Wp ta attığı son sesi dinliyorum aglyorum. Beni böyle aglayacagimi bile bile nasıl açıklama dahi yapmadan terk etti.
Allah a evlenmemizi istediğim için dua ettiğimi ona söylemiştim bı de...
İnsan nasıl kıyar ya ben perişan oldum.
Ya beni hiç mi sevmedi Allahm. Yapamyorum yapamyorum. O kadar kötüyüm ki onu o kadar sevmiştim. Nasıl bana yalan söyledi numara yaptı o kadar zaman. Benimle alay etmiş resmen !
Allah'a dua ediyorum benim değerimi anlamadan beni anmadan ölmesin ! 😢
Çok üzdü...1 aydır aglyorum uzaklaştığını hissettigim için ama hepsinde de sorunca nerden çıkardın uzaklaşmaya çalıştığımı. Yazmayacak soğuyacak bı ergen değilim demisti.
Şimdi onsuzum meğer hiç o yokmuş. Bana çok büyük kötülük yaptı. Hakkımı helal etmiyorum onun cennete girmesini en çok belki de ben istedim ama hakkım helal değil
Allah a evlenmemizi istediğim için dua ettiğimi ona söylemiştim bı de...
İnsan nasıl kıyar ya ben perişan oldum.
Ya beni hiç mi sevmedi Allahm. Yapamyorum yapamyorum. O kadar kötüyüm ki onu o kadar sevmiştim. Nasıl bana yalan söyledi numara yaptı o kadar zaman. Benimle alay etmiş resmen !
Allah'a dua ediyorum benim değerimi anlamadan beni anmadan ölmesin ! 😢
Çok üzdü...1 aydır aglyorum uzaklaştığını hissettigim için ama hepsinde de sorunca nerden çıkardın uzaklaşmaya çalıştığımı. Yazmayacak soğuyacak bı ergen değilim demisti.
Şimdi onsuzum meğer hiç o yokmuş. Bana çok büyük kötülük yaptı. Hakkımı helal etmiyorum onun cennete girmesini en çok belki de ben istedim ama hakkım helal değil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer