• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgiliyle aynı evde kalmak yanlış mı?

BenBal
BenBal Takip Et
FenomenGuru Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
38
Yapay Zekaya Sor
evlilik öncesi deneyimlemiştim ve zerre pişmanlık duymuyorum..
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • movie_colic
    movie_colic Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Selamlar.
    Sevgili ile aynı evde kalmak bazı kesimler tarafından ahlaki olarak doğru bulunmuyor ben kulağımı bu söylemlere kapatmayı tercih edenlerdenim insanın sevdiği insanla hayatını birleştirmesi için iki şahide ve bir sayfaya imza atmasına gerek yok birbirlerini gerçekten sevip güvenip ve birlikteyken mutlu olabildikten sonra uzaktansa sevdiğimin yakınımda olmasını tercih ederim...

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Asumaaan
    Asumaaan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Bence kesinlikle tecrübe edilmesi gereken bir şey. Yanlış olduğunu düşünmüyorum düşüneni de kınıyorum açıkçası. Eski kafalılık yapmaya ederek yok.
    Öncelikle sevgiliyle evlilik öncesi aynı evde kalmak birbirine duyulan güvenin başka bir işaretidir. Böyle bir şey neden gerekli konusuna gelecek olursak daha önce hiçbir şekilde aynı çatı altında uzun süre vakit geçirmeden biriyle evlendiğinizi düşünün. Evlendikten sonra onun ev hali, evdeki davranışları, evin içinde sorumluluk üstlenmemesi vs. belki de hoşunuza gitmeyecek. Ve bazı şeylerden pişman olduğunuzu hissedeceksiniz. Eğer evlilik öncesi evde hoşunuza gitmeyen şeyleri belirlerseniz evlenene kadar o davranışları vs. iyileştirme, düzeltme fırsatınız olur. Malum evlendikten sonra bazı şeyleri engellemek bazen daha zor olabiliyor. Zaten evlendik bitti gitti beni böyle kabullenmek zorundasın durumu olmasın yani.
    Evlilikte önce birlikte yaşamak lazım dedik de tabi bunu hemen de yapmamak gerekiyor. Bana kalırsa en az 2-3 senelik ilişki ve arada karşılıklı tam güven söz konusu olmalı. Aileler yavaş yavaş tanışmaya başlamış olmalı. Ve bu iş kademeli kademeli yapılmalı. Örneğin biraz birkaç gün birlikte kalmakla başlanmalı. Daha sonra birkaç haftalık. Sonra evlerin anahtarları birbirlerine verilmeli. Gerisi Allah Kerim. 😊

3
    30 Yorumla
    • anonimdekim
      anonimdekim
      +1 yıl

Yanlış düşüneni kınadığın ve eski kafalı dediğin için ilave eklemek istedim. : ) Başlarda eski kafalı, kınıyorum, yapılması doğru vs. diyorsunuz; sonunda Allah Kerim diyorsunuz. Allah Kerim dediğinize göre burada bir tezatlık yok mu? Paragraf kendisiyle çelişmekte.

Ayrıca sevgiliyken aynı evde bile yaşasanız kaybetme korkusu ile kişiler farkında olmadan öyle güzel rol yapar ki haberiniz olmaz. Aynı evde yaşamak da asıl karakteri görmeye yetmez yani. Bilginiz olsun. İyi bayramlar.

Yorumla
    • Amorium
      Amorium
      +1 yıl

Asıl sen gerikafalısın. Allahin adini agzina alma. nikahsiz yasamak haram. Akilsiz

Yorumla
    • Asumaaan
      Asumaaan
      +1 yıl

@anonimdekim asıl karakteri görmek için yeterli diye bir şey demedim zaten. Ayrıca Allah kerim ifadesini sandığınız gibi bir manada kullanmadım kafanızda kurmayın.

Yorumla
    • Amorium
      Amorium
      +1 yıl

Dinsiz misin?

Yorumla
    • Asumaaan
      Asumaaan
      +1 yıl

@Amorium al işte bir eski kafalı daha. Git biraz inandığın dini araştır. Eski zamandaki şartlar ile şu anki şartlar aynı değil ve ben bazı şeylerin günümüz şartlarına göre farklı değerlendirilebileceğine inanan biriyim. Bu inancıma da saydı duymak zorundasın. Gelip de hakaret etmeye ve Allah ile arama girmene gerek yok. İkinci olarak da şunu söylemek istiyorum aynı ev yaşamak illa cinsel münasebetlerde bulunmak demek değil aklın bir tek o tarz şeylere gidiyorsa sen önce zihniyetini temizle öyle konuş.

