Eşini en iyi sen tanıyorsun yaşanmış durum hakkında yorum yapmak kimseye düşmez sende eşinde aklı başınızda insanlarsınız. Eşinin davranışı kabul edilemez bir tabu olduğunu kabul ediyorum. Senin anlatışının bana hissettirdiği durum bir anlık şok ile yaşanmış bir olay. Sende farkındasınki bize bu şekilde anlatıyorsun. İçinden geldiği gibi davranabilirsin. Affetmeyi düşünürsen ilerde buna benzer durumlar tekrarlandığında durumun ne derece ciddi olduğunu ozaman değerlendirebilirsin. Bir anlık öfke için yuvanı dağıtma diyemem ama iyisini kötüsünü değerlendirerek kararını ver.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnsanlar sevdikleri kişiler için korktuklarında hiç beklenmedik tepkiler verirler. Anlattıklarınıza göre sizi sevdiği şüphe götürmez bir de onun açısından bakın, ne kadar korkmuş ve endişelenmiş sizin için ki hiç yapmayacağı bir şey yapmış, hatasını görüp özür dilemiş. Ondan habersiz gitmişsiniz ve siz de saldırıya uğramışsınız, bu da endişesinde haksız olmadığını gösteriyor. Bu durum sizi yaralamamalı bilakis gururlandırmalı ki sizi seven ve sizin için böylesine endişelen önemseyen bir eşe sahipsiniz. Kanımca özür dileme sırası sizde. Böylece birbirinize karşı saygı ve sevginiz daha da pekişeektir. Onun endişesini anlayarak hareket edin ki onunda size karşı saygısı katlansın. Diyalog kurmaya başladığınız zaman bu söylediklerimi kendi gözleriniz ile göreceksiniz...
00 Yorumla
+1 yılTokat attığında erkeklik taslamak içinmi attı. Eğer bu sebeple attıysa devamı gelebilir.
Öteki türlü Yoksa kıskançlık duygusallık karışımı bir tokatmıydı eğer böyleyse kurgu yoktur anlık refleksle olmuştur. O tokat sende değilde en çok kendi canını acıtmıştır. Kendine atmış tokatı.
Seninde en çok canını acıtan Tokat değil hayal kırıklığı gibi geldi. böyle bir hareket beklemiyormuşsun gibi geldi.
Bu arada prof’un şiddete yönelmesi şaşırtıcı03 Yorumla- +1 yıl
Şiddet şiddetmidir diye bir soru sormadığı için, soruya uygun yorum yaptım. Şiddet şiddettir
Soran+1 yılAblamin aldattiildgini ben ablama soyledim. Ablam kimseye soyleme esine dahi soyleme dedi. Cekindi belki esiyle arasini duzeltir sandi.
Ben onlara gidince olay buyudu benim ortaya cikaridigimi enistem ogrenince bana da saldirdi.
Esim gizledigim icin kizdi. Enistemlede ciddi kavga ettiler onlar arasindada siddet gecti. Sonrada bu sekilde eve geldik sinirliydi.
+1 yılBenim anlamadığım eşin sama niye tokat attı senin ne alaka var burada senlik bir durum bile yok niye böyle bir şey yaptı çok saçma sen bence hiç kimsenin kavgasına falan karışmasaydın belkide eşin ona sinirlenmiş olabilir hemen affetme bırak biraz yaptığı hareketten pişmanlık duysun anlasın hatasını öyle kolay affetme affedersen seni hiç saymaz bu adam
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Fiziksel ve psikolojik şiddet hiç bir sorunu çözmez bilakis yeni sorunlar yaratır. Anlattığınız kadarıyla eşiniz sizin orada fiziksel şiddete maruz kalmanızı hazmedemediği için bir anlık sinirle tokat atmış. Dayağın hiçbir türlüsünü savunmam veya haklı çıkarmaya çalışmam ben ancak bundan pişman olmuşsa ve bir daha tekralanmayacağına dair söz veriyorsa velhasılkelam aklı başına geldiyse bence affedilebilir.
130 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun
Diplomayla adam olunmuyor okumuş etmiş irfan sahibi diyede kayırma eğer öyle olsaydı hemen hemen çoğu bu ülkede adamlıktan geçilmezdi diplomayla adamlık öğrenilmiyor
uzun lafın kısası tokat atmış pişmansa affediver bidaha tekrarlamamak şartıyla
Zaten bu ona ders olmuştur seni kaybetme korkusu yeterde artar ona hiç olmadı kızınızın hatrına barışabilirsin herkes istemeden hata yapabilir ve yapılmaması gereken bi hata bu tokat işi ama işte insanğlu ne gelir ki elden
Zaten şiddet çözüm değil anlık bi öfkeden ibaret ne yazık ki umarım düzelirsiniz10 Yorumla
+1 yılYani aslında bunu dövdü olarak da büyütme. Ani kızgınlıkla tokat atmis gibi duruyor. Ha sen anı kızgınlık falan anlamam dersen de haklısın. Ama ailenizin yaşadığı durum biraz zorlu süreçler. burada yanında olmasi gerekirken. Muhtmeelen bu süreçte yanında bulunamaması ve seninde zarar görmen onu sinir etmiş. Bahaneler ile sana yüklenmis. Bir aile kolay kurulmuyor. Öyle boşa gitsin diyenler , aile ortamını bilmeyen ya da takmayan kişiler. Bence uzlaşı bulun. Ama bunu ara ara hatırlat ve seni ne kadar etkilediği anlat. O adam fazlasını yapabilecek biri olsaydı o günde yapmamasinda bir engel yoktu. Biraz karışık oldu kusura bakma ama bence üzerinde durulması gereken bir konu.
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim ciddi ciddi yorum yaptiniz Allah razi olsun.
Bosa demek kolay ama ailede yasanan seyleri kimse bilemez ki. Ben esimi savunmuyorum asla.
Enistem her seyi ben yaptim diye bana saldirdi. Esimle kavgalik oldular polislik oldular. Esimin o an ki pskolojisini anlayabiliyorum.
Ben sadece biraz cikmazda hissediyorum.- +1 yıl
İleriki zamanlar da tekrar yasanir mi korkusu normal olarak seni sarmış. Yani bende ilişkilerimde sikintilar yaşadım. O yuzden anliyabiliyorum seni. Hatta karşı gözle bakıyorum kızların cephesinden bakıyorum. Yani burdan yaz yaz uzunda. Yani düzelmenizi tavsiye ederim ama bunu konuşup çözdükten sonra. bir şey olursa da düşünce için mesaj atabilirsin. Yardımcı olmaya çalışırım
Soran+1 yılTesekuur ederim cok sagolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaber vermemekle alakası yoktur. ama mesaj da atabilirdin neyse. baska bir şeye sinirlendigini veya yorgun oldugunu dusunuyorum. pişman oldugunda affetmek büyüklük olabiliyor. asla böyle bir şey yapmaz diye dusunuyorum. ve cok kötüdür. onunla arada iletişime gec. gec ki pişman mı emin ol. böyle yapma. kızın var. ayrıca dedigim gibi çok pişman oldugunu sanıyorum. haber vermek gerekiyor ama. bir de şöyle bak. sana ulasamayınca bir şey oldugunu zanneder. siz artık birey degilsiniz evlendiginizde bütünsünüzdür. haber vermek zorundasınız. cünkü o anki panik havası cok kötüdür. yine de ara sıra mesaj at nasılsın vs
05 Yorumla
Soran+1 yılAblamin aldattiildgini ben ablama soyledim. Ablam kimseye soyleme esine dahi soyleme dedi. Cekindi belki esiyle arasini duzeltir sandi.
Ben onlara gidince olay buyudu benim ortaya cikaridigimi enistem ogrenince bana da saldirdi.
Esim gizledigim icin kizdi. Enistemlede ciddi kavga ettiler onlar arasindada siddet gecti. Sonrada bu sekilde eve geldik sinirliydi.
Simdi arasam benden ozur diliyor. Ben ozur istemiyorum ki artik. Guvenim. gitti
Cevap sahibi+1 yılYa ama tokat atması yanlıştı evet. ama senin söyledigni ablan neden söyledi hic anlamıyorum. ayrıca bu işe dısarıdan bir de eşini katman veya katılmıs olması. cok zor durum. ablanın hatasını 2 aile cekiyor.
nasıl güvenin? eşin zaten istemeyerek kızmıs ve tokat atmıstır. pişman ötesidir. güvenin gitmesi baska bir şey. vurmamalıydı büyük hata etmiş. Yine de büyüklük sende. Hoş karşılanmayan bir olay. yine de sana kalmış. oturup konuşmalısınız. böyle mi sürecek yani? aramayıp sormayınca falan? Bence ikiniz psikologdan yardım almalısınız. veya arabulucu gibi bir yerden. yok istemiyorsanız kendiniz cözmelisiniz.
Soran+1 yılAbi su sekilde oldu. Ablamin esi nereden duyuyorsun uyduruyorsun gibi kavga etmeye basladilar. Bir sure sustum sonra ben dayanamadim. Ablamin ustune cok gitti.
Bana da saldirdi enistem sonra. Esimle benimle poluslik oldu. Esim birakmam isin pesini diyor orasi ayri yanimda oldu.
Guvenemedigim nokta korkmuş olmam. Bir daha olur mu esim yapmaz ama icimr3 o korku var
Cevap sahibi+1 yılyapacagını sanmıyorum. sadece konusmalısınız konusmadan bu gğveni saglayamazsın. problemin üstünden 1 hafta gecmiş bak. ve konusup cözmeye calısın. bu her zaman olabilecek bir şey degil. aile icinde sorun yok ama dısarıdan bir problemle ilk defa karsılasıyor olabilirsiniz bu da ailenizde bazı sıkıntılara yol acıyor olabilir. ama aşırı pişmandır bence. tatlı dille devam derim
Soran+1 yılTesekkur ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılGecmis olsun öncelikle pek cok yorum yazilmiş kendi görusumu yazmak isterim. Öncelikle eşine haber vermeden gitmen cok yalniş o an panikle ciktin fakat eşinde o anlik boşluguna gelip tokat atmiş iyi bir şey yapti demiyorum ama eve almamak pek dogru olmamiş yataklari ayirdin yeterliydi ki hatasinin farkina varip sizden özur diledi tekrarlanicagini sanmiyorum fakat gunumuzde cok zor evlilikler var onlarida göz önunde bulunduralim. herkes ikinci şansi hak eder unutmayin sizde haber vermediniz diye eşiniz sizi hatali göruyor. Bir cocugunuz var yuva kolay kurulmuyor konuşun eşinizle duzelicektir. Evden kovarak durumu daha cok buyutursunuz ve bu sizi cikmaza surer. Saglikli duşunup dogru yolu bulucağiniza eminim.
11 Yorumla- +1 yıl
EİG
Gizli Üye(25-29)+1 yıl12 yaş var aranızda. Benimle aynı yaştasın. 5 yaştan daha fazlaysa fark kim büyükse egosal olarak üstünlük sağlamaya çalışır. Eşini anlatmaya başlarken ilk önce mesleğinden bahsetmişsin. Onda beğendiğin en büyük özelliği mesleği sanırım. Genelleme yapmıcam ama çok kaliteli hocalar da var aynı zamanda üniversitelerde öğrencisiyle ilişki yaşayan, sapık hocalar da var. Meslek kişinin karakterini oluşturan bir unsur değildir. Tepki göstermez ve çabuk affedersen bu olay tekrarlanacak.
56 Yorumla
Soran+1 yılSiz benden bilgili birisine benziyorsunuz. Meslegini soylemem hani okumamiş derler diye aslinda.
Ayniyim ama ben okuyamadim koyde yetistim babam cok bilgili degil okutmadi beni.
Esimle tanistim 1 yildir beni uni sinavina hazirliyor. Bu sene sinava girecektim. Cok uzuluyorum cok kotu oldum.
Cevap sahibi+1 yılSakın hamile kalma. 2 yıllık sağlık bölümü okusan kpssyle memur oluyosn. Parası da var sende zekisin kursla halledersin. Öncelikle kendini küçükseme fikirlerimi beğenebilirsin ama bu beni daha bilgili yapmaz. Mutfakta mesela benden daha bilgilisindir, elim hiçbir işe yakışmaz 😂 Birinin fikrine çok ihtiyacın var durumunuz da var psikoloğa anlatırsan o sana şunu yap demicek. Sen bulacaksın kendi yolunu yine kendin sayesinde o sana sadece eşlik edecek o süreçte. Önemli kararlar bence bir uzmanla alınmalı. Yanlış kararlarımıza önlem almazsak ilerleyen yaşlarda psikolojimizi bozuyor çünkü.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca çevresi varsa meslekte edinebilirsin. Cv ne büyük katkısı olur. Kendi yolunu görmek istiyorsan psikolok, evliliğini kurtarmak istiyorsan ilişki terapisti. Bu hayatı yaşayan sensin seni anlayabilirim ama seninle synı hissedemem. Karar her zaman senin
Soran+1 yıl2 yasinda kizimiz var ben yani onun icinde uzuluyorum. Dediginiz gibi Şu an pek iyi durumda degilim aklim karisik olay cok yeni
Cevap sahibi+1 yılBak kızın da var. Sen dediğimi yap araştırın iyi bir aile psikoloğu belki eşininde sana yansıtmadığı çocukluk travması ya da bi olayı vardır. Ben herkes ayrılsın istemem, kadınlar şiddet görmesin özellikle psikolojik şiddet çünkü atlatması zsman alıyor. Çocuklar da huzurlu ortamda büyüsün isterim. Hepimiz maddi manevi ailemizden farklı koşullar da olsakta aynı kaderi yaşıyoruz annemizle. Çünkü evde ne görürsen onu kabul eder zihnin.
Cevap sahibi+1 yılBilinçaltıyla alakalı istemsiz yapılan bir şey
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlilikte saygı temel olmalıdır. Size elini kaldırdığı an size olan saygısını yitirmiş demektir.
Siz bu durumu kabullenip affettiğinizde onun bilinç altına bunun affedilebilir olduğu mesajı yerleşecek.
Şiddet mutlaka tekrarlar.
Unutmayın çocuk bağlayıcı değildir. Şiddet hem sizi hemde çocuğunuzu yıpratacaktır.25 Yorumla- +1 yıl
Öyle bişey demedim nasıl uydurdunuz yahu. Devam ederse ayrılsın. Ama bulaşmaması gereken bir olaya bulaşıyor, sonra başka bir kadının kocasından dayak yiyor ve adamin da zoruna gidiyor buna şiddet uyguluyor. Bu adamı haklı yapmaz, ama sürekli şiddete meyilli canı sıkıldıkça karısını döven biri de yapmaz.
+1 yılNormalde "Kitap cehaleti alır, eşeklik baki kalır. Senin kocan da o kadar profesör olmuş ama yaptığına bak." gibi bir şey derdim ama biraz düşününce hepimizin insan olduğunu hatırlıyorum. Öfkelenince farkında olmadan istemediğimiz şeyleri yapabiliyoruz. Eşinin de yaptığından pişman olduğunu düşünüyorsan onu affedebilirsin. Tabi, ne koşullarda affedeceğin de sana kalmış. Veya affedip affetmemek de aynı şekilde... Sonuçta hatayı yapan o.
20 YorumlaKonuşmayarak hiç bir yere varamazsın!
konuş ve üzüntünü belli et! Tamam öfkene yenik düştün belki ama ikincisi asla olmasın olursa evliliğimizi kurtaramayız diyebilirsin! Konunun ciddiyetinin farkında olsun!
Çok uzatırsan araya soğukluk girer ve emin ol ki bir başkasında sıcaklık aramaya başlar bu kesin bilgidir10 Yorumla
+1 yılNasıl bir döngüye girmişsiniz çıkamadım içinden. Ablanın boşanması lazım o kesin zaten. Senin durumun sana bağlı her ne olursa olsun kimsenin kimseye vurma hakkı yok olmayacakta hiçbir zaman buna göz yuman eşektir. 21. Yüzyılda yaşıyoruz bunlar nedir ya?
10 Yorumla
+1 yılNeredeyse bütün kızlar olumsuz konuşmuş
fakat ben öyle bakmıyorum olaya.
Ortada şiddet var ve bu bir hatadır.
Her insan hata yapar ve bu normaldir.
Eşin senden özür dileyerek erdemli olduğunu kanıtlamış.
Bence eşini affetmeli ve onla barışmalısın.11 Yorumla- +1 yıl
P. s. hatanın büyüklüğü, normal olup olmamasını elbette etkiler
+1 yılBuna bir kez cesaret etmeye kalkabiliyorsa açıkçası 2. kere yapmaya çekinmez. Kızınızın geleceği için normal psikoloji ile büyümesi için boşanmanız daha makul olur. Böyle insanlar düzelmez, sadece boşa zaman kaybı ve hayal kırıklığı günden güne artar.. Allah yardımcın olsun, umarım doğru karar verebilirsin.
10 YorumlaKaç yıldır evlisiniz bilmiyorum. Daha önce benzer bir durum oldu mu? Yoksa ilk defa mı? Şimdiye kadar aranız nasıl di? Eğer İlk defa olan bir durum iseo anki anormal bir durum sonucu olup pişmanlık yaşıyorsa, hemen ayrılık düşünmeyin. Yapmak zor, yıkmak kolaydır.
