Sağlık Sorunum vardı kbb doktoruna gittim muyane oldum doktora hiç bir zaman en ufak dahi olsun bir saygısızlık yapmadım kötü muamele yapmadım ameliyat oldum kendisine beni kandırıp kasıtlı olarak bilerek isteyerek gereksiz yere ameliyat etti ameliyat öncesi ameliyat hakkında doğru olmayan yanlış bilgiler vergi iyileşme süresini daha uzun olarak söyledi ameliyatımda yapmasını istediğim şeyleri yapmadım söyledim ben hallederim dedim basit bir işlem ameliyat sonrası ertesi gün telefon numarasını da vermişti bir şey olursa ararsın ameliyat sonrası sağlık şikayetim hiç geçmedi ameliyat olduğum doktor'a söylüyordum ameliyat öncesi ben daha iyiydim ameliyat nedeniyle dikiş iz yara hiç bir şey kalmadı yara tamamen iyileşmişti farklı bir Doktora randevu aldım gittim hiç ameliyat olduğumu söylemedim muyane oldum muyane olduğum doktor tomografi çektirmeden bir şey söylemeyeceğini söyledi ameliyat olduğum doktor tomografi röntgen herangi hiç bir şey istemeden ameliyat etti neyse tomografi çekildi ve doktorun yanına gittim bana bilgisayarından Tomografi'yi açıp gösterdi neyim olduğunu gösterdi neyin sağlığımı etkilediğini detaylı bir şekilde Gösterip anlattı ameliyat olmam gerektiğini söyledi neden olmam gerektiğini söyledi sonra ben ameliyat olduğum tomografi raporunu whatsapp üzerinden ameliyat olduğum doktor'a gönderdim ameliyatımda Yapılması Gereken tıbbi müdahaleyi neden hiç yapmadığını sordum hiç cevap vermedi eskiden cevap verirdi taki ameliyatımda Yapılması Gereken tıbbi müdahaleyi neden yapmadığını sordum ondan sonra benimle irtibatı kesti sonra hastaneyi aradım randevu aldım özel hastane randevu verdi randevu günü hastane aradı doktorumuz sizi muyane etmek istemiyor dedi randevuyu iptal etti lafı uzatmak istemiyorum şikayet ettim bide kendini haklı çıkarmaya çalışıp beni suçladı bana karşı olmayacak şeyler söyledi ameliyat başarısız olabilir istenmeyen bir durum nedeniyle olmamış ya da yapamamış olabilir hepsini anlayış ile karşılarım ama gereksiz yere ameliyat edilmeyi anlayışla karşılayamam sana hiç bir şekilde kötülüğüm olmadı bir doktor neden böyle bir şey yapar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kazanci icin gereksiz bir ameliyati da yapabiliyor bazi doktorlar maalesef.
Sonra çıkıp biz dayak yiyoruz şiddet var demesinler o zaman hak ediyorlar elbet ben bunun intikamını bir gün alacam ev adresini öğrendim bir gün Tetkikçi katil birini bulurum başına bela ederim
Abartmayin sikayet edin gitsin.
Onlar yapınca abartı olmuyor da ben yapınca mı abartı oluyor şiddetten bir farkı var mı yatıp kalkıp Allah'a dua etsin vucudum da kalıcı hasar yok yoksa ben ne yapardım çok iyi bilirdim siz saçmalıyorsunuz şikayet miş Türkiye adaletli bir devlet değildir Türkiye de adalet diye bir şey yok
Oldurmek mi cozum?
Başka seçenek öldürecem demedim ki gözünü oyup vücuduna kalıcı olarak hasar verip onun gibilere de ibret olsun bakın ben kimseyi mesleği ile yargılamıyorum kimsenin mesleği beni ilgilendirmez birini sana bunu yapıyorsa seninde ona yapma hakkın olmalıdır
Gereksiz yapilan ameliyatlar da maalesef ki var. Hic hos bir durum degil ve doktora sinir olmakta haklisiniz. Turkiye de adaletin basarili olmadigini da biliyorum ancak birinin hayatini almak da size degil Allah a kalmis. O kisi zaten surunur ve acisini ceker. Pesini birakin demiyorum ama oldurme gibi seyler dusunmek dogru degil.
Umarim iyi olursunuz.
Özel hastane bide üstüne para verdim
Basiniza bela alirsiniz. Tetikci katil diyince oldurme anladim ben.
Bence fiziksel zarari birakin ve hukuksal acidan pesini birakmayin. Baskasi bunlark yasamasin diye ceza almasini saglayin canina bir seh yapmadan.
Cok uzucu:/ hic bir sey sagliktan onemli degil. Sagligimizi doktorlara emanet ediyoruz ancak cogu cebini dusunuyor. Meslegini hakkiyla yapmiyor kimileri.
Türkiye de adalet yok Türkiye adaletli bir devlet değildir 3 defa şikayet ettim savcılar bile gidip şikayet ediyorum ağız burun göz yapıyor 3 savcı da yaptı şimdi diyeceksin haksızsın diye delilim kanıtım olmasına rağmen haksız olsam bile en azından araştırır o da yok itiraz sonucu savcı artık mecburiyetten soruşturma açmak zorunda kaldı ve özel hastane de olay oluyor 4483 sayılı kanun doktor devlet memuru yapılmış sağlık bakanlığı izni gerekiyor soruşturma yapılabilsin sağlık bakanlığı soruşturma izni vermiyor ilk sağlık bakanlığına şikayet ettim utanmadan vücudunuzda kalıcı bir hasar yok bir dr kolay kolay yetişmiyor biz uyardık kendisini bir daha yapmayacak itiraz ettim utanmasalar diyecek iyi yapmış ben doktorlara saygı duyan biriyim
Haklisiniz ama yine de ben olsam fiziksel zarar vermem. O kisinin isi gucu zaten iyi gitmez. Olmadi musterilerine anlatin basiniza gelenleri ve hastasi olmasin.
İnternetten paylaşım yapıyorum hastane tehdit ediyor hiç umursamıyor hastane ismimizi kötülüyorsunuz eve kurye ile ihtarname gönderiyor almıyorum biliyorum alsam 1 hafta içerisinde cevap vermezsem dava açılır o yüzden almıyorum kuryeyi de geri dönderiyorum telefonla arıyor hakaret edip kapatıyorum telefonu yüzlerine doktoru işten kovmuşlar bizi ilgilendirmez diyor bende beni hiç ilgilendirmez
Kanka gerekenleri vs yazar mısın ne yapması lazımdı ne şikayetin vardı
Burun tıkanıklığı var ciddi bir ameliyatta değil ameliyat sonrası telefon numarasını da veriyor tahmin ediyorum tuzak amaçlı numarasını veriyor ilerde şikayet ederse kendimi haklı çıkarırım hasta ile ilgilendim demek için ne için olabilir
Bunu uzaktan yorumlamak anlamsız. Şikayet ettiysen pesini bırakma, sonuna kadar git bakalım.
Gittim emin ol sağlık bakanlığına şikayet ettim olayı örtbas etmeye çalıştı vücudunuzda kalıcı hasar yok dediler biz bişey yapamayız dediler bende biliyorum ameliyatımda Yapılması Gereken tıbbi müdahale yapılmadı delil kanıtları gönderdim kabul etmedim itiraz ettim utanmasalar doktor çok iyi yapmış diyeceklerdi savcılığa şikayet ettim 4483 sayılı kanun varmış sağlık bakanlığı izni olmadan savcı soruşturma başlatamazmış savcı sağlık bakanlığından soruşturma izni istedi sağlık bakanlığı vermedi bende adalet bakanlığına başvurdum cimere yazdım yeni öğrendim tabip odasına şikayet edebiliyormuşum yeni 5 gün oldu şikayet ettim özel hastanede oluyor sanki devlet hastanesi bide devlet memuru diye sağlık bakanlığı koruması altına giriyor beddua ettim şikayet sonrası hastane arayıp doktorunuz gelsin tekrardan ameliyat edeyim bana beddua etmesin diyor bide dalga geçer gibi
Gereksiz Yere Ameliyat olmak için bide para ödedim
Dava aç böyke insanlara karşı
Siz nerde yaşıyorsunuz Türkiye adaletli bir devlet mi adalet var mı sanıyorsunuz 3 defa savcılığa şikayet ettim hiç bir şey yapmıyor savcı soruşturma izni için sağlık bakanlığına başvuru yaptı sağlık bakanlığı başındakiler doktor ve köpek köpeği hiç ısırır mı soruşturma izni vermedi
İşte o yüzden akp ye oy yok