Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü yıldıkları için, çünkü aşırı şişmiş balon olmuş kız egolarını tatminkar bir köle gibi yükseltmek istemedikleri için, çünkü sürekli hayır cevabı alıp bıktıkları için, çünkü bir kızın isteklerinin bir erkek içinde birleşmekten ziyade 5 erkeğin bir araya gelip ideal erkek olabileceği senaryoların içinde olmak istemedikleri için. çünkü koşmasına izin verilmiyor bildiğin süründürme politikaları yüzünden. Gözlemlediklerim bunlar ve değişim hiç yok. Ondan sonra erkekler niye yabancı seviyor. Çünkü bunları yapmadıkları için. Aşırılık bu... Aşırıya kaçarsan kaçarlar yurt dışı hatunlara. Bu kadar basit. Ne ekersen onu biçersin. Ha erkek versiyonu da sağlam değil o ayrı bir konu başlığı. Bu sorunun cevabı satırlarım ve satırlarıma eklemediğim onlarca sebep. Bence insanların artık oturup düşünür gibi düşünüp olumlu, pozitif yanlara bakması lazım. Bakılan şeyler para, statü, aşırı güzel, yakışıklı fizik olduğu sürece bir cacık olmaz ilişkilerden. İlişkiler başlamadan mutsuz son ile biter. Başlasa da gitmez. Yarı yolda bataklıkta kalır. Bataklıkta kötü yola düşmüş kızları kurtarman, kahraman olman lazım. Yoksa ilişki milişki olmaz. Elma ve armut yan yana durmaz. Durursa ben yerim. Karnım acıktı lanet olsun Corc versene borç :dd
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu ülkede artık erkeklere TVde KATİLL , SAAPIK , TACİZCİ vs vs pislik pislik hakaretler ediyorlar ve artık aklı olan hiçbir erkek Türk kızının peşinden zorla koşupta saappık tacizci vs durumuna düşmek istemiyor NORMALİDE BU.
iletişim kurmayı bilmeyen , çocuk beyinli akıl hastası tipler ise erkekler köpektir zorla peşimizden okşacak vs sanıyorlar :-) KOMiK ! ve ACİZCE KİBİRL EG0LU düşüceler..
Yabancı insanlar iletişim kurmayı biliyorlar , birbirlereiyle ilgileniyorlar tanışmak için çabalaıyorlar ve konuşup iletişim kurup tanışıyorlar zamanı boşa harcamıyorlar
ama bu ülkedeki çoğu HAYVAN , erkek KÖPEK olsun peşimden koşsun vs vs pisslik pissslikk düşüncelerle erkeğin "köpek" olmasını istiyor.. be aşaağlık şrefssizz kadınlar
sen KÖPEĞİ mi seveceksin? 1 Köpekle mi Aşk yaşayacaksın.. zaten hakettiğiniz bu genelde.. o yüzden sokakta hoşlandıkları erkekler değil ancak ve ancak kedilerle köpeklerle iletişim kurabilen akıl hastası kadın dolu artık :-) belalarını buluyorlar..
Buarada kadınların zorla peşinden koşanlar "saapıklar" dır. Onlar her kadının zorl apeşinden koşar ve bu ülkedeki akıl hastası erkek köpek olsun peşimizden koşasun diyen akıl hastalarıda sadece bu "gerçek" saapııklarla tanışabiliyorlar çünkü normal erkeklerle iletişim kurup çabalayıp tanışabilecek beyinleri YOK..
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Biri olmazsa biri olur mantığı var çünkü artık kızlar erkeklerin peşinden koşuyor.
E zor birine denk geldiğinde de amann senin nazını mı çekecem diyorlar normal olarak..
Çünkü selam verse tavlayacağı kadınlar var niye uğraşsın sj
İki etkileyici laf edip hemen kucaklarına bayılalım istiyorlar.. 😃116 Yorumla- +1 yıl
Değer kazanır
- +1 yıl
@Emirwww24 eli ayagı düzgün az yakısıklı isen niye kosasın, koşanlar ya tipsiz ya yaşca büyük ya da evli , bu kızlar bunu anlamamış hala , bir iki teklif ederim kem küm dedimi boş ver git senle mi ugrascam derim, hiç gelemem naz niyaz, belki ayıp olcak kızın birine gittim yapma ondan cagırmadım elleme bundan cagırmadım dedi, bıraktım eve gidiyom , otobana cıktım yazmıs , cok öküzsün kızlar naz eder anlamadın mı nerdeysen dön gel yazmıs, git anana yap o nazı yazdım, cogu erkek dönerdi % 100 vurus var , asla dönmem tükürdümü hiç yalamadım 💪🏽
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Niye koşsun ayol av ortada olduktan sonra... Bütün soysal medya beleş av değil mi Ayşe gider Merve gelir. Olta hazır- ciddi ilişki arıyorum- hiç evlenmedim- falanlar filanlar evlilik teklifi bile oyuncak olmuş.
54 Yorumla- +1 yıl
👍🏻
- +1 yıl
Keşke kaliteli insanlar olablsek
- +1 yıl
Rica ederim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
95
Cevap
250Cevap
u +1 yılKadınlarda peşlerinden koşturmasın artık. İşte bulunmaz hint kumaşı tavırları bezdirmiş olabilir. Bazı erkeklerde yedekliyor zaten, biri gitse yerine gelecek başkaları hazır olda bekliyor falan. Bazı kadınlarda çok kolay elde ediliyor zaten. Bazısı da erkeklerin peşinden koşuyor🤦♀️ Türlü türlü huylar.
201 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Bence erkekler daha çok koşuyor kadınların peşinden , kadınlar erkeklerin peşinden koşmuyor
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba gadası 🙃
Çünkü artık erkeklerin peşinden kadınlar koşmaya başladı. Şöyle etrafımıza baktığımız zaman bunun doğru olduğunu görüyoruz. Terk edilen taraf artık erkekler değil kadınlar oluyor. Hal böyle olunca kadınlar erkeklerin peşinden koşmaya başlıyor.12 Yorumla- +1 yıl
Günaydın gadası ☕
- +1 yıl
Cansın sen gadası günaydın🙃🙃
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlardan kaynaklı. Daha önce onlisans saglik bolumu okudum. Bu sene de lisans bölümüme basladim. Yanımda oturan kizla tanıştım. Bana erkek gosteriyor bu nasil diye. Bununla konustum diyor. Siniftaki erkeklere bakip bak şu şu yakisikliymis diyor. Kiz daha 4. gün siniftan begendigi erkekle ne yapip edip iletisime gecip konusmaya başladı, numarasini aldı. Cocukta normalde arka siralarda oturuyordu. Bu hafta kızın oturdugunun yakinlarina geldi.
Bunlarin hepsinin olmasi 1 hafta bile sürmedi. Sasirdim açıkçası. Genelde benim kiz arkadaslarim daha agir kanli, oturakli olurlar. Bende oyle biriyim. Erkeklerde zirt pirt iletisime girmem. Yakisikliysa da yakisikliymis der gecerim. Kiz diyor ki cocuk yakisikli buna bakan cok olur ama bakacagim duruma biraz daha taniyayim istedigim gibi biriyse elimde tutmaya calisirim, baskalarina kaptirmamaya çalışırım benim olacak diyor daha 5.6. Günden. Bacım bu ne hırs, erkek düşkünlüğü diyemedim.
Yani artik kadınların cogu bu duruma geldiyse gidip kendileri iletişime geçip, konusuyirlarsa benim olacak hırsına giriyorlarsa erkeklerin hicbir sey yapmasına gerek yok. Zaten artik gunumuzde erkekler cidden hicbir sey yapmiyor. Iliskiyi baslatan kadin, kadinlarda calisip eve para getiriyor erkegin ekonomik yükü de kalktı. Vallahi paşalar gibi yaşıyorlar. Kadinlarin yükü azmış gibi daha yuk yuklendi kadinlara. Kadinlar iliski icin gelip gidiyor, evlendiklerinde calisan kadin alip ekonomik sıkıntıyu aza indiriyorlar. Zaten ev isleri, cocuk bakiminda falan hicbir zaman sorumluluk almadilar beyler. Azicik sorumluluklari vardi onlari da kadinlar halleder oldu. Bari iliski kismini erkege bıraksaydınız.
Gerci gozlemledigim kadariyla bu tarz hizli ve kadin tarafindan baslayan iliskiler uzun soluklu olmuyor. Uzun suren vardir istisna da olsa ama cogunluk boyle bence. Erkek dogasi geregi biraz kadını kovalamasi gerekir. Bu ic güdüyle buyur ve toplumsal ortamda da sekillenir. Erkege kadinin verdigi gizem ve naz bir yere kadar zevk veriyor. O iliskinin başlama kismindaki erkegin çabası hem erkege hemde kadina belli bir zevk veriyor bence. Tam tersi olunca kadın ön olanda olunca bazi erkekler hem ister istemez geriye çekiliyor hemde bu tur iliskiler pek uzun ömürlü olmuyor. Bu kiz arkadasla cocuktada ben uzun iliski görmüyorum. Kız resmen 6. gunde cocugu cebine koydu. Ortada bir emek caba yok. Kolay elde edilen bir iliski lldugu icin bunun degeri taraflar tarafindan anlasilmaz. Insan en cok ulasamadigina deger verir. Bu hayatta hep boyledir sadece insan iliskileri icin degil. Altinda araba vardir ama daha lüksünü ister. Arabasi olmayani dusunmez ya da bu araba da olmasaydi ne yapardım demez kiymetini bilmez. Ayni sekilde erkege de kadin secenegi cok sunulunca hep bir sonrakini istiyor bu da iliskileri kısaltıyor, ask/sevgi kavramlarinin basit yasanmasini sağlıyor.
Erkek bence kolay elde ettigini degil de biraz ugrastigi emek verdigi ve sonunda kazandigi kadına daha cok kiymet veriyor. Ha demiyorum ki kizlar burnundan kil aldirmasin. Dedigim sey şu bu kadar erkek düşkünü olmamak, bu kiz arkadas gibi erkek avina çıkmamak, siniftan biriyle görüşüp wp den bana gosterdigi diger yakisiklilarla ayni anda konuşmamak. Kiz resmen hepsiyle tanışıp kendine uygun olani sececek. Magazada kiyafet dener gibi. Boyle olmamali.
Kadin belli yerde erkege nazaran bu iliskilerde ya da hoslanti durumlarinda bence bir adim geride durmalı. Ha Karsi tarafta geride durmayan bir kadin varsa erkekte biraz kendini agirdan alsin. Erkekte hemen kizin üstüne atlayinca kizin secenegi çoğalıyor. Yani devir degisiyor mu bilmiyorum ama ben erkek olsam bir kiz benimle aninda tanışıyor ve işi iliski/sevgili olma durumuna dogru getirmeye çalışıyorsa belli yerde durdurur ipleri elime alir ve tum hormonlarima ragmen bu olaya dur derdim. Erkeklerde hemen atlamaya, kizlarda biraz agirbasli olmamaya devam ettigi surece ayni anda bircok kisiyi idare etme durumu ortaya cikiyor ve bunun kadar iğrenc bir sey yok.
Iliski anlaminda keske eskilerde yasasaydik dedigim donemdeyim. eskiden aşıklar birakin 4. gun konuşmayı 2-3 sene boyunca bakisirlardi gozu gozume degdi, bana bakti diye utanırlardı. Bir kizin elini tutmak cesaret isterdi. Tutarken de eller titrerdi kalp hizla çarpardı. Kizin tepkisi merak edilirdi el tutmaya utancla, kizararak tatli tatli mi tepki verecekti yoksa sinirlenecek miydi? Simdi 5. gunden millet birbirlerinin nerelerini tutuyor söylememe gerek yok. Igrenc bir doneme denk geldim. Erkeklerden zaten nefret eder hale gelmiştim simdi de kizlardan da sogumaya başladım. Allah'ım bana eskiler gibi elimi tutunca bile heyecanlanan, o cesareti göstermeye calisan ekek cikarsin karsima. Her tarafina dokunulan erkek degil. Ya da kizlari siraya dizen erkek degil. Ben oyle biri degilim cunku. Bugune kadar sevgili yapmadım. Gercekten iyi seyler olsun istiyorum cunku. Yaklasan erkeklerin cogunun amaci ayni gunumuzde. Saf duygularla yaklasan ne yazik ki yok.57 Yorumla- +1 yıl
Gözlemleriniz 10 numara.
Cevap sahibi+1 yıl@Emirwww24 bu kadar uzun yazımdan bunu çıkarmanız üzücü... erkekler kadinlarin ayağına gelsin demiyorum. Sadece kadinlar günümüzde fazla erkek pesinde koşar oldular diyorum. Bunun bir ağırlığı olmasi gerek. Hem sosyal medyadan konusup, hem disardan, okuldan birileriyle ayni anda konusmayi ne kadin ne de erkek için uygun bulmuyorum. Gunumuzde iliskilerin 5. gun baslayip 15. gun bitmesinden bahsediyorum. Bunun sebebi de bu bolluk. Insan nankördür hep daha fazlasını ister ben bu fazlaliga karşıyım. Erkekler kadinlarin pesinde koşmuyor çünkü fazlalik var, secenek cok ve gelen var. Erkekte bir ay fatmayla,6 ay ayseyle,3 ay selinle takılıyor. Kizlarda ayni sekilde. Ask, sevgi boyle olmamalı. Etrafta fazlalik, bolluk varsa bile biriyle gorusuyorsan digerlerine gozunu kapatacaksın bunu diyorum. Ha ayrica biraz kadin ve erkek dogasi geregi erkek genelde avci olmuştur, kadın av. Karsisindaki kadini elde etmeye cabalamistir erkek. Bir kizi bin kisi ister biri alır hesabi. Benim kizdigim nokta iliskilerin lackalasması. Kizlarinda erkeklerinde yedeklerinin olmasi. Yorumda bahsettigim kiz arkadas hem siniftan yakisikli erkek taramasi hemde sanaldan erkek taramasi yapıyor. Siniftakiyle konusurken bana whatsapptan bu cocukta nasil diye gösteriyor. Ayni modelin erkek versiyonlari da dolu piyasada. Boyle olmamali diyorum. Derler ya Allah az verip aratmasin cok verip azitmasin diye. Gunumuzde erkekler kadınların artik kendilerinden gelme ve seceneklerinin bol olmasindan dolayi azıtmış durumdalar. Bundan bahsediyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Emirwww24 size uğraş diyen yok. Bende gunumuzde bir erkekle beraber olmak istemiyorum. Bende erkeklerin gunumuzdeki egosuyla, kadina sadece cinsel yolla bakip karakterini zerre onemsememesi gibi sebeplerden dolayi uğraşmıyorum. Aldatan cok var piyasada. Hem erkek aldatiyor hemde kadinlar sevgilisi var, evliymis adam demeden yuva yıkıcı, iliski bitirici oluyorlar. Gunumuzde ne kadina ne de erkege sahsen güvenim yok. Ha adam gibi bir adam olur o zaman gereken emegi veririm, degecegine inanırsam uğraşırım, o emegi veririm sartlar uygunsa. Ama oyle biri yok çıkmadı karşıma. Size de zorla kadinlarin pesinde koşun diyen yok. Bu kadar ustunuze alinmaniza gerekte yok yorumumu. Kadinlarla ugrasmak istemiyorsaniz muhattap bile olmaz yolunuza bakarsınız. Bende gunumuzdeki erkekler icin ugrasmaya deger bir sey göremiyorum. Kadınlar peslerinden kosmaya basladikca da bazilari kendilerini playboy sanar hale geldiler. sizin tabirinizle erkeklerde kendilerini bir sey sanmaya basladilar. Su hayatta kimse bulunmaz hint kumasi degil kimse kendini bu kadar onemsemesin. Dunyadan bakinca noktadan bile daha küçük gorunen insanlardaki kibiri ve egoyu anlamis degilim. Hayatta evet daha onemli seyler var ama bazi seyler icinde caba ve emek sarfetmeye fazlasiyla değer. Eger o sevgiyi ve emegi hakeden biri varsa. Gunumuzdeki ortamlara ve kisilere guvenmesemde yine de umut kesmek dogru olmaz. Her insan bir degil sonuçta. Bu kadar pisligin ve kotulugun, igrenc iliskilerin oldugu gunumuzde vardir illaki duzgun biri ve kalbi olan kişiler.
- +1 yıl
9 yıldır KS'ye üyeyim bu uzun cevap ilk 5'e girer uzunlukta belki de 1. sıradır. 😀 Beyazıt Öztürk bir gün erkeklerin halini öyle güzel özetledi ki bulsam o programın videosunu rekor paylaşım olur. Bilmem ne oldu erkek yapsın sıraladı, en son eve hırsız girdi, eline erkek sopa alacak, erjek hırsızın peşinden koşacak aman hırsız bu bu gün sana yarına bana girer de girer dediydi. Ben gibi sağlıkçısın daha neler göreceksin oho ho. Şu erkek delisi kızları da çok abartıyorsun, onlardan çok güzel evlilik yapanlar, çok sadıklar çok çıkıyor, etrafımda çokca var.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu muğlak meseleye farklı bir bakış açısıyla cevap vermek lâzım gelir ki,
Artık herkes ve her şey değişti değişiyor, hiç bir şey bir halde kalmıyor,
Nasıl ki insan aynı yaşta kalmıyor, gitgide yaşlanıyor hem her geçmiş yılda ki düşüncelerini dahi beğenmiyor öyle de şu bahsi geçen mesele dahi genç kalmıyor belki yaşlanıyor tahribat görüyor dejanarasyon'a uğruyor..
Hem kadınlar der: kadın erkek eşit değil mi, eski âdetler kalkmalıdır, artık kadınlarda beğendiği, hoşlandığı erkeklere çıkma teklifi eder veyahut peşinden gider ona ilişir..
Belki bunu diyen ve neşreden, sınırsız özgürlüğe perestiş eden feminist sıfatı altında kadınların mütekellimi'dir.. Belki bunu bütün kadınların menfaati ve özgürlüğü için yapıyor, veya öyle sanıyor. lâkin bundan bihaber pek çok kadının kadınlık özelliklerini tahrip ediyor ve onların haklarına tecavüz ediyor...
Bunu duyan erkek kısmı da der: mâdem öyledir, benim kız arkadaş veya sevgili edinmek için zahmete ve külfete girmeme gerek gerek yok, nasıl olsa eninde sonunda onlardan biri gelecektir, ne gerek var ki kendimi riske atayım.
__Hakîkî aşık olmuşlar müstesnâ__
Burada beyan edilen nükteyi kendini âkıl zannedenler anlarlar...
Şu hakikate itiraz parmağını uzatacaksan, evvela şu bürhanı çürütmeniz istilzam ediyor.
Yoksa o itiraz parmağını büküp gözüne sokarız...10 Yorumla
+1 yılO olmazsa bu olur, bu olmazsa diğeri olur kafası neden olacak.. :D Ortada gerçek bir sevgi yok çünkü.. Anlık eğlence peşinde herkes.. Daldan dala konarım ne olacak zaten seçenek bol diye düşünüyor bir çoğu.. Neden koşayım ki, neden yorulayım ki modundalar.. Böyle insanlara yapılacak en güzel şey tekmeyi basmaktır.. Keyifli geceler..
121 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadınların geçirmekte olduğu evrimin farkındalar. Kadınlar sürekli birbirlerini manipüle ederek yeni bir türe evrilmekteler. Bu yeni tür insan olmanın oldukça dışında ve aşırı tehditkar. Nefes alan her erkek için yaşamsal birer tehdide dönüşmüş durumdalar. O derece ki, bir erkeğin iltifatı dahi onun hayatını karartacak bir hukuki süreci başlatmak için sorgulanamaz derede yeterli bir sebep. Bu yıkıcı sürecin başlaması için gereken tek şey bir kadının iki dudağı arasından çıkacak tek bir kelimey bakıyor. Bu da erkekleri doğaları dışına itiyor. İyi niyetli dahi olsalar karşı karşıya kalacakları bu süreçte iğrenç bir etiketlemenin üerlerine yapışmasını kimse istemez. Bu sebeple kadınların kendileri için düzgün bir partner bulma şansları da oldukça düşüyor. Ulaşabildikleri insani değerlerden yoksun tipler oluyor veya her şeyi parayla satın alabileceklerine inanan tipler. Bu tutumları ile kadınlar iyi erkekleri hak etmiyor...
43 Yorumla- +1 yıl
(hukuki açıdan) Farklı ve doğruluk payı olan bir bakış açısı
- +1 yıl
Tam olarak bu ya
+1 yılKadınların mazoşist yapısını tatmin eden umursamazlığın aslında kadınları etkilediğini çözdüğü için olabilir, erkeklerin bu noktada kadınların dengesizliğini fark ettiği için yalnızlığı tercih ettiklerinden olabilir, özellikle Türkiye'deki kadınların çoğunun bazı abaza erkeklerden dolayı artık egoist bir hal almasından dolayı erkekler adım atmak istemediklerinden olabilir, artık ilişkilerin doğal olmayıp özellikle bazı kadınlar tarafından çok taktiksel bir hal almasından dolayı erkekler rol yapmaktan bıkmış olabilir. Buna daha bir çok sebep de sayılabilir. 😉
Yani olay dönüp dolaşıp aslında kızların çoğunun ilişkilerde bir şeyleri, birtakım ideolojileri dayatmasından geliyor. Dolayısıyla erkekler de bu durumdan sıkılmış olabilirler. Düşününce haklılar da. Ama bu yine de her erkeği savunduğum anlamına gelmiyor. Kadınların çoğunun bu hale gelmesinin sebebi de neticede abaza erkekler sonuçta.721 Yorumla- +1 yıl
O abazaların ben taaaaaa
- +1 yıl
@Pandamsı_642 ben de öyle xd
- +1 yıl
Toplu s*kuş yani wow aşdkldlg
- +1 yıl
@Pandamsı_642 ne sandın olum XD Ama gruba karşıyız kanka ben onlardan değilim. Ama sen olmak istiyorsan bilemem sşdkfmdkdk
- +1 yıl
@Canerik17 rakı balıkta koptum sşdkfşdkdpdlflfldl
Eyvallah 😂 - +1 yıl
Hak edene hak ettiğini vereceksin islfidlhlh
- +1 yıl
@Pandamsı_642 herkesin değeri ederi kadar kardeşşşş 😛
- +1 yıl
Bazıları onu da hak etmiyor kardeşşşş
- +1 yıl
@Pandamsı_642 değer vermek şey vermeye benzemez... Sen anladın xd
- +1 yıl
Bazıları değer görmeyince onu kullanıyor sşkvdşlgh
- +1 yıl
@Pandamsı_642 kullananı bir gün kullanmasını bilirler kardeşşşş
- +1 yıl
Akıllı olan kendini kullandırmaz kardeş
- +1 yıl
@Pandamsı_642 Oscarlık rolcülere akıl bile yetmez kardeş xd
- +1 yıl
Onlar kendini akıllı sanan zavallılar değil miydi ya siglşdgl susuyoruz diye s*lak sanıyorlar islfdşgl
- +1 yıl
@Pandamsı_642 doğru bu arada xd Bu nedenle en iyisi takılmamak. Doğru olanı yapıyoruz kardeşşşş 😛
- +1 yıl
Aklı olan o yola girmez uzaktan izler alır sigarasını kahvesini oh mis xD
- +1 yıl
@Pandamsı_642 sigara kısmı hariç bu benim XD
- +1 yıl
Burayı terk et.
- +1 yıl
@Pandamsı_642 "Allan var mı?" olayına döndü bu xkdlfjfkdkff
- +1 yıl
Silgşslhşdşhh
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHala avcılar.. Degişen bir şey olmadı.. Ama artık avlar için komasına gerek kalmadı.. her şey bir. Tıkla kapında..
O kads rkolay ki ilişkiler yaşamak kendini tatmin etmek.. Gün içinde 3 hanımefendiye tanışıp 5 inden ayrılabiliyorlar... İki resim begenip bir cümle yazdıkları insanlarla sevgili olabiliyorlar... Neden ugşassın ki?
Dünyanın insanın telefonların iletişimin bu denli gelişmesi avcıyı artık daha az ugraşla daha çok insana erişme imkanı verdi..
Savanlarda biri için koşup yorulmaya gerek kalmadı..
Artık her şey basit ve tek doz..
Biri olmazsa biri olur..
Kişilik karakter sohbet.. Deger.. Bunların bir önemi yok..
Önemli olan tek şey günün sonunda bencil insanoğlunun kendi için ne kazandığı.. Başka hiç bir şey degil..46 Yorumla- +1 yıl
Kadın peşinde koşmak zorundaymışız gibi yorum yapmışsınız. Aylarca erkek kadının peşinde koşsa da kadın yüz vermese bu kez de erkeğin değeri azalmış oluyor?
Niye sadece erkeğin çabaladığı ilişkiler normal oluyor da kadınların adım attığı ilişkiler değersiz görülüyor?
Erkeklerin sürekli kendini mi yorması lazım? - +1 yıl
@Emirwww24 ilişkiden degil buradaki bahis.. Bir erkek ya da kadının degerini peşinden koşmak ya da öncesi ve sonrası belirlemez.. Avcılıktan bahsedilen ilişki peşinde koşmak.. Yoksa yerleşik düzenden bahsedilşrdi.. Gene söylüyorum ilişki sorusu ddgil bu soru.. Erkegi kadını yok benim için hepsi aynı bencillikte ayrıca :)
- +1 yıl
@Emirwww24 sen koşma ama geneli drgiltirmez senin özelin...
Genel yapı bu..
Sebin koşmamanda av olarak Kendini gören hanımefendiyi etkilemez aynı tehdid oranına sahipsin.. Komik olanda bu..
Şöyle örnekliyim.. Bir kedi insanı tehdid görürse bu bütün insanlar için geçerlidir.. Sen müthiş kedi sever ol muhteşem ol kedi için geneli degiştirm2z sonuçta insansın '))
Hanımefendiler içinde aynı biz böyleyiz işte nasılsa erkegiz... :)
+1 yılHer insan bir olmadığı gibi Kadınlarda öyledir. İnsanın kendine has bir kişiliği, duruşu olur.
Böyle insanlar acele etmezler. Kendine uygun eş için de çok fazla detaya girmez. Yani karşısındaki insanda mütevazilik, sadelik arar. Bu kriterler bile yeterli olabiliyor. Bir kadın gülüşü dahi kendini belli eder. Bir kahkaha koparması farklıdır, bir de hafiften gülümseyip tebessüm etmesi farklıdır. Kalbinin güzelliği yüzüne yansır misali.
Bir kadının ağzında sakızı şişirip patlatması da çok hoş değil. Aslında tavırlar ve konuşma şekli insanı belli eder. O yüzden koşmaya gerek yok. Kalbin ısınmışsa akıp gider zaten ona. Başkaca oyunlar kurmaya gerek yok. Artık kalpten bir samimiyet esastır31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle samimiyet esastır👏🏻👏🏻👏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiye çabalayalım ki? Başköşeye oturup hiç bir işe yaramadan vır vır etsinler diye mi? Hem bence kadınlar çabalamalı sonuçta bizim arabamız, kelimiz, çevremiz için geliyorlar. Kara Kaş Kara göz devri kapandı. Niye koşalım? Hanfendi ne istediğini söylemekten aciz, beş dakikada hallolacak işleri, az daha uğraşalım egosu tatmin olsun diye sündüre sündüre illallah ettirirken niye uğraşalım? Abi hatun dediğin leş olsun yüzüne bakılmasın sorun değil artık. Beş dakikalık iş beş dakikada hallolsun yeter. Erkeklerin penisiyle düşünen kazmalar olduğu fikri, kadınları ikinci plana itmeye çalıştığımız fikri, kadının erkeğe bir ödül olduğu fikri, kadının erkeği yönlendirmesi gerektiği fikri falan erkeklere bir dur abi biz ne yapıyoruz dedirtti sonunda. Kadınlar kusura bakmasınlar ne hak ediyorlarsa onu veriyoruz artık. Yok öyle beleşten kumanda.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü artık kosmalarına gerek kalmıyor bence.
Kadınlar bu konularda görevi erkeklerden devir aldı resmen.
Erkekler kadınlara değil kadınlar erkeklere yürüyor.
Amacım hemcinslerimi yargılamak değil.
Ama görünen köye de klavuz gerekmiyor işte...90 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBircok sebebi var kadinlarda erkekleri istemesine karsin kendilerini prenses gibi gorup egi kapris trip olaylarina girmeleri istemedigi bir erkekden teklif aldiginda alayci olmasi abaza damgasi sapik damgasi vurmalari simarikliklari erkekleri ruhen yordu bunun yanisira turizmle beraber ulkeye giren yabanci kadinlarin egosuz kaprissiz olmalari insanca davranmakari reddederken bile alayci veya asagilayici sozlerde bulunmafan reddetmeleri yine bizin kadinlarin maddiyat sevdasi erkekleri bankamatik girmeleri hep kendi derdlerini anlatip bogmalari karsindakine seninde derdin nedir diye sirmamalari yok isten atilan babasinin derdi yok evden cikaran evsahibi derdi isyerinde asilan patron derdi yok bisanan abi abla derfi artik erkekleri kafinlardan uzak tutup yoruyor
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olayın b*kunu çıkardınız çünkü artık. Herkes kendini bulunmaz hint kumaşı gibi görüyor. Aciz bir yaratık olduğunu unutmuşçasına kendisi tanrıymış gibi egolara tavırlara giriyor. Bir sürü kriter koyuyor yok kaslı olsun paralı olsun bana karışmasın Özgür olayım ama aynı zamanda sevgilim benim köpeğim olsun gibi şeyler da oluyor bazılarında tabi. Güzelim biraz da suyundan koyayım mı diyesi geliyor insanın öylelerine. İşin özeti kimsenin gözlere, kalbinin güzelliğine, duygulara bakmadığı bir dünyada her her şeyin içinin boşaltıldığı bir zamanda kimse kimsenin peşinden koşmaz.
30 Yorumlaİktisatta olduğu gibi. Arz talep meselesi ile de ilgi var. Kızlar açısından düşününce fazla ilgi olduğu için bazı kızlar kendini yüksekten satıyor. Hepsi için geçerli olmasa da bazılarının havasından geçilmiyor. Gördüğün birisi ile samimi olarak konuşmaya çalışsan bile erkeğe sapık ya da uçkur düşkünü gözüyle baktıkları için peşinden koşmaya gerek görmüyorlar. Ben dahil olmak üzere arkadaşlarımın başına gelen olaylar yani birebir şahit olduğum. ya da fazla naz aşık usandırır hesabı naza çekenler de fazla. Kızlara burdan not: fazla naza çekmeyin.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bu konu da yeni çağ açtı diyebiliriz artık. Eskiden hiç bir kadın duygularını ya sevdiğini rahatça dile getiremiyordu. şu an öyle değil. Kadınlar daha rahat ve daha özgür ruhlu artık.
Diğer bir husus ise kadınlar kendini kovalayan erkekleri sevmiyor. Bunu artık hemen her erkek bilincinde. Ne kadar çabalarsan çabala, ne kadar emek verirsen ver.
Biraz daha maço ve vurdum duymaz erkeklere yöneliyor. Kadınlar gizem uyandıran erkeklere daha çok ilgi gösteriyor. Erkek ne kadar ağır olursa kadın o kadar ilgi duyuyor ve merakını cezbediyor. O yüzden olmalı ki artık kovalamaca yokkk.
Zaten sosyal medyadan veya KS gibi yerlerde kızlara yeteri kadar abaza kesim mesaj atıyor. Hiç o sınıfa giremem.30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi neden bilmem ama
Ben kendi adıma söyleyebilirim.
Bence bu zamanda değer bilen bilir, bilmeyen zamanla anlar.
Nasıl zorla güzellik olmaz ya bu da öyle.
Teklif var ısrar yok hesabı.
Hem başka işim gücüm yok kadın peşinde koşamam. Sonra kendini bulunmaz hint kumaşı zanneder.
Seven insan sevdiğiyle birlikte olmak ister zorlamaz..
Öyle sen kaç bende peşinden geleyim yok.
Zaten dünyada bir sürü kadın vardır biri gider biri gelir oncin çok fazla kadınların peşinde kosmazlar. Bence ece hanım.10 Yorumla
+1 yılhayat mücadelesi.. vede devir değişti.. kadınlaırn beklentisi çok daha fazla oldu.. en önemlisi erkek soyu azalıyor.. patagonyada erkek başına 10 hatun düşüyor .. birazda kadınlar koşsun :D alman çikolatası var mı çay içiyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Oyy kıyamam neden defne cikolatasi yok ama ))
- +1 yıl
kutu eceye çikolata defneye gitsin diye :D
bir sürü seçeneği var erkeklerin artık ondan.. he diğer etken de roller değişti yeni yüzyılda. kadınların bir kısmı artık erkeklerin peşinden koşuyor gibi gözlemlediğim.. etrafımda gördüğüm kadarıyla. bir an önce mesaj atayım bir an önce ilişkimiz olsun diye acele ediyor dişilimiz.. erilimiz de bu kızcağızları cepte görüyor peşinden koşmasına gerek kalmıyor 🥸falan filan
62 Yorumla- +1 yıl
Benim hiç peşimden koşan yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler kadınların peşinde koşuyor. Hatta bunun için mesai yapan da var. Tüm gününü buna ayıran, hatta hayatı bundan ibaret olan. Bunlarla zaten hayatta oldukça karşılaşıyoruz. Bunlari kenara ayırırsak, senin sorduğun eğer tek bir kadina çaba harcamaksa eğer nedeni ilişkiler çok basitleşti bunun sebebi de alternatifin iki cins içinde oldukça çok olması bence. Eskiden bir kişi görüyorsun beğeniyordun onu elde etmek istiyordun ama şimdi o olmazsa bir sürü başka insana ulaşabilirsin. Uğraşmaya gerek yok diye düşünülebilir. Bunda sıkıntı yok. Sonuçta karşındakini tanimiyorsun kimse için deli olmaya gerek yok. Tek bir sıkıntı var o da bence insanların artık hızlı tüketimden birbirlerini tanıyacak kadar bile zaman vermemeleri birbirlerine. Kimse hani emek harcamak bir şeyler kurmak için de uğraşmak istemiyor. Bunu hani olabilecek ilişkiler için söylüyorum, hepsi değil. Eğer iki insan aynı oranda birbirine emek vermezse ortada bir ilişki olamaz zaten.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların bitmek bilmeyen beklentileri, mutlu olmayı bilmemeleri ve kendilerini sürekli ilgilenilmesi gereken birer prenses zannetmeleri. Egolarının beslenmesine olan ihtiyaçları. Bir kadının bir erkekte gönlü varsa belli etsin, belli etmesi için veya erkeğin, kadının ilgisini çekmek için ekstra çaba sarfetmesi çok saçma bir zorunluluk. Yeni tanıştığım bir kadını kahve içmeye davet etsem ve sırf kendini naza çekmek için teklifimi geri çevirse, ikinci kez teklif etmem. Kabul edecekse ilk seferinde etsin, kendini ağırdan satmaya çalışmasın.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnlarca kadın varken sadece birine bel bağlamayı saçma buluyorum. Ve zaten bunu kadınlar inkar etselerde, aradaki geçen 2 sene gibi bir sürede artık onlarda bu tek kişiye bağlı kalmanın olamayacağının farkında oluyorlar.
Kadınların bence tek eksiği duygusal bir ilişki. Şayet o duygusal sevgi eksikliğindede doyuma ulaştığı vakit normale dönüp gerçekleri ve insan doğasındaki var olan şeyleri görmeye başlıyor.
Burada yapılması gereken, kimse birbirini dev aynasında görmemeli.
Birbirinizi sevip sevişiyorsanız ötesini kurcalamayın. İnsan hayatının bile bir sonu var iken tarafların birbirinden sonsuzluk beklentisinde olması deli saçmalığı.
Herşeyin bir sonu var ve günün birinde bitiyor yani bunu kabullenelim artık.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 buçuk 2 yıldır verdiğim bir savaşım var. Kendisine güzel sözler söylediğimde bunu daha önce de çok duydum dediği zaman içim paramparça oluyor. Benim gibi seveni oldu mu diyorum daha fazlasını da gördüm diyor ben bana zarar veren sağ gözüm olsa çıkarır koyarım kenara ama ona gelince her şey duruyor susuyorum ve gün geçtikçe kendimi değersiz hissediyorum.
Şimdi sana soruyorum sen olsan benim yerimde peşinden koşmaya devam eder misin?
Ben yapıyorum yarın gideceği ihtimali beynimi sarıp sarmalasa da vazgeçmiyorum. Bu durumu başkasına sorsam kimi saygı duyuyor kimi de aptallık diyor.
Ben seviyorum sadece aptal değilim. Ama aptal yerine konuyorum10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Birinci sebep kızların totosunu kaldıran canım erkek nesli azaldı
İkinci sebep kızlar geçmişe nazaran kızlar biraz daha erkeğe açıldı
Üçüncü sebep insanın derdinden ask meşk işlerine koşmaya insanda hal kalmadı ki zaten bu devrirde aşk yok hep çıkar ilişkileri maksadı geyik gerkek duymuyor insan peşinden koşmaya30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şahsım adına konuşayım.