00 YorumlaKapıları kapatarak iletişim kurmayarak sorunu çözebileceğini zanneden örümcek beyinlilsin sadece.
şiddetin tasvip edilecek bir tarafı yok ama senin yaptığının da tasdik edilecek bir tarafı hiç yok
Kapıları kapatınca ne geçiyor eline
Kibirinde boğul kibirinde...00 Yorumla
+1 yılbrnce eşin panikledi öyle bir dusuncesızlık yaptı guzelce konusun kus kalınmaz ona haber versen ıyi olur ayrıca oda hatasını anladı bır cıcek alıp ozurdılemesını bekle bırdaha olursa bosanırm dıye net taavrını koy ve aynı sey onun aılesının basına gelse ne olurdu de ve onu karıstırmak ıstemedıgını basının belaya gırmemesı ıcın soylemedıggını ısler yoluna gırınce anlatacktım de. yuvanı yıkma ama ezdırmede ve korkma. korkacak olan o sıddetın cezası cok buyuk. oyuzden aklını basına alsın
00 YorumlaErgene avrat boşamak kolaydır atasözünü teyit ettiren genç arkadaşlar gaz vermezse iyi olur, şiddetin hiçbir türlüsü asla kabul edilemez ve bir tokat dahi asla masum değildir ancak eşinin yaşananlara anlık tepki vermiş olması ihtimali kuvvetli görünüyor. Karar elbette senin ancak diğer üyelerin bahsettiği gibi tekrarlama ihtimalini sonlandıracak ve ilişkinizi güçlendirecek bir formül olmadıkça alttan almak sıkıntı yaratabilir sana
00 YorumlaBunu psikolog edasıyla yazacam ama sokak ağzıyla anlatacağım..
Sevgili gizli üye vakti zamanında aşk adamı cemal sürayadan tut bilim insanına kadar çoğu yengeleri döverlerdi buna babamda dahil burada senin hayata bakış açın ekonomik özgürlüğün ilişkiyi biçimlendirecek.. Ya meydan okuyacaksın ya da dizlerini kırıp akşama kadar kocanı bekliuim ona yemek hazırlayıp yarım saat verecek o nu uytacaksın yani rutinini yapacaksın.. Hayat böyle bir şey işte..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Alışkanlık haline gelmiş şiddetin affi olmaz.
Lakin böyle istisnai bir durumda bir tokat için boşanmalisin diyenlere aldırma. Onların çoğu boş insanlar.
Eşinde attığı bu tokatin pişmanlığını hissettiysen, sen de kendi öz eleştirini iyi yaparak iliskine devam etmen senin için iyi bir seçim olur bence.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Artık okumuş profesör olmuş insanlar bile böyle davranıyorsa büyük bir sıkıntı var demektir. Şiddet psikolojik ya da fiziksel 1 kez olursa muhakkak devamı gelir ve 1 kez olabiliyorsa zaten o evlilikten o ilişkiden hayır gelmez. Bunun sinirliydim yaptımı falan yok basite indirgenemez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir tokata evlılık bıtırılmez . en azından pişman olmus .
sen bak işte cocukta var.
o degılde 37 yas prof unvanı için bayagı iyi .
o yasta fakulte yusek doktora derken yrd. doç /doç anca olunuyor.14 Yorumla
Soran+1 yılBitirmekten korkuyorum ablam ayni durumda. Esim hakli degil ama benim icin kolayda degil.
Yurt disinda birçok egitim gormüş eşim. Ben en cok buna sasirdim, bana deger verirdi. Canim yansa uzulurdu. Bir seyleri biliyor bilmese cahil derim kafasi gitti o an oldu. Oyle degil ki- +1 yıl
evet cahıl degıl pişmanda olmus
ablanın olayı farklı aldatılmıs bosansa dini hukuki hakkı mevcut.
sen bır tokat ıcın yanı ne bıleyım dogru bır durum degıl ama degmez.
- +1 yıl
iyi şanslar.
