Aile & Toplum Sevgiliyle aynı evde yaşamak yanlış mı? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir bana mı normal gelmiyor evlenmeden aynı evde yaşamak Güncellemeler1 yıl Geniş bir ailede büyümedim galiba o yüzden Sevgiliyle aynı evde yaşamak yanlış mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Yanlış evlenirler ise yasayabilirler. Bana da garip geliyor bu durum. 0 0 Yorumla
bixi35 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Şöyle düşün evlenmeden ayni evde yaşiyabilecekmisin onu test ediyorsun 0 0 Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İslam açısından olmaz, diğer türlüde olmaz çiftler evlenmeye gerek duymuyor zaten ilişki bitiyor 0 0 Yorumla
bilgetattoopiercing Takip Et Xper 3 Yaş: 44 1 yıl Evlenmeden iç dünyalarını tanımalarını fayladalı buluyorum ki bir birini sadece dışarıda tanımış çiftlerin çabuk boşandığı da aşikar. Gerçi günümüzde ilişkiler hep anlık ve kısa süreli kimsenin kimseyi tanımaya zamanı yok. 0 0 Yorumla
Cagataydeniz Takip Et Xper 1 Yaş: 43 1 yıl Artık bu konular günümüz yaşantısında seneler önce çoktan aşıldı bence 0 0 Yorumla
GurbetciKarizmatik Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Ben Kaynanam ve eşim 1 yıl nişanlıyken bir arada yaşadık bunun neresi yanlış 0 0 Yorumla
felakat Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Bencede normal bir durum değil çok ayrı eve çıkmak istiyorlarsa evlensinler 0 0 Yorumla
hemharbihembarbie9 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Normal değil bence evliliğin anlami kalmıyor 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yanlış. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yanlış evlenirler ise yasayabilirler. Bana da garip geliyor bu durum.
Şöyle düşün evlenmeden ayni evde yaşiyabilecekmisin onu test ediyorsun
İslam açısından olmaz, diğer türlüde olmaz çiftler evlenmeye gerek duymuyor zaten ilişki bitiyor
Evlenmeden iç dünyalarını tanımalarını fayladalı buluyorum ki bir birini sadece dışarıda tanımış çiftlerin çabuk boşandığı da aşikar. Gerçi günümüzde ilişkiler hep anlık ve kısa süreli kimsenin kimseyi tanımaya zamanı yok.
Artık bu konular günümüz yaşantısında seneler önce çoktan aşıldı bence
Ben Kaynanam ve eşim 1 yıl nişanlıyken bir arada yaşadık bunun neresi yanlış
Bencede normal bir durum değil çok ayrı eve çıkmak istiyorlarsa evlensinler
Anormal bir şey değil, olabilir.
Normal değil bence evliliğin anlami kalmıyor
Yanlış.
Evet yanlış
Bana göre yanlış.
Yanlış basitçe
Tercih meselesi
Anormal