AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Şiddetin affı olmaz, kadına el kalkmaz bunlardan sonra pişman değilse ondan adamda olmaz nokta.
37 yaşında Prof olmuş kocan ama sen çok daha erken yaşta trol profu olmuşsun ;) 😂 💦
Iste sirf bu olaylardan dolayı evlenmek istemiyorum
Yaptığı yanlış. Adamı döveceğine sana mı vuruyor. Saçma.
her tokat yiyen evine gitse oo ortalık şen dullara dolar. hata hatayı doğrumuş. belli ki sahiplenmiş. haber vermen gerekirdi.
Her sahiplenen tokat mi atıyor, hadi oradan. Ağzın var konuşuyorsun.
@Gelecege her sahiplenen tokat atmaz. fiziksel şiddet asla ama asla çözüm değil. benim dediğim her tokat yiyen boşansa dedim. tokat attı diye elbette erkek cezasını çekmeli. olayın boşanma ile neticelenmesi doğru değildir.
Savcıya git şikayet et kadına kalkan eller kırılsın
Yav kardeşim çok şey yapma iyi ki başka şey yapmamış ha sadece yatağı ayirsan yeterdi eve almamak ne
Şiddetin olduğu evlilik asla yürümez. Huylu huyundan vaz geçmez. Bunları unutma. Ona göre karar ver.
Bu bir işaret ekonomik özgürlüğünü eline al ve boşan. Hiç normal değil! Normalize etmeyin.
boşanmaya ne dersin dicem de sen çoktan affetmişsindir boş koyuyorum
Hayatın biyunca uğramadığı. Şiddete hem eşin hem enişten sayesinde ugramissin ne kötü
İyi senaryo yazarı olur senden prof ne yapsın seni yaramaz 😅
İstersen 15 üniversitesi Olu medeniyet bununla bitmiyor Allah korkusu olucak insanda
Devamı gelecek affedersen..
Yaş farkı yüksek olan evliliklerde şiddet görme ihtimali yüksek oluyor.
Böyle giderse devamı gelir affetme derim. Sana bağlı illa çocuğum var nasıl ederim gibi düşünme kendi ayaklarının üzerinde durabilecek kapasitedesindir elbet. Yani çok seviyorum katlanırım ben diyorsan devamına hazırlan...
Adam olmak okumakla olmuyor işte her erkeğin harcı değil. Ne kadar daha böyle devam edeceksin ki
Bilmiyorum ki hiç
Tek kaldıkca daha çok düşünüp daha çok stres edeceksin bunu
Ne yapmam lazim. Ben okuyamadim babam geri kafali. Esim 1 yildir sinava calistirdi beni. Hic oyle biri degildi. Bana deger verirdi. Oldu birden bire sudan cikmis balik gibi kaldim
İçini dökmek istiyorsan anlat ben dinlerim sorun olmaz ama kötü düşünme belki pişmandir
Yeniden aynisini yapar diye korkuyorum. Ben babamdanda siddet gorurdum cunku. Esim ilk vurdugunda o da sasirdi. Ben devami gelecek sandim ama yapmadi. Aninda ozur diledi.
Onu her gordugumde acaba yine eli kalkar mi diyecegim biliyorum. babamda oyle olurdu. Esimde biliyor. Ben bu yuzden korkuyorum
Allah sizden razi olsun
Ne demek kötü şeyler düşünmek yerine anlatmak daha iyidir istediğin zaman anlat
Sag olun
Bekleyimmi seni anlatmak istiyormusun
Anlatyim ya hani benim bu kadar abi yukarida dedim ya hani okutucakti edicekti beni
Tatlim söyle düşün zaten beyin yapısı bilincalti buna müsait olmayan birinin hic bir kosulda karsısındakine vurmak aklına gelmez böyle bir refleksi yoktur
Sende çok uzatma adam geri adım atmış kendisine öyle bir durumda bosanacagini nafaka falan filan dan bahset zaten devlet kanunu hersey senden yana
Bende aniden canımı vereceğim çocuğuma istemsiz vurdum. Çok pişman oldum.
Hatasının cezasını çekmiş uzatma yuvana sahip çıkkkkkkkkkkkkkkk...
Yaş farkı fazla olduğu zaman kuşak farkı oluyor. Çok üzüldüm sizin adınıza imkanınız varsa yolları ayırmak en mantıklısı. Mutsuz bi evde çocuk büyümektense mutlu ve ayrı olarak çocuk büyütmek daha mantıklı
Haketmişsin yerini bil insan gibi tokadını yemişsin otur yerine kimin evinden kimi kovuyorsun sen
Allah sizin evladiniza yasatmasin
Ne alaka şimdi brn ne diyorum sen ne diyosun
Yok bir sey
Bu kadar abartmayın koca karısını belli dozda dövebilir
@xAntiSosyalz sen karışma
Getir yanağını ben de sana bir tane tokat atacağım de hırsını al olay da böyle tatlıya bağlansın bence 😄
bir şey olmaz kocandır seni kıskanmış tokat atmış git barış
kiskanan siddet mi uyguluyo? cidden ne yobaz insansiniz
yuvasini yikmasini soylemedim? dedigin yanlis kiskanmis tokat atmis ne demek kiskanan siddet uyguluyo mu dedim, hakli cikmak icin canım taklidi yapiyorsan ayri konu
Ne biçim erkekler var böyle nasıl tokat atar sana cahillik işte
Elleri kırılsın ne olursa olsun erkekler vuramaz kadınlara 😡😡😡pislikler
Ama kadınlar istedikleri gibi bir erkeğe vurabilir değil mi? Berbat bir düşünce tarzı iticiliğin zirvesi
Hayır tabiii
Kadınlarda vuramaz
Bahsedilenler profesör ben değilim arkadaşlar.
Şaka yapılacak bi konu olmasada hiç bi kadın bu tip muameleye layık değil.
Hickimse şiddete maruz kalamaz bı nedne bir sebep olamaz okumuş falan ama daha adamlagin ne olduğunu hala kavrayamamış
İyi düşün oyle bir tepki vermelisin ki bir daha aklinin ucundan dahi bu olay gecmicek. Yoksa devam eder
Affet bence olmaz öyle.
Başkası vurdu diye sinirlenip kendi de vurması mi. Bu nasıl bisey ya başkası vuramaz sadece ben vurabilirim mantığı mi.
boşanın en iyisi bu
abla kardeş kocalardan dayak yemeye devam edin yoksa
Bi tokattan bişey olmaz eskiden kadınlar bırak boşanmayı anne babasının evine gitse direk gönderirlermiş kocasının yanına
@mavrin evet bi tokattan bişey olmaz
İnsan değilsin sen, hayvan bile olamazsın. Çünkü hayvanlarda erkek olan dişisine şiddet uygulamaz. Zavallı pislikk
@mavrin siz insansınız 😀
@mavrin sağol
Gidip o pislik herifi döveceğine gücü sana yetmiş belli ki gerçekten sevseydi eminim giderdi o adama haddini bildirirdi şiddetin affı olmaz olmamalı!
Aynen öyledir. Profesör adam "Gayet bilgili birisi" diyen biriyle evlenmez. Git yat şamarlarım
Allah biliyor siz sag olun yinede.
Yorum yapanlarin cahil kafasi dememesi icin belirttim abi ben
Belli ki eşin endişelenmiş senin için. Bunun için affet
Bir Daha yapar. Boşan gitsin seven insan tokat mı atar. Yemişim sevgisini.
Sende ona vursaydın? Evlilik bu her şey müşterek 😉
Barış bence aklına bile getirme o kocan senin aynı baban gibi abin gibi düşün Allah korusun hergun aynı şeyi yapsa o zaman kötü olurdu.
Bu aklı kendi kız kardeşinin ya da annenin başına gelirse ona verirsin sen
@ecemiav bir erkeğin bir kadına el kaldırması aldatmaya yakın suçtur bu kesin kim ne derse desin ama belki kendine hakim olamamıştır kazayla olmuştur bunu aynı kocani değil bu durumu aynı akli dengesi bozuk birinin yaptığı kötü hareketler gibi düşün ona sen şimdi bana niye böyle yaptın diyemezsin çünkü onun aklı dengesi yerinde yok bu olayda bu şekilde istemeden olduysa tabi onu sen bilirsin istemeyerek olup olmadığını. Unutirsun bu olayi hemen insallah.
Yani açıklaman da bir o kadar berbat durum da. Hanım efendinin dediğine göre koskoca prof. olmuş gerçekten böyle bir durumu nasıl ihtimal sayabiliyorsun. Oldu o zaman biz bize tokat atan herkesi zihinsel engelli birisiyle aynı kefe de tutup affedelim sonra gelip canımızı aldığında da arkamızdan hem yazık densin hem de affedersiniz böyle olur densin ne güzel bir kısır döngü değil mi. Yani anlamıyorum bir de kızı varmış çok seviyormuş adam. İlerde başka bir adam da gelip kızına tokat atsa yüreği bunu nasıl kaldıracak. Gerçekten sevseydi saçının teline bile kıyamazdı hayır bir de tokat atma bahanesi bile bir o kadar saçma eniştesi karısını dövdüğü için! Erkekliğini karına göstereceğine git o p*zevenke göster. Aklı olan bir insan böyle bir adamı savunamaz.
@ecemiav hayırlısı olsun kafanı takma.
Ortada sevgi kaldiysa hersey guzelce konusulmali ortayol bulunmali
Abooo kocan elden gidecek haberin olsun bedel ödet ama uzatma arayı
bir tokat yuzunden yatagı ayiran kadin bosanmayı hakediyordur!!!
Eve alma ilreride daha tehlikeki olabilri kadina el kaldiran erkekleri helak olsunlar
eşler arasindaki olan durum karışmak ön ayak olmak hic etik degil kocanla kendin çözeceksin
Üzüldüm gerçekten ama bazen insan kendini kaybede biliyo
Şiddetin eğitimlisi cahili olmuyor maalesef
Yapmazdi keske yapmadaydi
Keşke ve bunun devamı gelir ikinciyi görürsen kesin kararini ver
Tesekur ederim
dayak yiyerek tepkini göstermeye devam et
Kocalarınız ruh hastası
Devamı gelir hiç inanmayın
Tesekkur ederim
Özelden sohbet etmek isteyenlere inanma hepsinin niyeti belli, ben baştan söyleyeyim de
Yok yazmadim allah razi olsun
Başından geçenler çok zor. Ama unutma bugün veya yarın mutlaka tekrar edecek
Tesekkur ederim... haklisiniz
Sebebi her ne olursa olsun şiddet varsa devamı gelir buna şimdi göz yumarsanız ilerde çok daha fazlası olr çocuk onun da çocuğu hakkınızı yedirmeyin
Senin kabahatin ne sana tokat atiuor ayı
Habersiz gitmem. Ablamin esi bana da vurdu
Ortada bi sorun var ki gitmişsin ablan birde yani ama bunun karşılığını tokat atmak değil profesör olabilir ama aciz bi insanmış enişten sana neden tokay atıyor
Ablamı aldattıgıni yakalayan bendim esimin haberi yoktu. Benim orta okuldan arkadasim enistemi goruyor bana fotograf yolladi. Ortaligi ben karistirmis oldum
Anladım keşke daha profesyonel davransaymışsın sende olaya balıklama atlamışsın
Bilemedim ben o an hic bir seyi
Senin saflığına gelmiş demek ki bir den öyle yapmak ama kardeşinle oturup birlikte daha güzel bi plan yqoqbilirdiniz belki kocan da arkanda dururdu
Keske abi ben bilmiyorum aklim durdu gala
Anladım ama düzeltebilirsiniz yinede eşinle oturup karşılıklı konuşarak
Sag olun allah razi olsun
Rica ederim
Ne zaman soru sormak istersen yardımcı olabilirim sıkıntı yok
Tesekkur ederim benim durumum bu sekilde
Allah kolaylık versin ağa ne diyeyim birisi kocan diğeri ablan
Bir defa vurursa 2 defa vutur
Anladim sag olun
Dertleşmek istersen dinlerim
Tesekur ederim
Rica ederim
Eğer konuşmak istersen kafan dağılcaksa yazabilirsin konuşabiliriz
Cekiniyorum yazamam ki
Tesekkur ederim
Yok abi tesekkur ederim
Özür dilemek Erdemliktir affetmek büyüklük barışın
Nasil hemen mi
Eğer pişman olmasaydı özür dilemezdi ve kendin diton kiyamazdı diye anlık olmuş uzatma bi sogursa toparlayamazsin
Yine de kendi kendine karar ver iyi geceler diliyorum
Sag olun Allah razi olsum
Senden razı olsun ama yuva kolay kurulmuyor hele bu zamanda aklını başına al esindir bi hata yapmış bilmeden sineye cek anlamıştır zaten
Sag olun
Sen sağol inşallah dediğimi yapar barışırsin
Devlete git buraya sormana gerek yok
Tavrını koymaya dewam et
Boşayacaksın. Medeni kanun bunu gerektirir.
Ufak at civcivler yesin
Bir kez yapınca gerisi gelir ama sen bilirsin
Anladim
Tolerans fazlasını getirir
Bu nedir ya allah yardımcınız olsun