+1 yılDayak yedikten sonra tekrar barışmak “attığın dayağı ben hak ettim ve bana istediğin zaman dayak atabilirsin” anlamına gelir!!! Boşa gitsin kendine güvebiliyorsan.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Kadına el kalkmaz senin eşin okumuş prof. Olmuş önemli değil önemli olan adam olabilmek ailesine yuvasına sahip çıkmaktır
Ve diyorsunki 6 gündür konuşmuyoruz gönlünü alamamış umurunda değil demek ki...20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılVurduğu an saygısını yitirmiş demektir. Başta kendisine saygısını yitirmiş demektir. Vurana kadar ypılacak bir sürü şey var. Ev eşyasını kırabilir. Kapıyı çarpıp çıkabilir. O gece eve gelmeyebilir. Ama vurmak nedir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana saygısı azalmış, hem de muhtemelen o zeka yoksunu kafasında senin ailene göre seni yargılayıp için, hani ablanın eşinin ablanı ve seni dövmesi onun gözünde sizi öyle bi aile yapmış. Oysa cahil olmasa bir kadının ailesinin eşi olduğunu düşünürdü. Seni öz ailene göre yargılıyor üzgünüm, ablanın eşinin ablana yaptığı saygısızlılıklar senin bunak eşinin kafasında bunların size yapılabileceğini göstermiş
00 Yorumla
+1 yılHaksız olduğun halde tartışmaya girmişsin, tokat atarak haklı konumdan haksız konuma getirmiş kendini.
O kendi yaptığı yanlışın farkına varıp özür dilemiş ama sen hala kendi yaptığın yanlışın farkına varmayıp ondan özür dilememişsin..02 Yorumla
Soran+1 yılBen ozur diledim ki
- +1 yıl
Uzatmanın anlamı yok hatasını anlamış zaten
Sadece bir tokat attıysa Kızın için ayrılma ancak Eşine karşı olan hal ve hareketlerini değiştir eğer bir daha tekrarlanırsa kesinlikle boşanmak için başvuruda bulunmalısın.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen korkuyorum iste ben okuyamadim ailem geri kafali beni 1 yildir uni sinavina hazirliyor esim oyle biri degildi. Babamdan siddet gordum ondanda gorunce
Soran+1 yılSag olun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOna hatalı olduğunu vurgula. Bir daha olmaması gerektiğini net ve sert bir dille söyle. Haber vermeden gitsen bile ablanın yanına gitmişsin. Sırf bir haber için olay çıkarmaya hakkının olmadığını söyle ve affet.
00 Yorumla Şimdi, burnu sürtsün tabii ki. Ama öyle hemen hadi hop boşanıyoruza kadar varacak bir şey yok bence. Biraz bekle, gerçekten pişman mı? Ya da onu tanıyorsun nasıl bir insan? Bunun devamı gelir mi? İyi düşünmek lazım.
00 Yorumla
+1 yılAldattığını nerden öğrendin merak ettiğim bu. Size gelecek olursak yuva yapmak zordur yıkmak kolay. Sen ayrılma kocanla barış ş. Asıl pişman olması gereken enişten ona her türlü maddi ve manevi çektirin mahkemeye verin icra açın yapın bir şeyler
00 Yorumla
+1 yılBilerek yapmadım demiş ama illa ki bilerek yapacağı günlerde olacaktır sonuçta bir defa o müdahale de bulunmuş birisi bence arandaki mesafeyi koru en azından şu ara ablanın durumu düzelene kadar sonra annenlere gidersin
00 Yorumlaİşte okumakla karakter merhamet elde edilmediğinin kanıtı dışardan bakanda adam sanar kusura bakma ama kendinden güçsüz bir kadına el kaldırmak adamlık değildir güç gösterisidir bahaneside yoktur özürüde
00 Yorumla
+1 yılUlan ben olsam sana vurmak yerine ablanın eşini öyle bir döverdim ki sen kadınlara nasıl el kaldırırsın helede benim eşimee 🤦♂️ adam seni koruyacağını seni dövmüş
08 Yorumla
Soran+1 yılOnu da dovdu polislik oldular.
- +1 yıl
Ama sana vurması yanlış affet sakın
- +1 yıl
Ama arada kızınız var maalesef uzatmamanı tavsiye edeceğim
Soran+1 yılAbi tabi ki yanlis. Sinirlendi bana haber vermedim ustune dayak yedim diye cok kizdi. ozur diledim karakoldan ciktik eve geldik o an cok tartismadik. Enistem icin darp raporu almistik yanagimdaki izleri falan yine gordu bensiz nasil gidersin diye yine kavga etmeye basladik. Birden oldu.
- +1 yıl
Vay arkadaş ne insanlar var
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Şiddetin haklı olması söz konusu değil ama sen çok kabahatlisin telefon denen bir nesne var gitmeden önce arasan durumu anlatsan kötü mü olurdu. aynı durumda eşin olsa senden habersiz bir yere gitse senin tepkin nasıl olur?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılİki sane de sen geçirip kapıyı üstüne kitleyemedin mi? Akıllanınca çıkarsın buradan desene. neden evi terkediyosun? Kadınlar evi terketmez gidecek yerin yok o gitsin ara konuş. Kızgınım. Kadınım çocugum var evi boşalt ben geliyorum de.
00 Yorumla insanlar kuduuruyo her iki tarafta, sonra böyle oluyo sessiz kal kendini çek geriye önem vermez ilgilenmez hale gir küss baya bi birseyler yapsada kas kendini iyice anlasın düzelir büyük ihtimal gidip ailene anlatma daha kötü olur kendini geri cek durgun küskün ol gelicek ve özür dileyecek ve sen o dileyince yine eskisi gibi iyi oluverme birseyler değişmis gibi davran sürünsün biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılBende o sekilde yapiyorum almadim eve icim sogumadi hâla
O anki boşluğuna gelmiştir yani şiddet yaptığını unutarak. Ama bir daha da yapabilir ama sen de tek başına gidince bir anlık refleks olmuş, öfkesini böyle göstermiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yakaşık 1 yildir
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılOkumusunda cahili olur seninki okumusun cahili okusa ne olur prof olsa ne olur icindeki ayilik yobazlik egitilmemisse gecmis olsun size bir kere yapan devami getirir kanatindeyim
10 Yorumla
+1 yılBir tokatla evlilik bitirilmez...2 tane çocuğunuz varmış bide , bi anlık kavganızla çocuklarınızın hayatını mahvetme.
Onunla git medeni iki insan gibi konuş. zaten pişmanmış uzatmaya ne gerek var. çocuk gibi küsüp trip mi atıcaksın hiç gerek yok canım. Eğerki bida ha olursa bu sefer annenin evine mi gidersin darp raporumu alırsın bilmem ama bu seferlik affet bida olmasın de insan şaşar beşer hata yapar.
2. kez olursa şikayetçi olursun10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilerek olmadı? Bilmeyerek nasıl şiddet uygulayabiliyormuş? Tavrın net olsun bu konuda. Bugün buna göz yumarsan yarın daha fazlasını yaşarsın.
41 Yorumla
Soran+1 yıl:( anladim
+1 yılKadınlarınızı döverken siz nasılda bilimselsiniz diyor cem karaca. Giderken haber verseydin de vermedin diyede tokata gerek yoktu söz vardır dayaktan daha beterdir ki o sözede gerek yok 1 cümle hayatım bidahakine banada giderken haber ver demesi yeterli olurdu diye düşünüyorum.
00 YorumlaNe yapacağını sen bilirsin benim tek tavsiyem NORMALLEŞTİRME!
eğer normalleştirirsen ilerde bir gün sürekli olmaya başlar bu, bu yüzden sadece normalleştirme...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. konuşmanız gerek sana ne hissettirdi sen ona ne hissettirdin ilerde ne gibi korkulara yol açtı sende konuşun yani uzun uzun konuşun ama kendinizi haklı göstermeye çalışarak değil anlamaya çalışarak
00 YorumlaBir müddet yüz verme anlasın hatasını ama bir tokatla evlilik bitmemeli yani çocuk var ortada hem öyle biri değil diyen sensin ancak bir anlık sinir de böyle bir şey zaten olmuş işte
00 Yorumla
+1 yılBi tokatla böyle yapıyorsan ne * duruyon o evde biraz kadın ol ayakta dur öldün mü mk ne olacak sanki
012 Yorumla
Soran+1 yılSag olun
- +1 yıl
Elin adamı değil o kocan senin oda özür dilemiş sende hizaya gel çok fazla abartmışsin
Soran+1 yılKocam diye vurabilir mi
- +1 yıl
Aynı durum senin kızına yapılsa böyle diyebilecek miydin acaba? Tekrar yapmayacağı ne malum? Zaten öldürülen kadınların hepsi zamanın da bir kereden bir şey olmaz beni seviyor diye affeden kadınlar değil miydi? Kendisini çok sevdiğini söyleyen adamlar tarafından öldürülmediler mi? Şiddetin affı olmaz hele de bu devirde asla affı olmaz!
Soran+1 yılEVLENMEDEN BANA ASLA BABAMIN YASATTIGINI YASATMAYACAGI ADINA SOZ VERMISTI. TAMAM O AN SUC BENDE AMA BEN BASKA NE YAPABILIRDIM! ABLAM SUS KIMSEYE SOYLEME ESINE BILE SOYLEME DEDI UTANDI.
KOCASI SONRA ALDATILDIGINI BENIM ORTAYA CIKARDIGIM ICIN BANADA SALDIRDI. ESIMLE SIDDETLI KAVGALIK OLDULAR. TAMAM SAKLAMASAM BU KADAR BUYUMEZDI ANCAK ORTADA ABLAMDA VARDI.- +1 yıl
Ben ortada bir hata göremiyorum. Sen kocanın kölesi değilsin her şeyde ondan izin almak zorunda değilsin. Gerçi sen ablanın kocasından bile şiddet görmüş ne kocana ne de polise söylememişsin üstüne üstlük kocandan tokat yemiş hala affetmek için bahane arıyorsun. Yani kendine bir saygın yok, benim de hem cinsim olarak sana destek olabileceğim bir konu yok ne istiyorsan onu yap
Soran+1 yılPolise gittim? Gitmedigimi belirtmedim hanfendi.
Sag olun yinede.
Soran+1 yılAblamım esiyle polisligiz biz esimle ayri benimle ayrı. Ben savunmuyorum sadece yol ariyorum.
+1 yılTekmeyle dalman gerekti yazık cok yazık okumakla adam olunmuyor iste ve kendinizden büyük kisilerle evlenmeyin kardesim
03 Yorumla
Soran+1 yılNapmam lazim benim oyle birisi degil kiyamaz ki bana
- +1 yıl
Annenin evine git su anlık barısma sakın yine aynısını yapacak sana
Soran+1 yılEve almadim şu an :(
+1 yılNe olursa olsun herhangi bir canlı varlığa vurmaya hakkı kimsenin yok
30 Yorumla
+1 yılAffedip affetmemek senin kararın ama, yağmur yağmadiysa yağacaktır, yağdıysa devamı gelecektir sözünü unutma derim. Güzel bir bedel ödet
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sende ona bir pandık at aaa yanlışlıkla oldu de nasıl bilerek olmuyor
30 Yorumla
+1 yılher şey Bi tokatla başlıyor sonra TV lerde kadın cinayetleri izliyoruz hemcinslerim onlar bize Allahın emaneti dövmek çözüm değil artık bunu öğrenelim
10 YorumlaAblanın kocasının sana vurması zoruna gitmiş ve olaya dahil olmana sinirlenmiş. Bence Barışmalısın olur öyle şeyler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Alma eve tamamen sürünene kadar pişman olduğunu anlayana kadar dışarda yatsın
11 Yorumla
Soran+1 yılSag olun
+1 yılKaarakter meselesi prof olsa kurtarmaz bacım dayağı yedin bikere dönüşü yok. Sana kalmış gerisi.
20 Yorumla
+1 yılşikayetci ol sessiz kalma böyle sessiz kalırsan dövmekle kalmaz sadece
20 YorumlaBir anlık sinirine denk gelmiş. Sende kendin demişsin zaten bize düşkün diye, unut bence affet oda pişman
00 Yorumlabence affet bi tokattan bişey olmaz erkektir hakim olamamıştır kendisine devamlı yaparsa o zaman başka seçenekleri düşün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYani, şiddet şiddeti doğurur fakat dilerseniz barışın derim
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
Senin adına çok üzüldüm… Eşinle severek mi evlenmiştin?
01 Yorumla
Soran+1 yılCok seviyorum ben onu
+1 yılDaha bunlar fragman sen bölüm için kendini hazırlamaya bak.
02 Yorumla
Soran+1 yılNolur demeyin oyle
- +1 yıl
...
Gizli Üye(25-29)+1 yılSize düşkün olduğunu biliyorsun zaten bir anlık sinirle vurmuş. Bu seferlik affet, birdahakine gerekirse boşarsın.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes hata yapabilir ama bu hata küçük bir hata değil. Affedip affetmemek sana kalmış ve tekrar yaşanması demek artık o ilişkiden bir cacık olmaz demek.
30 Yorumla- Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat