Beni ekti ve sebeb söylemedi bile neden?

ben dışarda biryerde birini beğendim ve onunla bakıştık ve ilk defa birisini bukadar tatlı buldum sonra o yanındaki tanıştığı bir erkeğe tiktok ismini söyledi bende dinledim sonra onun instasını bulup ekledim sonra az birşey yazıştık ve buluşcaktık ama işleri olduğunu söyledi saatler sonra haber verdi işim bitmek üzeri yer ayarla dedi sonra tamam dedim sen nerdesin dedim 2,5 saat sonra başka biryere gittiğini söyledi sebeb vermeden bende uzun bir mesaj yazdım kızan bir mesaj sabahamı buluşmayı düşündüğünü çünkü saat geç olmuştu sonra takipten de çıktım onuda çıkardım sonra bana hiç açıklama yapmadı bile sadece görüldü attı ve çok kırıldım bugün habire mesaj atıp atıp ona geri sildim aşık gibi birşey oldum çocuğa onu dışarda gördüğümde ve onada demiştim işk defa dışarda gördüğüm birini ekledim diye şimdi bana boşver filan demeyin lütfen evet boşvermem gerekirdi böyle yapanı ama veremiyorum ve onun o tatlı suratını yeniden görmek istiyorum bu çocuk neden böyle yaptı bana? Bugünde başka yere uçucak birde 10 günlüğğne oda var. Sonradan yazdığım hiçbir mesajada bakıp yazmadı (sildim geri o mesajları cevap vermedi diye) niye beni ekti? Onu nasıl birdaha görebilirim ya da bana yazmasını sağlıyabilirim. İyice rezil ettim kendimi :(
Beni ekti ve sebeb söylemedi bile neden?