Saçma değil mi, bir sürü güzel hemşire vardır onlar varken hasta yakınının neden bakışlariyla etkilemeye çalışır. Koca doktor yani bu adamın tahsili bir de diğer doktorlardan daha fazla garip geliyor 😂
Doktor hemşireler varken hasta yakınına neden ilgili davranır?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne alakası var, çoğu doktor hemşirelerden etkilenmez bile. Hatta çoğu doktor doktordan da etkilenmez. Aynı meslekten insanlar birbirini çekmiyor.
Ama neden hep Doktor Doktorla evleniyor, işte bunu anlamıyorum
Doktorla evlenen doktor yok çevremde ki sağlık sektöründe çalışıyorum, hiç görmedim.
Hastane de bildiğim çoğu doktor Meslektaşıyla evli. Nadir mi oluyor yani? Bir kere bu adam tıpcı anlayaşamayiz ki benim her kullandığım kelime ona cahilce gelir
Doktorlar kendi aralarında ventromedial prefrontal korteksim ağrıyor diye mi konuşuyor ki :D Bence sen kendini biraz eksik görüyorsun gereksizce
Belkide haklısın, kendimi ona yetersiz görüyorum. Hislerim var ama kendimi yetersiz gördüğüm için açığa vuramıyorum
Ne alaka? Sadece meslekten mi etkileniliyor?
Tıp okuyorum çok güzel hasta yakınları var 😆
Ama siz tıpcısiniz size diğer işi yapanlar Cahil gelmez mi
Hayır ne alaka? Kişinin kendini yetiştirmiş olması tamamen bölümünden mesleğinden bağımsız bir durum.
İçi boş olan, cahil olan doktorlar da var diğer meslek grupları da.
İşyerinde kim uğraşacak hemşireler ile hasta yakını daha iyi uzakta diye düşünebilir. Kıskandın mı
Çevresinde senin gibisi çoktur o yüzden
Buna eminim zaten, çok hoş bir adam gözleri yeşil falan ama neden sağı solu belli olmaz dedin onu anlamadım
Tek gece falan işte söylettirdin sonunda
Bende böyle olucağıni tahmin ediyorum. Çünkü bakışları bakış değil. Uzak durayım en iyisi dimi
Bilemem
Kaç zamandır ilgili? Ne ara bağlandın?
Bayadir ilgili, her gittiğimiz de beni gözleriyle yiyor. Ben hiç bir şey yapmadım etkilemek için yemin ederim
Bişe yapmadım ne olm ya , gerçekten buna kendin bile inandın mı ya , mutlaka süslenmişsindir. Kaç gündür gidiyonuz. 3 gündür de gidiyo olabilirsiniz. 3 günde kimse aşık olmaz. Sen yokluktasındır. Doktor teklif etti mi , konuştunuz mu?
Bak canım ben zaten süslü, kokoş bir insansın buna özel değil yani. İlk gördüğünden beri bakışları hep üzerim de. Yemin ederim şu adamı tavlayim diye aklımdan geçirmedim
Konuştuk şifreli şekilde. Oda aklımdasın mesajını verdi karışık baya
Teklif etti mi ya da beğendiysen sen et. Ailemle ilgilendiğin için bi çay ısmarlayabilir miyim felan dersin ordan bağlarsın.
Tam teklif değil ama oraya getirdi bende reddetim gibi bir şey oldu. Mesaj yazabilirsin dedi istediğin zaman ama yazamıyorum yarın görücem onu çok heyecanlıyım
Hmm zor kadını oynamışsın bilerek. İşleri zorlaştırmışsın. Bence işleri hızlandır adam doktorsa talibi çok olur. Senden çok var diye bi şarkı vardı. Oyüzden kaçırma.
Yani kolay kolay doktor birine numarasını verip yazmasını istemez
@erdi24 Neden ki? Fake den yazdım ama konuştu ben olduğumu bildiği için dimi
Fake ten yazıyorsun ve senin olduğunu nerden biliyor bi de neden böyle bir şey yaptın
@erdi24 Çünkü kendimden de yazmıştım aynı anda bir de ertesi gün hikayeme baktı takip etmediği halde buda sen olduğunu biliyorum demek. Soruma cevap vermedin neden herkese numara vermez doktorlar
Rahatsız edilmemek için. Bu arada burada doktora yürüyen sensin. Baya adamı kafaya koymuşsun. Fakat dikkatli ol bu doktorların sağı solu belli olmaz
@erdi24 Yemin ederim o bakışlarıyla etkiledi ilk. O öyle bakinca etkilendim de sağı solu belli olmaz derken ne demek istedin
Abla sana mı yükseliyor 😂
Çok güzel bakıyor ya ☺️etkiledi beni ama tuhaf geliyor
Gözüne mi bakıyor dudağına mı
Gözlerime hep gözlerime dudaklarımı göremez maske var 😂 gözleri gözlerime değince etkilendim
Abla daha çok sorarım ben meraklıyım yorumlar zor olacak
Senle bir mesajlasalim 😂
Tamam bekliyorum 😂
yo normal
Acaba