Arkadaşlar direk konuya giricem ben Aksaraylıyım kocam diyarbakırlı Ben 19 yaşındayım kocam 28 yaşında Doğu tarafından bir aileye gelin geldim 1 yıldır evliyim. Çok sıkı bir aile. Görümcemle dışarı çıktık. Eşime nasıl haber giti bilmiyorum ama haberi olmuş bi şekilde dışardayken aradı sen nasıl dışarı çıkarsın falan dedi telefonda bağırdı çağırdı eve geliyorsun direk dedi bi şey demedim tamam dedim görümcem annesi gile gitti bende eve gittim eşim evdeydi çok sinirliydi içeriye girmemle saçımdan tutup yerde sürüklemesi bir oldu defalarca tokat atı tekme atı canım çok acıdı özür dilerim dedim durmadı Kemerinin çıkartı vurdu sırtımda bacağımda hâlâ izleri var mos mor oldu. Oda yetmedi parmağimda yüzük olmadığını gördü daha da sinirlendi parmağımı kırdı 😓canım çok acıdı vurması değil de parmağımı kırması beni mahvetti. Daha sonra hastaneye götürmedi eşimin kuzeni hemşire geldi pansuman falan yaptı ama ağrısı durmuyor ne yapcam.
Sakın bana aileni ara demeyin 2 ay öncede böyle bir şey oldu hamileydim düşürdüm. nolur akıl verin 😓Boşan falan demeyin beni öldürür 😓
Sakın bana aileni ara demeyin 2 ay öncede böyle bir şey oldu hamileydim düşürdüm. nolur akıl verin 😓Boşan falan demeyin beni öldürür 😓
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar görücu usulü evlendim ben istemedim ama ailem bundan iyisi yok bulamazsın dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer