Kocam beni dövdü ne yapmalıyım?

Gizli Üye
Eşimi artık eskisi gibi sevmiyorum bunun sonucunda ona bakış açım değişti. Artık her davranışı bana ters gelmeye başladı. Sonunda bir gün büyük bir tartışma yaşadık birbirimize hakaret ettik. Bende evden çıkıp gittim. O akşam dışarda kaldım, kimseye bir şey söylemedim. Ertesi gün eşim işyerime gelip benden özür diledi. Bende ses çıkarmadım tekrar evime döndüm. Ama artık ona güvenim kalmamıştı. 12 yıllık evliyim 2 çocuğumuz var. Artık ayrılığı bile düşünür hale gelmiştim.
Bu olaydan sonra içine düştüğüm duygusal çöküntünün de etkisiyle işyerinde bir erkek arkadaşla dertleşmelerimiz birbirimize bakış açımızın aynı olması beni etkiledi. Sonunda zamanla ondan hoşlandım oda benden hoşlandı. Daha sık sohbet ediyor mesajlaşıyorduk. Tabi aşk dolu mesajlaşmalardı bunlar.
Sonunda bir gün eşim bu mesajlaşmalardan birine denk geldi. İlk önce bana çok güvendiğini bu saçma mesajların ne anlama geldiğini öğrenmek istedi. Bende bana takılan beni rahatsız eden biri olduğunu benimde muhabbetine onunla dalga geçtiğimi, sadece yazışma olduğunu söyleyerek onu ikna ettim. Ama bana olan güveni sarsılmıştı. Artık her gün her an gözü üzerimde idi, tlf num onun gözetiminde idi.
Ben çok pişman oldum, eşime sevgimizi tekrar yaşayalım olanları unutalım dedim bir anlık aptallığım dedim. ilk zamanlar bana karşı çok iyi davrandı, hatta hiç yapmadığı jestler çiçekler hediyeler aldı ve yaptı. Buda beni memnun ediyordu aynı zamanda çok düşündürüyordu. Bende her zamankinden fazla eşimle ilgileniyor daha fazla zaman geçiriyor daha fazla sohbet ediyorduk. Daha sonrasında psikolojik yardım dahi aldım.
Fakat aradan iki ay geçtikten sonra bir gün eşim patladı. Artık onu durduramaz hale gelmiştim. Buda beni çok yıprattı.
Eşimden hiç beklemediğim şekilde ağır hakaretler ve davranışlar gördüm düzelir bir anlık öfke geçer dedim 3 gün sabrettim.
Ama sonunda olanlar oldu ikimizde birbirimizi iyice yormuştuk. Artık dayanılmaz hale geldi ve yine bir sabah tartışıyorduk, eşimden beklemediğim şekilde beni dövdü ve darp etti yüzüm tanınmaz hale geldi.
şimdi iki ay oldu evime dönemiyorum. Ne olacak onuda bilmiyorum Karar veremedim eşimle de görüşmüyorum. Oda henüz bir dava açmadı bende ne yapmam gerektiğinide bilemiyorum.
Kocam beni dövdü ne yapmalıyım?
66 Cevap