Dün nişanı attım bıktım dedi neden bile sormadı ne yapmalıyım?

Annemle babamı o hayatımdayken kaybettim şu an yalnız kalıyorum onunla 6 senedir beraberiz ayrılıklarımız çok oldu beni çok kez aldattı yalan söyledi vurdu… baya umursamaz biri 8 ay sonrasına düğün günü koyduk eşyalar alıncaktı tam benımde basıma geçen gün bir olay geldi kapımda biri gece yarısı çok korktum çıkamadım evden onu aradım zar zor geldi aldı benı evden uykusu varmış sözde.. neyse ablam doğum yaptı 3 gun kadar hastanede kaldım bir kere bile arayıp sormadı ne yedin ne içtin paran var mı yok mu diye yaşadığım yerden farklı yerde hastanedeydim. Sadece Gunaydın iyi geceler hep böyleydi. O gun dedim ya korktum nasıl olsa evlencez en azından nıkahı yapalım dedim telefonda onun benım evimde benım onun evine rahat girelim çıkalım diye beraber olalım korkmayayım diye. Bana hayır olmaz herşeyin zamanı var istemiyorum dedi. Kafamda çok soru kalmıştı zaten bana da evlılıği hapishane olarak görüyorum dedi o düşündürmeye başladın dedi. 1 ay öncesinde kavga etmiştik arabada kızlı erkekli takılıyorduk sevmediğim bir kızda gelmişti onların yanında çok farklı davrandı. Bende laf soktım hep elimi tutuyordu bıraktı bunu her zaman yapar. O günde yolda giderken kavga etmiştik bunu bilmesine rağmen bana “ sen yalnız kalmaya mahkumsun “ dedi çok gücüme gitmişti benım annem babam yok dediğim gibi.. annem daha yeni öldü Ocak ayında kendım ölü buldum uyandığımda zaten hala o durumdan beri iyileşmiş değilim ailem olarak gördüğüm insan tek o. Bu durumumu biliyorken bile bana umursamaz davranıyor benimle zor fotoğraf atıyor hatta atmıyor bile zorla hediye alıyorum o hiç almıyor aldığıma zar zor bakıyor.. ailem onu hiç istememişti annemi babamı çok ağlattım zamanında babamdan Tokat yedim hatta. Dün gittim onlara bana değer vermediği konusunda konuştum hiç yatağından kalmadı suratıma bile bakmadı birde 1 haftadır yoktum burada ona rağmen yani.. kalk konuşalım dedim senden mi öğrencem oturmayı kalkmayı dedi.. evliliği hapis olarak gören biriyle aynı eve giremem ben dedim günlerdir umrunda degil dedim 5 dk bile olsa gelip görebilirsin dedim umrunda da değildi yine.. yapamam ben böyle dedim o sıra yüzüme baktı tüzüğü çıkarttım bıktım artık senden dedi bende seni daha fazla bıktırmamak için bunu yapıyorum dedim git evimden dedi arkamdan bacım çocugu dedi duydum dönüp bakmadım. Evden çıkarken babası kızım nereye dedi gidiyorum dedim bişey belli etmedim. Aşagı da kapıda bekledim ona aldığım yüzüğü vermesi için aradı bekle yüzüğünü vericem dedi İkisinde uzattı bana bende hayır o senın sen aldın dedim gidiyordu neden bile sormadı bana nedenini merak etmiyormuşun dedim hiç cevap vermedi gitti. Dünden beri eve gitmemiş merak ettım yazdım ailesiyle konuştuk haberleri var durumdan kımsenın telefonu açmamış bizde gel dedim sonra annesi karakola gidicem deyince iyiyim ben merak etme yazmış benı suçlu çıkartmaya çalışıyor anladığım kadarıyla bende artık yazmıyorum anlattığım gibi anlatacağım daha çok şey var yazsam gurursuz dersiniz sizce ne yapmalıyım yazmıyorum artık ona
Dün nişanı attım bıktım dedi neden bile sormadı ne yapmalıyım?