Bugün fayansa derz dolgu yaptım. Badanadan anlarım. Dolap monte ederim. Abimin evini ben düzelttim. Her şeyden anlayan kadının erkeğe ihtiyacı olur mu?

Bugün fayansa derz dolgu yaptım. Badanadan anlarım. Dolap monte ederim. Abimin evini ben düzelttim. Her şeyden anlayan kadının erkeğe ihtiyacı olur mu?

Her şeyden anlayan kadının erkeğe, her şeyden anlayan erkeğin kadına ihtiyacı olur. Kadınlıkla erkekliği iş bitiricilik olarak görmek saçmalıktan başka bir şey değil. Erkek hastalandığı zaman ya da tökezlediği zaman kendisine psikolojik destek olacak bir kadın ister. Kadın şartlar ne olursa olsun yanında ilgi, sevgi görebileceği ve aynı zamanda her koşulda kendisine destek görebileceği bir erkek ister. Doğanın kanunu budur, erkek kadınsız, kadın erkeksiz ya pa maz.
Söylediklerinden anlamak taktir edilecek şey. Ancak hem cinsiyet bağlamında hem de yanında bir eş, yoldaş, yardımcı bağlamında erkeğe elbette ihtiyaç var.
Düşün ki sen bunları erkek işi gibi düşünerek yazmışsın. Ama bu işleri ve daha fazlasını yapan erkekler kadına ihtiyaç duyuyor.
Bazı şeylerden anlamak ile insana ihtiyaç duymak her zaman aynı şey değil. Hatta çoğunlukla aynı şey değil. 😇
Bir kadının bir erkekle birlikte olmayı istemesi, ona “muhtaç” olduğu anlamına gelmez. İstemek başka, mecbur olmak başka şeydir. Sağlıklı bir ilişkide iki taraf da birbirinin “eksiğini kapatmak” için değil, hayatı daha keyifli ve anlamlı hale getirmek için birlikte olur. İlişki de duygu akışı olur menfaat içeren düşüncelerle İlişki yürümez ve o İlişki olmaz
O duygusal boşluğuna bağlı iş yönünden çoğu insan kafa verince yapar yani kimse kimsenin işine muhtaç değil. Sevgisine ilgisine bide verdiği değere muhtaçtır 👌
Allah Allah öyle mi🙂
Feyza’cım sen harikasın ya 😍 Şu saydıklarınla çoğu erkeğe taş çıkarırsın vallahi 👏
Cevap şu: İhtiyaç başka şey, istemek başka şey.
Hayatta kendi işini görebilmek özgürlüktür 💪 Ama bu “asla erkeğe gerek yok” demek değil. İyi bir erkek; yük değil, yol arkadaşıdır. Seni tamamlamaya değil, seninle yan yana yürümeye gelir.
Sen zaten ayakları yere sağlam basan bir kadınsın. Bundan sonra hayatına biri girecekse “ihtiyaçtan” değil “istesen” girsin. İşte asıl güç budur 💖🌿
Cevap
36Cevap
Ne kadar ihtiyacım olmaz dese de olur bence...
sevgi anlamında olabilir sadece
Tabii ki var bırakın güclü kadın ayaklarını bunları yapman güzel bir şey tabii de ama dürüst olun iki cinsin de birbirine ihtiyacı var duygusal acıdan özellikle
Erkekleri de biz bakıyoruz bacım. 40 yaşına gelse de çocuk gibi oluyorlar kalp kedi köpeği de erkeği sevdiği gibi sever
harika bir kadınsın bu arada doğru düzgün erkekler de var umarım karsına cıkar
İstanbul seninle güzel feyza
Bu ne biçim soru, her şeyden anlayan erkeğin kadına ihtiyacı oluyorda kadının niye olmasın, karşı cins birbirlerinin yapamadigi fiziksel işleri tamamlamak için mi var? Günümüzde zaten artık kadın işi erkek işi diye bir şey kalmadı, her şey mümkün.
