayı çok seviyor. Bunda ayıp bir durum görmüyorum ben.

2
    0 Yorumla
  • Sempatiiko
    Sempatiiko Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Etik diyenlerin etik anlayışı farklı dinen ahlaken uygun değil bence😒

2
    0 Yorumla
  • Smsmaksm
    Smsmaksm Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Evlilik yoluna gidilecek bir ilişki olacağından hiç şüphem yok sonuçta alışılıyor karşındakine ve kısa zamanda evleneceğimizi düşünüyorum ki Bencede bundan doğal bir şey yok ama günümüz insanlarının cahil kafasına ters şeyler bunlar

0
    0 Yorumla
  • hereiamagain
    hereiamagain Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bundan bize ne? Yaşayacak insanlar bunu düşünsün. Yine de eski sevgilisiyle birlikte yaşamış kız bana yaklaşmasın. Yobazım ben. Geçmişe takılmasam da birlikte yaşamak evlenip boşanmak gibi bir şey benim için

0
    0 Yorumla
  • FunnySunny
    FunnySunny Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Bana göre uygun değil. Başkaları beni ilgilendirmez.

1
    0 Yorumla
  • xunixx
    xunixx Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.

Yaşayanlara saygım sonsuz da ben evliliğin (evlenene kadar) heyecanını alıp götürdüğünü düşünüyorum bence çiftleri sıkar bu durum

4
    0 Yorumla
  • Kidemlierkekk
    Kidemlierkekk Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

Etik değil çünkü adı üstünde gayri meşru. Ayrıca güzelde değil çünkü sevgililik cıvır evlide olmadığın için ortada ne öyle ne böyle gezinmek iyi olmaz

0
    0 Yorumla
  • Ada_deniz
    Ada_deniz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Etik kısmını geçelim de bence gerekli bir şey. Daha yediği tabağı kaldırmayı çok büyük bir şey sananlar oluyor. Birinin evdeki tutumunu görmek için bence mantıklı.

0
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Yaşarım, zamanında yaşadım. Bu konu, etik, ahlak tartışmasına konu olacak bir şey değil. Yetişkin insanların bu tip tercihleri etik konusu değildir. Özel hayattır, kimseyi de ilgilendirmez.

0
    0 Yorumla
  • imbroz
    imbroz Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Etik konusu tartışılır.
    Asıl sorun anlasamama gibi durumlarda çıkıyor. biri evden gitmek isterse sorun oluyor.
    Nereye gidecek hemen düzen kurmak zor

0
    0 Yorumla
  • Buzulsanat
    Buzulsanat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

İsteyen istediğini yaşasın ama şu bir gerçek ki sevgilisiyle aynı evde yaşayanı kıskanan çok. Hal böyle olunca ahlak bekçiliği durumu yapıyorlar

1
    0 Yorumla
  • Hayvansever1i
    Hayvansever1i Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.

Dinimize göre uygun değil. Evliyken zaten beraber ayni evde olacaksınız. Her şeyi erkenden yasayıp tüketmemek lazım.

1
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Hayır desek sanki millet vazgeçecek, sonra da eyvah hamileyim diye burada gelip ağlarlar en fazla...😏

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yorum bile yok
    Pisliksiniz
    Aklınız fikriniz seks
    Aynı evde kalırsak yok daha iyi tanımışız s# ktir lan
    Kadını becerecek Bi süre sonra yok birbirimize göre değiliz diyeceksiniz bye 🤢🤮

2
    0 Yorumla
  • djslam21
    djslam21 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Bence değil, evlenmeden yapılmaması gerekir. Bazı şeylerin heyecanını önceden yaşayınce evliliğe bir şey kalmıyor diye düşünüyorum ben.

0
    0 Yorumla
  • AhesteEbru
    AhesteEbru Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Etik veya değil diyemeyiz ama uygun değil bence. Kişiler istedikçe birbiriyle olmalı. Birbirlerinden Ayrı zamanları mutlaka olmalı.

0
    0 Yorumla
  • KırıKMerdane
    KırıKMerdane Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yani etik veya olmaması bizim kararımız değil ama karşılıklı güven olması lazım sonradan pişmanlık olmaması adına

0
    0 Yorumla
  • IKnowNobodyKnows
    IKnowNobodyKnows Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Bu kişiden kişiye, inanç ve yetiştirilme tarzına göre değişen bir durum. Ben yaşamam ama yaşayanları da sorgulamam. Herkesin kendi tercihi

0
    0 Yorumla
  • Abysse
    Abysse Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.

Kesinlikle evet. Çok iyi anlaşıyor aşırı seviyor olabilirsiniz ama aynı ortamda yaşamak farklı bir şey. Büyük adımlar atmadan önce denenmeli.

0
    0 Yorumla
  • S3ma06
    S3ma06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kocamla ayni evde zor yasiyorum sevgilimle nasil yasiyim 🤭🤭

1
    1 Yorumla
    • S3ma06
      S3ma06
      +1 yıl

Dermişim hahahah

Yorumla
  • biegrace
    biegrace Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

etik olmayan bir şey göremiyorum ama hemen olmamalı gerçekten iki taraf da birbirinden emin olmalı

1
    4 Yorumla
    • emretolunay
      emretolunay
      +1 yıl

doktora git göremiyorsan

Yorumla
    • biegrace
      biegrace
      +1 yıl

@emretolunay kimse sizin düşünce biçiminize göre yaşamak zorunda değil. herkesin kendine göre doğruları var. her yaşama saygılıyım. iyi günler.

Yorumla
    • emretolunay
      emretolunay
      +1 yıl

bana göre değil ama türk tomlumunun adet ve törelerinide çiynememek lazım. ben fikrimi söyledim sadece

Yorumla
    • biegrace
      biegrace
      +1 yıl

@emretolunay türk toplumunun adet ve töreleri diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. her toplum zamanla değişir. değişim oldukça olağandır zamanında avrupa'da da kız isteme vardı farklı formda olsa da. ama artık yok neredeyse. her çağın dengesi farklı. sizin fikrinizi söyleyiş tarzınız çok kabaydı.

Yorumla
  • pieta5
    pieta5 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 90%
    +1 yıl

Yaşanır. Evlilik düşünülüyorsa yaşanmalı hatta. Diğerleri çok önemli değil de

1
    1 Yorumla
    • emretolunay
      emretolunay
      +1 yıl

evlenmeden yaşanmaz yaşanmamalı

Yorumla
  • ta00ta
    ta00ta Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

Etiktir, ters bir durum görmüyorum. Ama uzun süreli yaşamam sanırım.

1
    0 Yorumla
  • Murey
    Murey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bize ters beybi ama herkesin hayatına kimse karışamaz

0
    0 Yorumla
  • theemavi
    theemavi Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

bilmem güzel olabilirdi ama galiba ailemin asla öğrenmemesi gerekirdi

0
    0 Yorumla
  • Evdeyokum
    Evdeyokum Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kimsenin fikrine karisamam ancak bana hiç doğru gelmiyor.

0
    0 Yorumla
  • burakistan35
    burakistan35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

neye kime göre?

herkes kendi hayatını yaşar ve sorumludur.

0
    0 Yorumla
  • monicavespuccci
    monicavespuccci Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.

ben yaşamam ya sıkılırsın her gün görmekten, araya biraz özlem girmesi şart

0
    0 Yorumla
  • AlabamaDükü
    AlabamaDükü Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Yaşanmalı evlenmeden önce hele kesinlikle yaşanmalı

0
    0 Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı.

yani tam olarak etik mi derken anlamadım ben, günah mı diye tartışıyolar ama cihangir de tartışıyolar gibi geldi.

0
    0 Yorumla
  • BALAT34
    BALAT34 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Etiğinin ı mk. Canım ne isterse onu yaparım. Herkeste öyle yapsın.

0
    0 Yorumla
  • vitamaeternam
    vitamaeternam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Etikliği tartışılır. Ben yapmam yapana da bir şey demem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yaşamak isterim ama bir süre sonra hem o. Damgası yerim hem de hee şeyin zamanı var ya yapmayın böyle şeyler evlenince yapın birlikte yaşayınca illa ki birlikte olursun

0
    0 Yorumla
  • Asil-Bey
    Asil-Bey Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Evlilik dışı kimse kimseyle aynı evde yaşamamalı bu durum evlilikleri bitiriyor artık

0
    0 Yorumla
  • Marvy
    Marvy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 92%
    +1 yıl

Yaşanabilir evli olup birbirisi arasında hiç bağ olmadan yaşayanlardan daha etik.

0
    0 Yorumla
  • Kerem_izmir
    Kerem_izmir Takip Et
    Bilge Yaş: 48 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Neden etik olmasın kafatasçılığı bırakın artık 21. yüzyıldayız

0
    0 Yorumla
  • 321Joker123
    321Joker123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

yaşanır tabiki
    orta çağ zihniyetini geçiniz artık

0
    0 Yorumla
  • 34TUZLALI
    34TUZLALI Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.

Netice iyi veya kötü de olsa, sevgiliyi çok daha iyi tanımanıza imkan verir.

0
    0 Yorumla
  • onurmonur94
    onurmonur94 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.

Aynı evde yaşarsan erkenden tanırsın karı koca gibi olursunuz evlilik için test gibi bir şey.

0
    0 Yorumla
  • infiniterelationship
    infiniterelationship Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Kimler kimlerle yaşıyor, çok normal bir şey ve büyük bir şeymiş gibi algı yaratmamak lazım.

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Birlikte yaşayabilmek için imza atmak zorunda olmak kadar gayrı etik olamaz yavrum..

0
    0 Yorumla
  • aldikverdik06
    aldikverdik06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Etik iş ahlakı ya o ahlaktır direkt. Neden olmasın bu arada

0
    0 Yorumla
  • Skol85
    Skol85 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

İsteyen yaşar istemeyen yaşamaz. Bu etik konusu değil kültür ve yaşam tarzı konusu.

0
    0 Yorumla
  • GoldenFireball
    GoldenFireball Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Aynı evde yaşamak ahlaksızlık değildir, yaşarım tabi ki.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (157)
Devamını Gör(202)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliyle aynı evde yaşamak etik mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgiliyle aynı evde yaşamak ahlaksızlık mıdır? 95 cevap verildi
Sevgiliyle aynı evde yaşamak yanlış mı? 15 cevap verildi
Sevgiliyle aynı evde yaşamak yanlış mı? 11 cevap verildi
Sevgiliyle aynı evde yaşanılmalı mı? 56 cevap verildi
Erkek arkadaşla aynı evde yaşamak ahlaksızlık mıdır? 13 cevap verildi
Sevgiliyle aynı evde yaşamak mantıklı mı? 81 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide her şey yolunda görünürken partnerin aniden ortadan kaybolursa ne yaparsın?
  • Anayasa Mahkemesi’nin süresiz nafakayı iptal etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sabah insanı mısın, gece kuşu mu?
  • Öfkenizi nasıl dindirirsiniz?
  • Yaptığın işe göre, sen ne erkeği veya kadını olurdun?
  • Türkiyede hangi bölgedensiniz aslen?
  • Ömrünün sonuna kadar beyaz saten giysiler, ya da pembe sportif giysiler giymek zorunda olsan hangisini seçerdin?
  • Hayatınızda gerçekten güvenebildiğiniz biri var mı?
  • Patlıcan hariç bunlardan hangisini yersin?
  • 04.32 geceye bir şarkı bırakalım. Bir çift kulaklık sınırsız hayal gücü?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