Henüz böyle bir durum yaşamamış olsam da, reddedenleri kınıyorum. Sonra insanların güveni kırılıyor ve doğabilecek gerçek aşkları, güzel ilişkileri engelliyorlar ister istemez. Bence erkekler de kadınlar da biraz cesaretlenmeli ve hoşlanıyorsa gidip söylemeli. Yoksa karşındaki insanın senden haberi bile olmadan sen gidip durup dururken aşk acısı çekiyorsun falan, valla yazık..
Ben terslerdim öyle her gördüğü tanımadığın birine yürüyomusun böyle derdim iyi bir kızar ağzının payını verir gönderirdim o laf ona yeterdi bu zamana kadar öyle bir şey başıma gelmedi ama gelse aynı bu şekilde cevap verirdim sonuçta tanımam etmem ne olup olmadığı belli değil devir kötü insan biriyleriyle bile selamlaşmaya korkar olmuş
Vücudunuzun bir yeri sürekli ağrıdığında ve acı çektiğinde beyin o bölgedeki sinirlere hissizlik emri verir. Bazı ağrılara ve acılara zamanla alışmanızın sebebi budur. Acı aslında devam eder ancak siz bunu hissetmezsiniz. Çocukken biri size vurduğunda gözlerinizden yaş gelir, büyüdüğünüzde ise artık yaş gelmez çünkü vücudunuz buna alışmıştır. Bir insanın kalbi sürekli acı çektiği zaman da aynı şekilde beyin oraya hissizlik emirleri yollar. Acı artarak devam ettiği sürece beyinde artarak daha güçlü hissizlik emirleri yollamaya devam eder. Bunun sonucu olarak da hissiz, kalpsiz bir insan ortaya çıkar.
asla terslemezdım. cunku o şeyı yapmak yapmamak konusunda emınım cok gıdıp gıttıgı ve belkıde olması gerektıgı ıcın yaptıgını dusunur. sohbet eder bırsey ısmarlar dınlerdım baktım farklı alanlardayız tesekkur ederım derım onun gıtmesını beklerım. lakın hos bır sohbet olrsa bolbol konusup tanımaya calısırım. sen yapmassaydın ben yapacaktım dıye mınık bı yalan söylerım kı.. kendını kucuk dusurmus durumuna dusurmesın...
Normal bumam sapık ya çapkındır derim. Ama öte yandan bu insanlar nerede tanışsın merak ediyorum. Yani edep kurallarını çiğneme istmiyoruz ama evde kalıyor insanlar :) yaşı geçince de görücü usulune ya da sanal aleme kalıyorlar ki ilki sevmden evliliğe getiriyor sonuncusu da tehlikeli.
Reddetmek ayıp olur Şekil Hanım. 😊 Kabul ederim masaya davet ederim. Bir iki bir şey ısmarlarım. Tanışırım. Sohbetimizin akışına göre kendime bir yol çizerim. En iyisi bu bence. 😊
Bu arada Şekil Hanimerkek kabul etmem sadece kadınlar için geçerli. 🤭🤭
Kimin geldiğine bağlı 😂 Ne şekilde geliyor şimdi aurası var mı? Dimi yani geliş var geliş var Konuşması nasıl falan filan Düşünmeden önce yaşamak gerek 😂
Yediği yüreği merak eder midesinden çıkartır; ve bir daha yememesi gerektiğini öğretip ona iyilik ederim... Aman allahim sen koru ! Düşünmek bile istemiyorum..
Bunu sahilde yaşıyorum genelde. Tanışmak istiyorlar, kibarca reddediyorum. Sonra "yanına oturabilir miyim" diyorlar, oturuyorlar. Sonra sohbet kurmaya çalışıp "sahile kafanı dinlemeye gelmişsin ama ben de kafanı şişirdim" diyorlar. Hep aynı heeep
Erkek ve kadın değişmiyor durum çıkma teklif erkekse kalkarım yine kadında durumu bilmiyor yine kalkarım ve yaşlı ancak öyle değilse dinlerim ne anlatıyor diye bakarım bahane uydurup kaçarım bildim hatta bursa il sinirdan bile çıkarım o derece hafif şüpheci kişiyim senin beni öldürmeceğin nereden bileyim veya terörist olmadığını yani
Hapı yuttuk 😄 neyse kardeş dediğim için art niyet besleyemez bir kahve içer yollarım )) Aslında tanışmak için eski yöntemlerdi bunlar ve gayette keyifli ama günümüzde insanın insana güveni kalmadı , kimin ne yapacağı belli değil.. devir bizi bu hale getirdi herkesten kaçar olduk
@cicimod gayet cesur bir sekilde gelip tanismak istedigini söylemis. Ve gercekten de ilk defa böyle bir seye yeltenen bir kisi. Arkadasim da belki normalde dediginiz gibi taciz olarak algilanabilecek bir durumu nasip kismet iste o gün öyle bir yaklasim sezmemis olumlu yanit vermis. Tanimak istemis o da. Böyle iste. 😀
bana hitap ediyorsa kbl ederim. Ama beğenmediysem güzelce red ederim. Terslemem. Sonuçta aynı şeyi bende yapabiliirim. Nasıl ben kırılmak istemiyorsam bende kimseyi kırmamalıyım.
Eli yüzü düzgün konuşmasını bilen biriyse cesaretinden dolayı tebrik eder oturmasına izin verirdim. Serseriyse ve cahil cesareti varsa da teşekkür ederim ama bunu istemiyorum derim
Tabi ki buyrun hanımefendi diye başlardım. Yeşil ışık yakardım. Ee 5 yıldır sevgilim ve flörtüm yok yani. Bir de insanlara tanışmayı çok severim kız ve erkek fark etmez.
Buna verilecek cevabın çok yönleri var. Mesela hayatımda biri varsa kibarca belirtirim ama yoksa ve o kişiyi Beğendiysem hoşuma gittiyse tanışmakta bir sakınca görmem nede olsa insanlar tanıdıkça anlaşıp anlaşmıyacağına karar verir. Baktın olmuyor sana Göre değil kibarca reddeder insan. Mağaradan çıkmış gibi tepki vermenin alemi yok
Tanışmaktan bir zarar çıkmaz. Konuşup tartarım. Kaliteli, seviyeli, kültürlü biryse sohbeti devam ettiririm. Değilse bnim kalkmam lazım deyip müsade alırım.
Çok hoşlandığım kızlar oluyor ama öncelikle tipsiz olduğum için sonrasında ise kızların vereceği tepkiden korktuğum için yaklaşmıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Olmayacak ihtimaller, varsayımlar benim için bunlar. Kimse yanıma falan gelmez. O nedenle gelse de hiçbir tepki vermem, çünkü muhtemelen şizofreni başlangıcıdır. Kahven bitince de acilen bir psikiyatriste uğrarım.