Her işten anlaman imkansız ve bir kadının evet erkeğe ihtiyacı vardır ve herverkeğin de kadına Böyle aptalca kurallar kotup erkekler neden prensesleşti diyorsunuz da kimse jadınlar neden narsistleşti demiyor.
Valla hepsinden ben de anlıyorum fakat bence duygusal ihtiyaçlar bunları bilsekde giderilemiyor erkekler içinde aynı insanın şefkate sevilmeye hep ihtiyacı var.
Duygusal bir boşluk o derz doldursun diye eş bulmuyoruz ama eline sağlık
Var bence
Bu arada neden bu sitede guzel kizlar çok bxxbnx profilindeki kiz senmisin fiziğin guzel
Böyle bir kadınla tanissam hayattan zevk alırdım benimde sevdiğim şeyler. Güzel aktivite olur birlikte, Doğa yürüyüşü ve futbol izlemek artı olarak
Deprem'de göcük altında kalırsan bal gibi ihtiyacın olur mesela.
Ne alaka erkekler mi gelip kurtaracak afadcı kadın yok mu 😂
Kadin zarif narin olur
İnşaatta calismadigin kalmis senin
Her isten anlayan kadin kendine yeter
Her işten anlayan kadın, erkeğe ihtiyaç duymaz. Zaten yeteri kadar becerikli.
İlla ki olur ama bunları yapabildiğin için helal olsun her erkeğin sana ihtiyacı olur djdkksks
Her işten anlayan bir kadın güçlüdür, ama yanında biriyle paylaşmak her zaman güzeldir 💖
İlla akıl danışacağı erkek olur. Tesisat olsun, elektrik işi olsun...
Kadın ya da erkek sadece ihtiyaç duyulduğu için yoktur
Sen de abartmışsın knk ben bilmiyorum de otur bi köşede benim gibi
Senin gibi düşünenleri benden uzak tanrısına yakın
tamam sen tek takıl biz hallederiz gerisini )) şaka gibi bir soru
Erkeğe "ihtiyaç, iş görme" olarak bakan kadın zaten birini sevmesin.
Her erkeğin kadına her kadının erkeğe ihtiyacı var elbette
Erkekler üzmek için var sadece
Erkeği sadece evde tamir tadilat personeli olarak görürsek ihtiyaç olmaz tabi😅
Duygusal olarak evet. Ki ruhsal açıdan sevmek sevilmek daha Güzel
Her işten anlayıp yapmaya kalktığındada yaşamaya vaktin kalmaz
Biz Kadınlar erkeksiz ömür boyu yaşarız. Ama onlar kadınsız yapamaz yazık bunlara
Bah yaşarsın...
Ben hirdavatciyim benim inşaat işlerini sana gondereyimmi
Senin erkekten önce beyne ihtiyacın var
Gerisi boş
Erkeği sadece iş için kullanıyorsa gerek yok
Olmaz minnet etmemek en güzeli
Helal olsun sana tam aradığım ystasın😂
Yaşamak içinse hayır, gerisi için evet
Mutlaka olur 🤪
Eee öbür işi nasıl yapican? 😂
Benim bir cuma bir de askerlik kaldi
Bak bu da yanlış bir. düşünce
Evet vardır ve kaçınılmazdır
Olmaz zaten işlerini yapabiliyodur
mala vuruyorsun diye başka mala ihtiyacın yok mu
Olur tabikide hayat müşterek.
olur illaki
Olur.
Olmaz. Hizmetçi olacağına evde kendi işini yapar.
Kendi kendini mi beceriyosun anlamadim
Hayattın sürecini yaşıyacan
Olur tabii
Mesele ihtiyaç değil ki, sevmek ve sevilmek sadece
Olur
Vay be bravo
Asla olmaz
Senin olmaz
Olmaz
evet oluyor
helal olsun sana
Olur jgfgh