Sabah cafede kahvaltı ederken böyle bir olaya şahit oldum ve kız çok sert tepki vermişti. Sizin tepkiniz nasıl olur böyle bir durumda?

Sabah cafede kahvaltı ederken böyle bir olaya şahit oldum ve kız çok sert tepki vermişti. Sizin tepkiniz nasıl olur böyle bir durumda?

Cafede otururken biri yanıma gelip tanışmak istese, açıkçası önce bir tebessümle karşılarım. Her insanın bir hikâyesi vardır, belki o kişi de bir cesaret anında adım attı. Saygılı bir şekilde yaklaşılıyorsa neden tanışmayayım? Ama tanışmak, illaki ilerlemek zorunda değil. Karşındaki kişinin enerjisi, konuşma şekli, tavrı bana uyuyorsa sohbet ederim. Ama hoşuma gitmeyen, sınır ihlali gibi gelen bir durum olursa, nazik ama net bir şekilde iletişimi orada sonlandırırım. Çünkü samimiyetin bile bir üslubu vardır çünkü tanışmak, devam edeceğimiz anlamına gelmez. İnsanı insan yapan sınırlarıdır ve ben bu sınırları hem kendim hem de karşımdaki için korumaya çalışırım
.
Tanışma aşamasından atlayıp bi anda konuya girerim. O gün yaşadığım bi şey vardır muhtemelen anlatırım. Direkt gidesi gelir zaten 🤣🤣
İnsanın böyle sıralanmış cümlelere cevap vermesi gelmiyo ki yaştan dolayı bence 🤣🤣🤣
İlgilenmediğimi söylerim
Böyle bir şey benim başıma gelse, kişiden enerjiyi alırım önce. Tatlı, nazik birine benziyorsa, kibarca konuşurum. Ama kaba veya rahatsız edici bir tavrı varsa, net bir şekilde ilgilenmediğimi belirtirim. Her şey iletişim tarzına bağlı bence. Kız çok sert tepki vermiş diye yargılamamak lazım; belki o sırada gerçekten rahatsız olmuş ya da o gün için keyfi kaçık olabilir. 🌸
Cevap
21Cevap
Bilmiyorum, hiç başıma gelmedi, büyük ihtimalle hayır derdim
Cantamla bir tane vururum kafasına sjhd
Muhtemelen tanışmak istemem
Eğer ki birşeyle meşgul durumda olursam terslerim gadası
Konuşup gözlemlerim ardından duruma bakarım belki de hayatımın fırsatı ayağıma gelmiştir sdfsdfsdf 😂
Kendi dengin bi insansa kabul edilebilir bu, 50 yaşındaki adam 20lik kıza yaparsa sapıklık, anlatabiliyo muyum?
net bir tavırla tanışmak istemediğimi söylerim...
Sık yaşadığım bir durum tipini beğenmezsem arkadaşımı bekliyorum diyorum mdmmd
Sakin bir dille istemediğini söylersin oda çıkar gider bu kadar basit sert tepki vermeye gerek yok
Kanka doluyuz be derim hdbd
Daha önce yaşadım bu durumu. Sakin bir dille tanışmak istemedigimi belirttim, özür dileyip uzaklaştı.
İnsan gibi hayır derim ikinciye uzatırsa o artık tacizdir onu allah affetsin ben affetmem😔
Kibarca reddederim veya tanışırım o andaki ruh halime bağlı..
Olabilir, gayet doğal bir durum bu nedenle bende olumsuz bile olsa sert tepki vermem.
Bir erkek olarak hayatımda biri varsa kibarca olamıcanı söyledi, hayatımda kimse yoksa tanışırdım
Ne söylediğine göre, verdiği enerjiye göre değişir. Aşırı tepki vermeye de gerek yok.
Hayırdır nerden geliyor bu samimiyet hem babam kızıyor hemen git derim
Sevgilim var derim cunku erkeklerden hayırdan anlamıyor illa hayatında biri oldugunu duyunca bırakıyorlar
İnan bu soru benim de aklıma geliyor. Bazen benim de öyle yapasım geliyor ama tepki ne olur bilemiyorum
Tanışmak istemem şu an kimseyle tanışacak bir mentalitede değilim.
Tanımıyorum güvenemem.
Fazla tepki vermem yakışıklıysa hele hiç tepki vermem 🤭😅
Sağ ol bacım kullanmıyorum derim
Şaşırirdim ve hayırdır derdim
İstemediğimi söylerim
İlgilenmediğimi söyler nazikçe reddederim.
Kibarca istediğini geri çevirirdim
Kabul etmem ama çok sert de davranmam
Pek o işlere girmiyorum
Yakisiyliysa okeyim
alyansımı gösteriyorum 😁
Hiç yaşamadım gelin oturun derim
O andaki hissimr bağlı sjsns
İnsan sevmiyorum ben kusura bakmayınız derim..
Güzelse evet
Yok kabul etmem
Türkiye'de kadınlara böyle yaklaşmak cesaret ister bence
Hayır kabul etmem
Nazikçe reddederdim
Ben istemezdim
Bilmem
Bilemiyorum ki
Yani yok derim
Kesinlikle ❌
Tanışırız
Tanışmam