Yabancı kızlarla iletişimlerim var. Birçoğu ile çok sağlam ilişkiler kuruyorum. Tatmin ediyor. Türkiye'de ki kızlar monoton ve bu monotonluğa denk biçimde gereksiz hava kasıyorlar. Bu yüzden çaba sarf etmeye değmez. Hani gerçekten bunu sahada tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum.20 YorumlaÇünki kadınlar kaçmıyor artık, malum kaçan kovalanır demişler. Kaçanlar azınlıkta, naz ve kendini ağırdan satma kavramı tarihe karıştı. Devir değişti. Duygular kısa süreli, ilişkiler günübirlik ve seçicilik neredeyse yok, kızlar daha cesur, erkekler için seçenek çok olunca böyle oluyor.
222 Yorumla- +1 yıl
@Emirwww24 bişeyi çabuk elde edince değeri çabuk düştüğü bi gerçek. Zengin çocuklar için oyuncak değersizdir çünki istediğine hemen sahip olur, birde fakir bi çocuğun o oyuncağı bekler belki aylarca ve kolay kolay vazgeçmez ele geçirince, en basit örneği. Bişey için çok çabalarsan daha değerli oluyor gözünde. Bu her zaman böyledir.
- +1 yıl
@Emirwww24 erkekler hiç bi zaman değersiz duruma düşmedi aksine, oldu olası erkekler önde tutulur toplum böyle maalesef. Kadınlar Naz yapınca kezo yapmayınca basit oluyor ne yapsa olmuyor kısaca. Çok beklentisi olan masraflı kadınlar, mütevazi maddiyatçı olmayanlara göre daha el üstünde tutulur. Erkek mücadele etmezse değeri az biçiyormuş karşıya bu bilimsel bişey. Genel için böyle, istisnalar elbet hep vardır.
+1 yılArtık gerçek sevgi kalmadı ki ve ayrıca instagramda öyle bir kapışma var ki kızlar erklerle resmen kapışıyorlar rekabet var ama boşa🤧kimse kimseyi sevmiyor sevse bile değeri olmuyor zaten birde insanlar artık farkında yani diyor ki seviyorsam ben giderim peşinden.
10 YorumlaArtık koşma yok türk kızlarının peşinden kimse sizin nazınızı şununuzu bununuzu çekemez olursa olur olmazsa olmaz artık kızlar çok kolaylastı koşmaya bile gerk yok kendi ayağı ile geliyor ortalikta adam insan kanı mayası temiz olan karaktefi kişiliği olan kız mı kaldı ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. eskiden hemen hemen herkes dengiyle beraberdi. birazda kadınlara karşı mahalle baskısı vardı.
günümüz dünyasında kadınların erkeklerden beklentileri yükseldiği ve erkeklerin çoğu da kadınların beklentisini karşılayamadığı için kadınlar zengin, yakışıklı, boylu poslu erkeklerin peşinden koşuyor. geriye kalan sıradan erkeklerde kendi yollarında gidiyor. hatta mgtow deniyor ingilizce.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılParan ya da tipin yoksa ne kadar koşarsan koş nafile zaten. Yok paran ya da tipin varsa onlar seni seni bulur, hele ki her ikisinede sahipsen otur evde bekle gelip kapını çalarlar. Erkekler durumun farkına vardı ve kızlarda ağırlık kalmadı. Durum buyken kim kimin peşinden niye koşsun ki? Hep derim insanlar tarihinin en b*ktan devrine denk geldik.
11 Yorumla- +1 yıl
İnsanlık* tarihinin…
- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma çünkü. Tamamen çocukça. Birbirini seven, isteyen iki kişi konuşur, anlaşır bu kadar basit. Yok kaçan kovalanırmış falan filan hikaye. Birine karşı ilgi duyuyorsam düzgünce gider konuşurum. Attığım adıma karşılık bir adım atılırsa ona göre davranırım ben de. Karşılık gelmiyorsa uğraşmanın anlamı yok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Sapık olarak algılamak
52 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence tip ya da paran yoksa bakmıyorlar zaten. Bunu bildiğimiz için boşyere koşmuyoruz. Hem bu teknolojinin de gelişmesiyle artık insanlar biraz daha hayatın farkına vardı. Aşk meşk hepsinin yalan olduğunu anlıyor insan. Geriye sadece c*nsel istek kalıyor. Onu da p*rno filmlerden karşılıyorsun. Yani kadına gerek yok artık
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen güzel bir av bulsam hıc kaçırmam 😅 maalesef ki göremiyorum öyle kişileri sende güzelsin hoşsun da ayıp olur hahaha
11 Yorumla- +1 yıl
😄😄
+1 yılBir insan için neden koşalım? Yorulalım? Gelmek isteyen zaten gelir. İlkelliği bırakıp medeni bir şekilde yanında olmak isteyen ile yola devam etmek daha mantıklı geri kalanları koşmak falan hayırdır İngiltere prensesi ile mi konuşuyorum moduna sokuyor beni irite oluyorum.
20 YorumlaErkekler kolay kadina değer vermem der
Zor kadin gelir onun icin de çabalamaz
Nasıl olsa elinin altında hep yedek oyuncusu vardir
Son dönemlerde cok sık yaşıyorum para harcamamak için buluşmuyorlar bile21 Yorumla- +1 yıl
Yedek de yok uğraşamam 😀
+1 yılMesela erkek mekana giriyor kadın var ama pekntipi değil ama şansını deniyor reddediyor ve havalanıyor o da hint kumaşı vs olduğunu sanıyor
Ayrıca alfa erkekler umursamaz vs kadınların dikkatini daha çok cezbeder taktik değiştirmiş olabilirler.20 Yorumla
+1 yıliç Anadoluda böyle Ege böyle degil İzmir'de Antalyada İstanbul'da kızla konuşursun normal karşılar hoşuna gider cevap verir iç anadoluda hoşuna gidsede konuşmaz tersler altında iyi araba olursa o ayrı onun için kendi çabalar Türk kızları bence kendileri yapıyor değerlerini yok ettiler havalara girerek yabancılar daha sadık daha doğal harbiden çok güzeller mavi gözlü sarışın boylu saha pervane oluyorlar
00 YorumlaErkek?
Aa nerde.. Bu ülkede nesli tükenmek üzere olan şeydir. Etrafta çok var gibi ama yok. Sırf görünüş. Kadına saygısı olmayan tiplerden erkek olmaz.33 YorumlaNeden koşsun ki? Birilerinin birilerinin peşinden koşması bana tuhaf geliyor, iki kişi birbirini bir şekilde sever sevgili olur yani. Peşinden koşmanın içinde bence ego ve gurursuzluk var
37 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerçek ask ve sevgi aramadıkları için , 10 tane kıza mesaj atiyo hangisi yüz verirse onunla direkt sevgili olmak istiyor , işi yokusa surenlerle ugrasip zaman kaybetmek. istemiyor.
37 Yorumla- +1 yıl
Gerçek aşk isteyen yokki, bir kıza gitsen açılsan bu benim ayağıma gelmiş ben bunu ayağımın altına pas pas yapayım diyor. E o zaman ne anladım sevgiden aşktan
- +1 yıl
Ben kendimi bilirim 3 kiz sevmişimdir şimdiye kadar 3 olumsuz cevap başka yok. Sizin cevrenizdekiler karaktersiz çevrenizi değiştirin
- +1 yıl
Yok ya başta saf gibi üzülüyordum dışarda kızları görünce çok şükür diyorum
- +1 yıl
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. O kadar güzel kız arkadaşlarım dostluklarım var ki sayelerinde kimsenin peşinden koşmama gerek kalmıyor.. zaten bu yaşa kadar olacağı varsa olur modundaydım hafif bir yürüme sonrası tık yoksa direk otururum koşmaya ne gerek var dimi ama😀
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eskiden kadın veya sevgili bulmak çok zordu şu an öyle değil sosyal medya sayesinde günlük sevgili yapan erkekler var. Sırf sadece ihtiyacını görüp ertesi gün başka denizde yelken açarım umudu kalıyor.
10 YorumlaYanlış fikirleri okuyup gerçek bu sanıyorlar. bir kadını ne yapacağım çok kadın var diyorlar bir bakıyorlar kimse yok yanında. 30-40 yaş erkeklerin yalnız olmasının sebebi bu. kosmasi gerekenin peşinde koşmuyorlar yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılErgen kadınlar peşinden koşmuyorlar, ki haklılar da ; görüyorum ergen hemcinslerimi, hiç mi hiççççççççç çekilmiyorlar.. Yoksa akıllı kendini bilen ve kendini her anlamda yetiştirmiş insanın peşinden koşmayı bırak uçulur be😏
10 Yorumla
+1 yılKendine değer veren erkek de kadın da koşmaz zaten. En iyi ihtimalle açılır onda da reddedilir ve geri çekilir yani. Olayın özü budur:-)
42 Yorumla- +1 yıl
Helal sana marjinal
+1 yılŞans vermeye tenezzül etmediğiniz ve egonuzu tatmin etmek için yüzüne gülüp sonradan basıp gittiğiniz için olabilir mi? Hem siz düzgün adamları sever misiniz ki? Saçma sapan, serseri, kendine bile hayrı olmayan adamlar sizin rüyalarınızı süslemiyor mu?
20 Yorumla
+1 yılKadınları elde etmek kolay artık çünkü eskisi gibi değil kadınlarda istediği gibi yaşıyor hayatını bizlerde sebepleniyoruz heryerde düşürüp takılıyoruz bi albenisi kalmadı
20 YorumlaBelki boşa çabalamaktan sıkılmış olabilirler, ya da birilerinden sürekli darbe aldıkları için vazgeçmiş olabilirler... :)
50 YorumlaKadınlar bu kadar delikanlı olduktan sonra napsınlar, biz onların yerine adamlık taslıyoruz nasılsa. Eril - dişil dengesi yok sorun bu.
30 YorumlaKarşılıklı olmayan hiç bir ilişkinin peşinden koşulmamalıdır.
Erkekler bunu edinebildiyse ne kadar güzel.33 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi dersin
- +1 yıl
İyiymiş
+1 yılBoşa koşmak bir işe yaramıyor çünkü geçte olsa bir çoğunun anlamsı ne güzel
Gerçi koşan da hala daha fazlasıyla varda neyse😹30 YorumlaÇünkü onların bir yerlerini kaldıran dibinden ayrılmayan canım kızlar var bu yüzden fazlaasiyla yüz buldukları için haliyle kendilerinij bı halt sandılar artık kizparin gelmesini bekliyorlar suç onlarda değil yapışkan kızlarda hemcinsimden utanıyorum!
113 Yorumla
+1 yılYoo koşan da var koşmayan da. O dönem daha kapanmış değil. Ama biraz çevre sosyal medya derken herkes kendi değerini keşfetmiş olabilir bence. Ki kimsenin peşinden koşmak akıl kârı da değil
10 Yorumla
+1 yılher şey geçici heves olabilir birde artık revaş olan erkeğin koşmaması Kadınalar koşuyor erkek için kolay lokma oluyor hazır gelen varkende kimse koşmakla uğraşmıyor
10 Yorumla
+1 yılNiye koşalım karşılıklı güven istiyoruz ego tavan sohbet istiyoruz umursamıyorlar dürüst olsan bu zaten bu devirde işe yaramıyor bizde oyunu kuralına göre oynuyoruz hepsi bu 😉
10 YorumlaEtraflarında Hayır demeyi bilmeyen karaktersiz çok karı kız var. Muhtemelen dikkatleri dağılıyor ve çok seçenekten dolayı ilişkiye kendilerini veremiyorlar. Hep bi karşı taraftan sinyal bekliyorlar. Malum dünyada da kadın nüfusu çoğaldı. Sırtlan çok Alfa erkek azınlıkta sonuç...
10 Yorumla
+1 yılEn büyük etken kadınların bütün erkekleri aynı kategoride yargılamasından kaynaklanıyor. Bir çok kadına göre erkekler aklı uçkurunda sapkın karakterler olarak niteleniyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü artık herkesin en az 5 tane konuştuğu insan var. Ayrıca kızların egosu insanı kusturacak cinsten. Kimsenin peşinden koşmam benlik hareketler değil.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü sosyal medyada herkesin elini sallasa ellisi de ondan
46 Yorumla- +1 yıl
@Emirwww24 aynen öyle
- +1 yıl
@Emirwww24 tabii ki değilsiniz yapmayın zaten , hele de iki para etmezlerin peşinde hiç …
- Devamını Gör (285)
Devamını Gör(330)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem