Muayene olmaya gelmişiz. Devlet hastanesi diye böyle ters davranılmaz bazılarının karşısında konuşulmuyor bile. Ezbere okuyup doktor olmuş çoğu. Bir şey bildiği yok ben de onlar kadar ilaç isimlerini biliyorum 😂
3 ay
Muayene olmaya gelmişiz. Devlet hastanesi diye böyle ters davranılmaz bazılarının karşısında konuşulmuyor bile. Ezbere okuyup doktor olmuş çoğu. Bir şey bildiği yok ben de onlar kadar ilaç isimlerini biliyorum 😂
Ben o kadar doktora gittim bir kere ters davranana denk gelmedim.
Doktor sana bir şey söyler
Nettir yani doktorlar tartışman ya da fikir belirtmene gerek yok
Muhtemelen saçma bir şey söylüyorsunuz sinirleniyorlar.
Yeminle hiçbir şey söylemeden tersleniyorlar. Sen erkeksin diye belki kalıbından korkmuşlardır. Bizi gören ezmeye yer arıyor. Bende terslenince güvenlik çağırıyorlar tuhaf insanlar yaa
Kapıdan girer girmez sıran gelmeden girme diyor. Sıram geldi ismim yazıyor he iyi ozaman diyor. Ben sana iki kere aynı şeyi mi söylicem diyor. Kapıyı örtme diyor buraya bidaha gelme diyor bağıra çağıra surat beş karış muayene etmiyor bana denk gelen doktorlar
Cevap
3Cevap
Devlet hastanesinde çalışan ne kadar doktor tanıdığım varsa hepsi isyan ediyor, çoğu hem devlette hem özelde çalışıyor. Çekilecek dert değil
İyi doktorların hiçbiri devlette çalışmıyor özele geçmiş çoğu acıbadem hastanesi gibi. Asistanları doldurmuşlar devlete valla
Ben devlete gitmiyorum, karnım ağrıyor diye gittim içerisi hep moruklar dolu boşa sıra tutuyorlar
Bide kapıda sıra kavgası oluyor zaten hiç çekilmez yeminle 😂
Sıra kavgası yok burada numaralı ama sırf evde canı sıkılıyor diye hastaneye gelen yaşlılar var. Karın filmi çektirecektim bi hafta sonrasına vermişlerdi
Doktorlarımıza kötü söylemler yapmayalım ben hastalarıma hep tatlı dilli ve detaylı bakarım devlet hastaneleri maalesef biraz öyle
Her doktor bir değil ama son iki gündü bütün doktorlar kapıdan girer girmez bidaha gelme buraya diye bağırıyor beni meşgul etme diyo yüzüne bile bakmıyor insanın. Maaşı almayı biliyorlar ama icraat sıfır
O doktorlarımız adına üzgünüm ve sizden özür diliyorum işini severek yapmak çok önemli mesela benim gibi işine hayran bir doktor
IQ seviyesinin ortalama 85 olduğu bir ülkede tıbbi hekimlik yapmak kolay değil Allah yardım etsin hekimlerimize
Hekimlerin ıq çok mu yüksek derslerine çalışmışlar sende tıp terimlerini öğren yaparsın
Çok yaparsın madem hakimsin konuya neden gittinki
Evde röntgen, ultrason cihazı olsaydı gitmezdim. Yoksa yazdıkları ilaçlara bizde hakimiz. Dünyayı kurtarmıyorlar masa başında!!!
öyle davranmaya hakları yok ne olursa olsun doğru diyorsun
Allah doktorlarımızın yardımcısı olsun
Ego kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?