Bir kbb doktoru neden hastaya düşmanmış gibi davranır ve gereksiz yere ameliyat eder?

Sağlık Sorunum vardı kbb doktoruna gittim muyane oldum doktora hiç bir zaman en ufak dahi olsun bir saygısızlık yapmadım kötü muamele yapmadım ameliyat oldum kendisine beni kandırıp kasıtlı olarak bilerek isteyerek gereksiz yere ameliyat etti ameliyat öncesi ameliyat hakkında doğru olmayan yanlış bilgiler vergi iyileşme süresini daha uzun olarak söyledi ameliyatımda yapmasını istediğim şeyleri yapmadım söyledim ben hallederim dedim basit bir işlem ameliyat sonrası ertesi gün telefon numarasını da vermişti bir şey olursa ararsın ameliyat sonrası sağlık şikayetim hiç geçmedi ameliyat olduğum doktor'a söylüyordum ameliyat öncesi ben daha iyiydim ameliyat nedeniyle dikiş iz yara hiç bir şey kalmadı yara tamamen iyileşmişti farklı bir Doktora randevu aldım gittim hiç ameliyat olduğumu söylemedim muyane oldum muyane olduğum doktor tomografi çektirmeden bir şey söylemeyeceğini söyledi ameliyat olduğum doktor tomografi röntgen herangi hiç bir şey istemeden ameliyat etti neyse tomografi çekildi ve doktorun yanına gittim bana bilgisayarından Tomografi'yi açıp gösterdi neyim olduğunu gösterdi neyin sağlığımı etkilediğini detaylı bir şekilde Gösterip anlattı ameliyat olmam gerektiğini söyledi neden olmam gerektiğini söyledi sonra ben ameliyat olduğum tomografi raporunu whatsapp üzerinden ameliyat olduğum doktor'a gönderdim ameliyatımda Yapılması Gereken tıbbi müdahaleyi neden hiç yapmadığını sordum hiç cevap vermedi eskiden cevap verirdi taki ameliyatımda Yapılması Gereken tıbbi müdahaleyi neden yapmadığını sordum ondan sonra benimle irtibatı kesti sonra hastaneyi aradım randevu aldım özel hastane randevu verdi randevu günü hastane aradı doktorumuz sizi muyane etmek istemiyor dedi randevuyu iptal etti lafı uzatmak istemiyorum şikayet ettim bide kendini haklı çıkarmaya çalışıp beni suçladı bana karşı olmayacak şeyler söyledi ameliyat başarısız olabilir istenmeyen bir durum nedeniyle olmamış ya da yapamamış olabilir hepsini anlayış ile karşılarım ama gereksiz yere ameliyat edilmeyi anlayışla karşılayamam sana hiç bir şekilde kötülüğüm olmadı bir doktor neden böyle bir şey yapar

Bir kbb doktoru neden hastaya düşmanmış gibi davranır ve gereksiz yere ameliyat eder?