Az önce bi video izledim Erkekler onlara ihtiyacı olan bir kadın istermiş, bi işe yaramak istermiş, kadın her işini kendi hal edebilse bile erkeğine ona ihtiyacı olduğunu hissettirmesi gerekirmiş🤷🏻♀️ siz ne düşünüyorsunuz?
Erkekler ona ihtiyacı olan kadını mi yoksa her işini kendi hal eden kadını mı ister?
Erkekler kendisine ihtiyacı ihtiyacı olan değil de, kendisini erkek gibi hissettiren kadın ister.
Kadın güçlü, ayakları üzerinde durur, açabileceği halde kavanoz kapağını açması için erkeğe getiriyorsa, o erkek kendisini önemli hisseder. Ona kendisini önemli hissettiren kadın sever. Muhtaç kadın çoğu erkek için az degerli, ya da değersizdir.
Aynı hormonlarla yaşamıyoruz. Siz testesteron salgılasanız ne olur biliyor musun? Zaten bütün büyük savaşların sebebi hep bu hormonken hele 😊
Bu böyle basit bir dille anlatım olmuş. Daha makul, olumlu şekle sokmak lazım bunu 😄 kadın ve erkek ilişkisinde kendisini eşinin gözüyle görür. Sen dur ben yaparım, sen otur ben hallederim, sen yapamazsın ben daha iyi yaparım, sen anlamazsın ben daha iyiyim, öyle böyle sen de kim oluyorsun ben her şeyimi kendim yaparım tarzında birini hiçbir erkek istemez. Gereksiz görür kendini. Aynı şekilde sen olmasan nefes bile alamam diyen ezik tipini de istemez. Onsuz da yapabilen ama onunla bi başka güzel yapabilen kadın isterler bence erkekler.
İşlerini kendisi halledebilen güçlü, özgüvenli, dik duran kadınlar daha çok cezbediyor beni. Her işini erkeğe yıkıp üstüne bir de yalandan feministçilik oynayanlar, söz geçirmeye çalışanlar samimi gelmiyor. O zaman erkeğe diklenmeyeceksin, bir adım geride duracaksın. Kadın-erkek eşitliğinden dem vurup, "kocacım arabamı muayeneye götürür müsün, kocacım bana kargo gelmiş, şubeden alır mısın" demeyeceksin, paşa paşa kendin yapacaksın. Kimse kimsenin hizmetini görmek zorunda değil. Bana ihtiyacı olduğunu değil, beni sevdiğini göstersin, yeter. Kraliçe muamelesi görmek isteyen, eşine kral muamelesi yapar ve kralın eşi olur. Akılsız kadın, eşine köle gibi davranır ve kölenin eşi olur.
Vay değişik bir bakış açısı bence erkek karisina kraliçe gibi davranan kral gibi muamele görür bide o açıdan düşünmeli tek taraflı olmaz bu işler! Kendini kral sanıp karısına köle gibi davrananıda çok görüyoruz maalesef
Erkeklik gururunu tatmin etmek isteyen çok erkek var. Kendilerine ihtiyaç duyan değil, muhtaç olanı arayan bile var. Zaman zaman gururlarını okşamak fena olmaz ama öz güvenli bir erkek, kendi gibi bir kadın ister.
dengeli olmalı bazen kadın erkeğine ihtiyaç duyduğunu hissetirmeli bazen de her işi yapmalı erkekler ne çok ezik nede çok bilmiş bir kadına tahammül edemiyorlar gözlemlediğim :)
Yerine göre. Fakat kendisine yetebilen biri olması daha iyi; sebebi de psikolojik olgular. Kendisine güveninin olmasının ölçütü de budur; evet, görünüşte hoş gelebilir anlık olarak kadına fakat biliyorum, günü geldiğinde kendisini yetersiz hissedecektir.
Ama psikolojide bu durumun bir karşılığı var. İnsan biri için bir şey yaptıkça o kişiyi kendisi için değerli görmeye başlar. Yani birini ona iyilik yapmaya alıştırdıkça size değer vermeye başlar.
Erkeginde kadinina ihtiyaci vardir onemli olan iki tarafin birbirinin eksigini tamamlamasidir ayaklari uzerinde duramayan bi kadinla birlikte olsam bile ilk yapacagim onu bensiz de ayaklari uzerinde durabilecek noktaya getirmek olur
Kişiden kişiye farklılık gösteriyor, kendine güveni olmayan erkekler kendisine bağımlı birisini ister, kendisine güveni olanlar ise eşinin/partnerinin üretken olmasını ister.
Ben her işini kendi halleden kadın seviyorum. canım alemi yok. İşe yarama kompleksim yok. Siz de öyle yapın özgüveninizi birisinden gelecek minnet ve övgüye bağlamayın.
Her iki durumda da bana ihtiyacı olacağı kesin olduğu için iki şıkkı da işaretliyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben ayaklarinin üzerinde durabilen kadın istiyorum, benim halimden anlayan, hayatımı paylasabilen, zorlukların farkında olan. Benimle hayatın yükünü taşıyacak birini