Yorumla
    • Amorium
      Amorium
      +1 yıl

Şartlar ayni değil derken gunah olan birsey her zaman gunah. Yok ya karsi cins biriyle evde yalniz kal ve cinsellik dusunme.. Komiksin

Yorumla
    • Asumaaan
      Asumaaan
      +1 yıl

@Amorium günah olan şey her zaman günah değil mi dedim ben kardeşim algılamanda bir problem mi var bu bir. İkincisi ben buna inanıyorsam da sana ne. Saygısızlık edip karşı çıkma hakkın yok. Karşı cinsle aynı ev cinsellik gerçekten olmak zorunda değil öyle düşündüğünüz için size acıyorum. Üçüncü olarak da sen önce geceleri yorgan altında bir şeyler izleyip milletin orasına burasına bakıp bi yerlerini kaşımayı bıraktıktan sonra gel de konuş burada. Eğer aynı evde kalmaya günah diyorsan senin her gece yorgan altında yaptıkların da günah bunu sakın unutma.

Yorumla
    • Amorium
      Amorium
      +1 yıl

Yoo ben senin gibi lafta musluman degilim. Zina yapmam. O bahsettigin şey zina degil bana yapiyon dediğin...

Yorumla
    • Asumaaan
      Asumaaan
      +1 yıl

@Amorium Kardeşim ben sana zina yapıyorsun demedim ki bak yine kafanda kuruyorsun. Yaptığın şey zina değil zaten ama günah. Allah senin ihtiyacını gidermek için gece rüyalandırıyor seni gece bir yerlerini kaşımak zorunda kalma diye. Ama sen bu bir ihtiyaç diyip geceleri bir şeyler yapmaya devam ediyorsun. Rabbimiz elleriniz ile tatmin olmayın diye emrettiği halde.

Yorumla
    • Amorium
      Amorium
      +1 yıl

Mast yapmayan insan yoktur bence. Zina degil mast yapmak.

Yorumla
    • Amorium
      Amorium
      +1 yıl

Benim yaptigim gunahsa sen evde sevgilinle kalip biseyler yasarsan o daha fazla gunah

Yorumla
    • Asumaaan
      Asumaaan
      +1 yıl

@Amorium Lan zina demiyorum zaten hala anlamıyorsun. Ne kafasızmışsın be. Önce inandığın dini iyice bir araştır öyle gel.

Yorumla
    • Amorium
      Amorium
      +1 yıl

Sende evlilik oncesi yapilan seylerin gunahini arastir gel. İslamda sevgili olmak bile günah sen ayni evde kalinir diyon. Şaka gibisin komiksin

Yorumla
    • Asumaaan
      Asumaaan
      +1 yıl

@Amorium Kardeşim bak diyorum ki sana günah olduğunu biliyorum ama dinimize bu konuda katılmıyorum diyorum bunu da mı anlamadın cidden iki saattir ne anlatıyorum ben. Sen daha burada okuduğunu anlayamıyorsun İslamı nasıl anlayacaksın.

Yorumla
    • Asumaaan
      Asumaaan
      +1 yıl

@Amorium 2 rekat namaz kılmayı bilmiyorsun gelip burada insanların inandığı şeylere laf ediyorsun. Başa çıkılmaz seninle.

Yorumla
    • Amorium
      Amorium
      +1 yıl

Dine katilmiyorsan dinden cikiyorsun o zaman

Yorumla
    • Amorium
      Amorium
      +1 yıl

Allah ahlaksiz namussuz kadinlardan korusun erkekleri

Yorumla
    • Asumaaan
      Asumaaan
      +1 yıl

@Amorium Bak işte bu da yanlış bildiğin şeylerden biri. Laf anlatmayacağım sana daha fazla. Anlamayacak kadar cahilsin çünkü.

Yorumla
    • Amorium
      Amorium
      +1 yıl

Ne biliyon kilmadigimi mal

Yorumla
    • Asumaaan
      Asumaaan
      +1 yıl

@Amorium Ayrıca dine katılmıyorum demedim kör müsün dinin içinde bir iki şeyin aksini düşünüyorum sadece.

Yorumla
    • Asumaaan
      Asumaaan
      +1 yıl

@Amorium Allah bana aklımı düşüncemi hayalimi vermiş. Oku düşün diye emretmiş sana ne ne düşündüğümden?

Yorumla
    • Amorium
      Amorium
      +1 yıl

tamam aksini dusunmek dinin emrettigi şeyi yok gibi gormek. Dinde var olan birseye yok demek dinden cikarir

Yorumla
    • Asumaaan
      Asumaaan
      +1 yıl

@Amorium Asıl Allah cinsel organlarına sahip çıkamayan her gece tanımadığı kadınlara göz çevirip bakan erkeklerden korusun hepimizi

Yorumla
    • Amorium
      Amorium
      +1 yıl

Bu kafayla ilerde deist ya da ateist olursun. ayrica cinsel iliskiyi de eminim normal goruyosundur

Yorumla
    • Asumaaan
      Asumaaan
      +1 yıl

@Amorium Hayır abi bu dinden çıkmak demek değil bunu da mı bilmiyorsun cidden gerçekten aç kuran meali oku 2 dakika anlarsın ne demek istediğimi

Yorumla
    • Asumaaan
      Asumaaan
      +1 yıl

@Amorium Hayır normal görmüyorum

Yorumla
    • Amorium
      Amorium
      +1 yıl

tamam sen zinayi harami normal gör. Sevgilin evde her gece duduklesin orani burani

Yorumla
    • Asumaaan
      Asumaaan
      +1 yıl

@Amorium Ama görmediğim gibi de normal gören birisini kınamıyorum. Hakaret etmiyorum. Onun hayatına düşüncesine karışmıyorum.

Yorumla
    • Asumaaan
      Asumaaan
      +1 yıl

@Amorium Normal gör"mü"yorum dedim farkında mısın? Sen gerçekten okuduğunu anlamıyorsun. Eminim artık.

Yorumla
    • Amorium
      Amorium
      +1 yıl

Ayni evde kalmak çok ahlaklilik namusluluk deme?😂😂😂😂

Yorumla
  • KırmızıRoksanay
    KırmızıRoksanay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Evlilikten önce olması gayet normal,
    en azından her iki taraf birbirlerini daha iyi tanırlar ve sonra evlilik için emin adımlar atarlar...😎

Ben cidden evlenmeden önce nişanlımla, aynı evde en az 6 ay geçirirdim.🤔

Evlendikten sonra onun bana ters düşen davranışlarını görmek istemem.😌

Haa evlilik düşüncesi olmayan ve böyle yapan kişilere lafım yok, onların kendi kararı... Nede olsa olgun bireyler 🤷🏻‍♀️

3
    0 Yorumla
  • KendiniÖldürenAdam
    KendiniÖldürenAdam Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 38
    +1 yıl

Hayır değil karşılıklı sevgiye birde güven eklendiyse keyifli geçiyor.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

68

Cevap

54

Cevap

• The_Quile
    The_Quile Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Herkesin bakış açısına, beklentilerine göre değişir, bana yanlış gelmiyor.. Bana yanlış gelen birbirinin huyunu, suyunu bilmeden, yaşam tarzını kavramadan, aradaki iletişimin yeterliliğine emin olmadan "evlilik" sorumluluğunun altına girmek mesela 🤷‍♀️

4
    0 Yorumla
  • _Jante_
    _Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Sana göre yanlış ya da doğru. Bunun cevabını kendin vermen gerekiyor. Bana göre normal. Bak şu soruyu görünce kızlı erkekli evde kalıyolar diye üniversite evine polisler baskın yapmıştı da 5 erkek çıkmıştı evden o geldi aklıma. :D

2
    0 Yorumla
  • Sanamısorcammmm
    Sanamısorcammmm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Evlilik öncesi bir süre beraber yaşamak aslında mantıklı en azından birbirini çiftler daha iyi tanır, evlilikten sonra aynı evde birbirlerine yabancı gelen çok çift arkadaşım oldu sonu hüsran ve boşanmayla sonuçlandı. Birbirlerini daha iyi tanımaları için ben olabiliyor görüyorum.

2
    0 Yorumla
  • RüyaGibiBen
    RüyaGibiBen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 73%
    +1 yıl

Bana göre normal. Hem evlenmeden önce ev içerisinde aile olarak uyumu görmüş olursun. Daha çok zaman geçiriyorsun. En azından olumsuz bir evlilik olucaksa bunu daha önceden öğrenilmiş olucak. Evlilikte boşu boşuna zedelenmemiş olur daha sonra mutsuz olup boşanmaktansa önceden yaşamak daha mantıklı. Büyüklerimiz bu durumu yanlış algılıyor evlenmeden önce aynı evde kalınır mı diye eğer nefsine hakim olur ve bazı şeyler yaşanmazsa aynı evde kalınabilir. Benim fikrim tabiki

1
    0 Yorumla
  • CokBekledim
    CokBekledim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Gidiyorsun evleniyorsun aynı evde kalmayı deneyimlemeden. Boşanırsın tabi. Adam kadınla evlenecek bir hafta kalmış. Kadın diyo sen işe gidiyosun ben işe gidiyorum yemeği napcaz. Hiçbir fijirleri yok ortak yaşam hakkında. Evlilik mucizevi bir şekilde uyum getiriyor sanıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın 😊 Ben yaşamayı düşünmüyorum.. Keyifli günler..

2
    0 Yorumla
  • ÇokomelliPrens
    ÇokomelliPrens Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.

Yanlış değil..
    çiftler eğer birbirine güveniyorsa oldukça da yararlıdır

çünkü bir kişiyi ancak aynı evde tanırsın.

bir nevi evliliğin simülasyonu olmuş olur ve o şekilde kararlar verilir

3
    0 Yorumla
  • Sustumiçimeattım
    Sustumiçimeattım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 85%
    +1 yıl

Haram günah ne kadar güzel de dursa o ilişkinin içine haramlk girmiş olur ve ilerinsde mutlu olunamaz aslında bosanmalarn bu kadar yaygın olmasinin nedeni bu bence evlenmeden önce yapılan zina islenilen gunahlardr ve bedeli sonucunda ağır oluyor anlaşmazlıklar giriyor araya ve evlilikler sonlaniyor dikkat etmek gerek haram olan biseyde ne kadar güzel duruyor olsada sonu kötü bitiyor kesinlikle nefse hakim olmak lazım

2
    0 Yorumla
  • arıvızvız1
    arıvızvız1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Kim ne derse desin evliliğin en büyük pasta dilimini cinsel hayat karşılıyor. Hiç cinsellik yaşamadığın bir kişiyle evlenmek onun da kendi hayatınla da kumar oynamak gibi bir şey. Ten uyumu sevginin bir parçasıdır. Evlenmeden olmaz diyen tayfa acaba ne kadar tatminkar bir cinsel hayat yaşıyor evliliğinde merak içindeyim. Hayatın bize mecburi kıldığı bir şey cinsellik. Yemek yemek ne ise o da o. Hayatını geçireceğin ve sevdiğin insana dokunmak istemekten daha doğal ne var ben anlamıyorum

4
    14 Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Bakıp açında belki bir yanlış yok ama işte bu her toplumda ya da her kişi de geçerli olabilen birşey değil. Şüphesiz evlilikte cinsellik çok büyük bir yer kapsıyor fakat cinsel hayat asla bir ömür boyu mutluluğun anahtarı olamaz. İnsnaın çok parası vardır herşeye erişir bir noktadan sonra zengin olması ya da herşeye erimesi obu mutlu etmeye etmez, bu durumda da aynı şey geçerli. Bir noktadan sonra insanları bir arada tutan sevgi, saygı ve birbirlerine duydukları soyut olan kavramlar

Yorumla
    • arıvızvız1
      arıvızvız1
      +1 yıl

@doanylmz ben zaten sonsuz mutluluk için cinsellik yaşanıyor demedim ki. Cinsellik iki insanı arkadaştan ayıran yegane durumdur. Yanyana sadece öylece oturmanın en büyük yakınlık olması durumundan sonra sevgiliyle arkadaşın ne farkı var. cinsellik aşkın sevginin olmazsa olmazıdır.

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Söylediğine bir itirazım yok elbette ki önemli hala aynını diyorum ama yani şu şart değil diye düşünüyorum yani bu tercih meselesi olabilir olamaz demiyorum. Birini seviyorum oda beni seviyor işte falan ee önce bir bakalım birbirimize sevişelim uyum var mı? Ona göre bakarız sonrasına diye kafada ol ak bana çok smaimş gelmiyor... Sadece bunu dedim.

Yorumla
    • arıvızvız1
      arıvızvız1
      +1 yıl

@doanylmz eğer kafada hesap makinesi ve planlarla birbirine yaklaşıyolarsa o zaten anı yaşama değil planlı hareket oluyor benim bahsettiğim bu değil. Bi bakalım diye sevişmek nedir yahu. Karşı konulmayan plansız güven ve huzur dolu yaklaşımlar. İstemeyen sevişmesin tabi de hala bekaretle bilmemneyle ilgilenen insanları asla mantıklı bulmuyorum.

Yorumla
    • Etekkontrol
      Etekkontrol
      +1 yıl

Ten uyumu aramak için onlarca kişiyle beraber olunmaz

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Bekar etten bahsetmedim farkındasın dimi? Ayrıca şundan emin olmak istiyorum tartışıyoruz dimi :) dediğin gibi olursa doğru yani plansız bir şeyleri öyle olursa böyle yaparız diye planlamada olursa ona bir lafım yok bu çok doğal bir durum. Ayrıca kimseyi ya da insanları yok bekaret yok başka birşey diye sınıflandırıp ayırmam. Koyun değiliz dimi sonuçta.
      Ayrıca kadınlara olan bir kötü algı ve bakış açısı var. Buna şiddetle karşı çıkıyorum.

Yorumla
    • arıvızvız1
      arıvızvız1
      +1 yıl

@Etekkontrol arkadaşım bahsettiğim kimle uyuşuyorum diye sevişmek değil. Zaten kullanıcı isminden de cinsellikle ilgili garip düşüncelerin olduğu aşikar. Çok sevip de çok isteyip de aman evlenmeden olmaz diye -zorla kendini durdurup evlenince yaşanılan hüsranlardan bahsetmekteyim.

Yorumla
    • Etekkontrol
      Etekkontrol
      +1 yıl

Boşanırsın olur biter

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Yok yaa çocuk oyuncağı mı bu evlen boşan

Yorumla
    • arıvızvız1
      arıvızvız1
      +1 yıl

@Etekkontrol aynen cinsel hayatta uyumlu değilim diye boşanırsın sırf bi nikah yapıldı diye adın namuslu kalır. Bunu evlenmeden önce farkedip ilişki sonlandırmak namussuzluksa aradaki bir imza namus kurtarıyor o zaman. Yapılan eylem aynı olsa da imza atınca namuslusun.

Yorumla
    • Etekkontrol
      Etekkontrol
      +1 yıl

Doğru olan o gebe kalsan nolacak evlenmeden

Yorumla
    • arıvızvız1
      arıvızvız1
      +1 yıl

@Etekkontrol gebe kalmak istememenin medeni halle alakası yok korunursun. Evliyken de bebek istememe durumu olabilir nikahlısın diye zorla doğurmak zorunda kalmamak adına medeni hale bakılmaksızın bebek istemeyen kişinin korunması gerekir.

Yorumla
    • Etekkontrol
      Etekkontrol
      +1 yıl

Hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz korumaz hepsinde risk vardır

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Dostum bence zorluyorsun ya cidden abartma istersen, yapmak isteyen yapar. Kalmak istemeyen kalmaz. Sorun da bu değil bence

Yorumla
  • ndenizyıldızı
    ndenizyıldızı Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.

Nasıl güveniyorsunuz abi ya ben asla günemiyorum. Dışarıda güvenemiyorum aynı evin içinde düşünemiyorum. Aynı evde yaşamak gerçekten çok büyük sorumluluk.

3
    0 Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

soyadını taşımadığım bir erkekle yaşamam kusura bakmasın

6
    0 Yorumla
  • ŞarampolHakkı
    ŞarampolHakkı Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Mantıklı olanda zaten kalmaktır bence. En az 2-3 yıl hatta 5 yıla kadar aynı evde kalınmalı ama öyle git gel değil evli gibi aynı evde yaşanmalı omdan sonra nikah kararı verilmelidir

1
    0 Yorumla
  • benfavor
    benfavor Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Ev içindeki hassasiyetlerde ne kadar iyi veya kötü onu görmenizi sağlar aslında gerekli ama toplumun hazır olmadığını düşündüğü şeylerden birisi ülkede birçok anormal sıkıntı yaşanmasına rağmen

1
    0 Yorumla
  • cann22
    cann22 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Ben çok sıcak bakmıyorum. İlişkinin ömrünü kısaltan bir durum bence bu.

4
    0 Yorumla
  • adaceylin_17
    adaceylin_17 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Bence güzel ben de kaldım ve zaten evlenecek olduğun sevgiliyle aynı evde kalmadan onu tanıyamazsın.

4
    1 Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Tavsiye ediyorsun yani?

Yorumla
  • gozdegibibisey
    gozdegibibisey Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 82%
    +1 yıl

Bence yanlış ateşle barut bir arada durmaz evlendikten sonra olur o

4
    0 Yorumla
  • mehmetM3400
    mehmetM3400 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Önceden deneyimlemek iyidir sonradan sıkıntı çıkmasındansa önceden sorunların bulunup çözülmesi çiftler için daha iyi

2
    0 Yorumla
  • TheCeketli
    TheCeketli Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Aynı evde kalabilecek kadar seviyorsa evlensin, en azından günah işlememiş olursunuz.

3
    0 Yorumla
  • Banu___
    Banu___ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Illa birlikte kalmak istiyorsanuz evlenin bu kdr basit

3
    0 Yorumla
  • Suzan99
    Suzan99 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

turkiyede kötü gözle bakıyorlar ama yurtdışında sevgili olunca istersen aynı evde kalıyorsun ben 1.5 yıldır sevgilimleyim

1
    0 Yorumla
  • BarışSevgiÖzgürlük
    BarışSevgiÖzgürlük Takip Et
    Xper 6 Yaş: 109 , eic 98%
    +1 yıl

Tamamen güvendikten ve sevdikten sonra bir sorun olmaz elbette. Beraber yaşamak için illa evlilik cüzdanı gibi bir kağıt parçasına gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Tabii ki değil, yetişkin bireyler buna kendileri karar verebilirler, ünv. öğrencisiyken ben de yaptım

1
    0 Yorumla
  • TicTacJoe
    TicTacJoe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 83%
    +1 yıl

Türk aile yapısına çok da uymuyor. Eğer ayrılık olursa en büyük zararı kadın görüyor.

2
    0 Yorumla
  • foodgasm
    foodgasm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 61%
    +1 yıl

Bence yanlış değil normal, hatta olması gereken bir şey.

2
    0 Yorumla
  • bitterçikulata
    bitterçikulata Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 46%
    +1 yıl

Yanlışını doğrusunu bırakın Denemesi bedava hahahah

2
    1 Yorumla
    • focussbluee
      focussbluee
      +1 yıl

Denerken korunmakta önemli kalben ruhen bedenen

Yorumla
  • münzevibirisi
    münzevibirisi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Bence yanlış değil ve evlilik öncesi bir nevi fragman adına çok doğru bulduğum bir durum.

2
    0 Yorumla
  • YourName333
    YourName333 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Mezhebi bunu gerektiren biriyle arkadaş dahi olmam, elhamdülillah.

7
    0 Yorumla
  • nymphett
    nymphett Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 60%
    +1 yıl

Aksine doğru olan bir insanı aynı evde yaşamdan tam anlamıyla taniyamazsin

1
    0 Yorumla
  • серген7
    серген7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Bir süre beraber yaşamak evlilik fragmanı gibi olur

1
    0 Yorumla
  • ƒσятнєgℓσяу
    ƒσятнєgℓσяу Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Avrupa’da neyi görse onu yapacak kıvama geldi genç kesim yanlış tabi

6
    0 Yorumla
  • Sessizsedasızgitmek
    Sessizsedasızgitmek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Her koyun kendi bacağından asılır o yüzden kalan beni ilgilendirmez ama ben karşıyım

1
    0 Yorumla
  • mr_smirnof
    mr_smirnof Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 74%
    +1 yıl

Türkiye'de ki genel algı yanlış günah bla bla. Yanlış olan bir tarafı yok.

1
    0 Yorumla
  • muzaffer_abi
    muzaffer_abi Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Fırsat var ise denenmeli. Evdeki kişiyle kısa soluklu ilişkilerdeki kişi çok farklı olabiliyor

1
    0 Yorumla
  • Antikekoo
    Antikekoo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl

Yanlış birşey aile temellerine hakaret ve kullan at mantığı günümüzde moda güzel şey gibi gözüküyor ama zorluğu çok var bunuda görüyoruz

3
    1 Yorumla
    • Antikekoo
      Antikekoo
      +1 yıl

Birde yanlış dediğimiz halde dislike atan ya da savunan kişiler bir avuç özentidir aslıda kendileride yapmaz

Yorumla
  • ayaksever2634
    ayaksever2634 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Bende 2 yıl sevglimle aynı evde kaldık. Neden yanlış olsun ki. Toplumun baskısını düşünmeye gerek yok bence. İki medeni kendini insan karar verdikten sonra kimseyi ilgilendirmez. Anayasada öyel bir madde yokki.

1
    0 Yorumla
  • Retroskop1
    Retroskop1 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Evlenmiş gibi oluyorsun, o yüzden gerek yok. Hasret ve özlem ilişkideki yoğunluğu arttırır ve ilişkiyi, bağlılığı güçlendirir...

1
    4 Yorumla
    • Cevapp__soruu00
      Cevapp__soruu00
      +1 yıl

Hayir. Bir erkegi ancak ayni evi paylasirsan taniyabilirsin. Turkiyede bu yaygin olsaydi bence bu kadar bosanmalar olmazdi, kanimca...

Yorumla
    • Retroskop1
      Retroskop1
      +1 yıl

@Cevapp__soruu00 o sizin görüşünüz. Eğer bu kanıtlanabilir bir yaklaşım olsaydı dünyadaki evliliklerin hepsi evlilik öncesi aynı evde yaşayanlardan oluşurdu. Ayrıca ülke dışında aynı evde sevgililerin yaşaması sadece birbirlerini tanımak değil, ekonomik olarak da rahatlamak hayatlarını. Sonra birkaç yıl ya da kısa süre yaşayıp ayrıldıkları vakıalar da çok fazladır. Yani evliliğe yüzde olarak katkısı aynı evde yaşamayanlardan fazladır demek yanlış olur.
      Elbette bu durumun içinde kültürel anlayışlar, inançlar da var lakin bunlardan bağımsız olarak bana göre insanı tanımak içn aynı eve geri yok zaten paylaşımlar ilişkideki kişilerin durumunu ve zihniyetini ortaya koyuyor ve anlaşılıyorlar.
      Önemli olan kişilerin kendilerini doğru şekilde ortaya koyması.

Yorumla
    • Cevapp__soruu00
      Cevapp__soruu00
      +1 yıl

Ya banane milletin derdi beni mi gerdi basimda o kadar skinti varken kim napiyosa yapsin :)

Yorumla
    • Retroskop1
      Retroskop1
      +1 yıl

@Cevapp__soruu00 iyi de ben sizin derdiniz var mı yok mu diye cevap vermedim, benim yorumuma söylediklerinize karşı kendi düşüncelerimi ifade ettim.
      Yoksa sizin ne dediğinizden ne düşündüğünüzden ne yaptığınızdan bana ne...

Yorumla
  • çirkinbiprensesss
    çirkinbiprensesss Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Aslında güzel ama bana göre yanliş, başkalari ne düşünüyor? Bilemiyorum. Dinen günah bu yüzden ben evlenmeden önce aynı evde kalamam.

3
    5 Yorumla
    • muzaffer_abi
      muzaffer_abi
      +1 yıl

illaki sevişeceksin diye bir durumda yok aslında. Dinen haram olan kısım icraata geçtiğinde başlıyor :)

Yorumla
    • Amorium
      Amorium
      +1 yıl

@muzaffer_abi ayni evde nikahsiz yasamak haram

Yorumla
    • muzaffer_abi
      muzaffer_abi
      +1 yıl

@Amorium aynı evde nihaksız yaşamak haram ise Birr kadına/kıza haram olan akrabaları dahil o evde kalamaz. Aynı evde yaşamak ile oda paylaşmak yatmak sevişmek farklı şeyler. birşeye haram demek için daha fazla bilgiye ve dinen fetva verecek seviyede bir bilir kişiye ihtiyaç var. Sığ düşünmemek lazım

Yorumla
    • çirkinbiprensesss
      çirkinbiprensesss
      +1 yıl

@muzaffer_ abi iyi hoş diyorsun da sen bu bilgine nerden ulaştin? Nikahsiz bir kadin ve bir adam başbaşa bir evde duramazlar. Ne halt yerlerse yesinler günah ayni evde nikahsiz yaşamalari iki karşi cinsiyetin. ( Nokta)

Yorumla
    • çirkinbiprensesss
      çirkinbiprensesss
      +1 yıl

Benim kendi düşünceme yorum yazan sensin ve sonra da sığ düşünüyorsunuz diyen. Sığ düşünen yok git araştır istersen nikahsiz ayni evde kalmak günahtır. Tabi sen ne düşünürsen, düşün. Sonuçta karişan yok. Sen de bi zahmet benim düşünceme saygi duy.
      İyi günler

Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Kimine doğru kimine yanlış..

1
    0 Yorumla
  • kuş_tanrıçası
    kuş_tanrıçası Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Kimse evlenmesin öyle sevgilisi ile yaşasın her p*** da yesin

Eğer böyle olacaksa EVLİLİK kavramı boşa olur

6
    0 Yorumla
  • Highline
    Highline Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

doğruyu yanlışı zaman gösteyor insanların sözü değil

1
    0 Yorumla
  • guzelgunleregunaydin
    guzelgunleregunaydin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Evlenmekten daha iyidir
    Evlilik basa bela yani nikah
    Yine imam nikahi yapaarsin ama baskada yapmam sonra ugras dur

2
    3 Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Bu doğru bir bakış açısı değil bence nikah olmasın imam nikahı olur. O ne dmeke öyle yıllarca böylr aldattılar kadınları bu şekilde sonra hiçbir hakları da olmadı. Bir daha oturup bir düşün derim.

Yorumla
    • guzelgunleregunaydin
      guzelgunleregunaydin
      +1 yıl

Ne alaka ya aldatan öylede aldatir asil seninki sacma dusunce pislik insan herzaman pisliktir imam nikahi bizim önceligimiz zten gerisi fasa fiso

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Resmi nikah olmadan bir geçerlilik yok ama işte sorun burada

Yorumla
  • Terazideli
    Terazideli Takip Et
    Guru Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

sevgililik asla evlilik değildir. farklı şeyler. evlilikte sorumluluk var demektir.

0
    0 Yorumla
  • Haleyavuz
    Haleyavuz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Kesinlikle mükemmel bir karar. Bende yaklaşık bir buçuk yil kadar beraber yaşadım sonra ailemin evine kaçtım 😅

1
    0 Yorumla
  • Yıldızlıgelecek
    Yıldızlıgelecek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Ben yanlış buluyorum..

6
    0 Yorumla
  • Mykoo
    Mykoo Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

o kişi ile evlendiğin için duymuyorsun, eğer o ilişki devam etmeseydi görürdüm sizi

1
    0 Yorumla
  • kediiiiiiciik
    kediiiiiiciik Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Sevgili olduğun insanla uzun bir ilişkiniz varsa ve ona güveniyorsan neden olmasın ki?

2
    0 Yorumla
  • Ayşeetayhan
    Ayşeetayhan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

Kesinlikle değil asıl aynı evde birbirinizi tanırsınız

2
    0 Yorumla
  • ватцнаи
    ватцнаи Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Bence değil çünkü sevgilinizi daha iyi tanımış olursunuz bu da geleceğinizi etkiler =)

2
    0 Yorumla
  • misinal
    misinal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

değil, mükemmel bence ama benim daha ayrı evde kaldığım bir sevgilim bile olmadığı için

1
    0 Yorumla
  • Cevapp__soruu00
    Cevapp__soruu00 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Hayir. Ben evlenmeden 1 yil once nisanli iken ayni evde yasamak istiyorum tabii ailem izin verirse

1
    4 Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Bu tamamen senin yaşadığın ortam ve aile yapın ile ilgili. Bunu genelde bunu istemeyenler sonuçta evlilik yolu falan tamam da ya evlenmedim işte bir çok toplumda AA işte adı çıkar şu olur bu olur durumlarından ötürü buna opmaz diyorlar.

Yorumla
    • Cevapp__soruu00
      Cevapp__soruu00
      +1 yıl

Evet aslinda oda var. Benimde kafam karisik

Yorumla
    • Cevapp__soruu00
      Cevapp__soruu00
      +1 yıl

Ama olsa guzel olurdu bence

Yorumla
    • doanylmz
      doanylmz
      +1 yıl

Eee yani şimdi şöyle birşey var basit düşününce bende ya sevdiceğim yanımda olsun sabah uyanalım birlikte kahvaltı edelim falan güzel ve romantik bence de ama bunu suistimal eden kafalar çok. Ben masum bakıyorum sen bakıyorsun ama bakmayan çok kişi var. Sorunda buradan çıkıyor ne yazık ki...

Yorumla
  • noneeymm
    noneeymm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Eğer ciddi düşünülüyorsa daha yakından tanımak için iyi bir fırsat

1
    0 Yorumla
  • Nuray0094
    Nuray0094 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 80%
    +1 yıl

Ateşle barut yan yana gelirse patlar 😂

4
    0 Yorumla
  • nuronlinecom
    nuronlinecom Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Bu tip şeyler benlik değil 😏

4
    1 Yorumla
    • El-Essar
      El-Essar
      +1 yıl

Çok şükür mantıklı düşünen kızlar da varmış hala

Yorumla
  • 68-Ayyıldız
    68-Ayyıldız Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 85%
    +1 yıl

Evlilik öncesi yanlış vence

3
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.

Tabiki yanlış şeytan doldurur

3
    0 Yorumla
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Değil bence mükemmel bir deneyim olur

3
    1 Yorumla
    • uygunomer27
      uygunomer27
      +1 yıl

Evlenince herşey daha iyi olur helalinle yaşamak en mantıklısı

Yorumla
  • defnegöksal
    defnegöksal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Niye yanlıs olsun, normal gayet

3
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Neden yanlış olsun harikadır

2
    0 Yorumla
  • UDixon
    UDixon Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Dini olarak haram ama diğer türlü bir sakınca yok.

2
    0 Yorumla
  • BlueCupcake
    BlueCupcake Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Benim gözümde yanlış en kırmızı çizgim hatta.

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliyle aynı evde kalmak yanlış mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgiliyle aynı evde yaşamak yanlış mı? 15 cevap verildi
Sevgiliyle aynı evde yaşamak yanlış mı? 11 cevap verildi
Sevgiliyle aynı evde kalmak? 25 cevap verildi
Sevgiliyle aynı evde yaşamak mantıklı mı? 81 cevap verildi
Sevgiliyle ayni evde kalmak doğru mu yanlış mı? 34 cevap verildi
Sevgilimle aynı evde kalmam normal mi? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