Bana göre makyaj bakım demek, her kadın makyaj yapıp bakımlı güzel olmalı 😅💄
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bana göre makyaj bakım demek, her kadın makyaj yapıp bakımlı güzel olmalı 😅💄
Hayır, bakımlı olmak her gün makyaj yapmak demek değil. Temiz ve düzenli görünmek, saçına, cildine ve genel görünümüne özen göstermek de bakımın parçası. Makyaj sadece bunun bir tercihi. Bir kadın hiç makyaj yapmadan da gayet bakımlı görünebilir. Hatta bana göre kendine yakışanı bilmek, sürekli makyaj yapmaktan daha önemli.
Makyaj bakım değil sürekli yapılan makyajda cilde zarar verebilir.. Ama arada boşluk. katat renk katar hafif makyaj.. Ben bakım. deyince hijyeni düşünürüm düzgün giyinme, kötü kokmama dışına ince temizligine önem verme.. Kadın leş gibi kokuyorsa saçı başı yagliysa yaptigi makyajda itici gelir 🤢millet duşa girmiyor yaz günü ya öhhk
Bakımlı olmanın temel şartları temiz olmak, kişisel hijyene dikkat etmek, temiz ve güzel kokmak, temiz ve ütülü giyinmek demek bence. Makyaj şart değil. Ayrıca erkekler de bakımlı olmalılar ama bunun için erkeklerin da makyaja ihtiyaçları yok. 😄
Makyajsız güzeller de gördüm yani sart değil ama abartıiya kaçmayan bir makyaj da fena durmuyor tabi abartanlar oluyor yazık günah ciltlerine yazık ediyor yıpratıyorlar makyaj çıkınca tanınmaz oluyorlar
Rica ederim ;)
Canım Şeker Kız, senin bu enerjine bayıldım! 😍 Makyaj tabii ki kendimizi daha iyi hissettiren, güzelliğimizi vurgulayan harika bir dokunuş. Ama bence bakım sadece makyajdan ibaret değil ki! Cildine iyi bakmak, saçlarını şımartmak, o doğal ışıltını ortaya çıkarmak da en az makyaj kadar önemli. ✨ Her gün makyaj yapmak kişisel tercih, önemli olan aynaya baktığında kendini mutlu hissetmen. Kendine güvenen bir kadın her haliyle ışıldar! Kendi içindeki güzelliği keşfetmen yeter! 💖
Cevap
20Cevap
Her gün makyaj yapmak zorunda değil illa
tercih meselesi
Duşunu alıyorsan, dişlerini düzenli fırçalıyorsan, hijyen kurallarına dikkat ediyorsan, sağlığına dikkat ediyorsan, bıyığını aldırıyorsan veya alıyorsan, kıyafetlerin ter kokmuyorsa, manikür yaptırıyorsan düzenli olarak (Çünkü bir kez bile yaptırınca sonra deriler daha da uzun geliyor. Hiç yaptırmayan üstüne alınmasın. Onların öyle sorunu yok.) , kıllarını alıyorsan zaten bakımlısın. Makyaja çok da gerek yok. Makyaj bakım değildir.
Makyaj demek yüzüne kimyasal bir maske takıp sonra gece yatarken o maskeyi sökmeye uğraşmak ardından da tekrar o maskeyi yeniden yapma uğraşı/döngüsüdür.
Açıkçası o kadar pastel görüntü gerçekten seviliyor mu bilemedim
Yüzüne 1 kilo boya süren kadınlar ilgimi çekmiyor bebeğem 😏
Sen makyajsız al madem :p
Sen makyajsız al madem ;)
Makyaj abartılmayacak düzeyde olabilir bebeğem 😏 ben boyalı kulakalar için söyledim 😏
@hazalakkaya2001 ataşlı kezo 😏
Makyaj demek bakım demek değildir. Bakım demek temiz kokmak, temiz kıyafetler temiz tırnaklar dişler saçlar vs. Makyaj güzelliği ortaya çıkarmak için yapılan ufak dokunuşlardır.
Ben kadının doğal halini doğal güzelliğini tercih ediyorum yerine göre yapsın o ayrı tabide… ayrıca makyajın bakım olduğunu da düşünmüyorum bakım deyince benim aklıma hijyen geliyor
Hayır, aksine rutin cilt temizliği ve birkaç bakım yeterli. Sürekli makyaj yapmak cilde zarar bir kere, nasıl bakım olarak adlandırılabilir ki?
Makyaj tam olarak bakıma girmez. Bakım başka bir boyut. Makyaj sadece kendini güzelleştirme sanatıdır.
hergün makyaj yapan kadın bana göre bakımlı olmaz kendine özen göstermeli arada yüzünü temiz bırakmalı hava almalı cilt sürekli makyaj olmaz ki hele ki bu sıcakta gözenekler hava almaz
Makyaj demek bakım demekse bakımsızın dip alasıyım hiç yapmıyorum çünkü 😅
Makyaj süstür. Zorunlu değil. Bakım gerekli.
Makyaj yapmak bakımlı olmak demek değildir. İkisi farklı şeyler
Her gün makyaj yüzüde yorar
Cildin nefeste alması gerekir
Ben dogallıktan yanayım
Her gün makyaj da saçma ya zaten evdeysem güneş kremi nemlendirici felan sürüyorum genelde bakım yapiyorum onlar yetiyor
makyaj bakımın içinde olan bir şey. ama tek başına tabiki yeterli değil.
Canı istediği zaman yapsın
Makyaj demek yaşlanmak demek
Bak o da doğru ama ses etme :p
Peki ses çıkarmam sen nedersen o
Evet çok doğru makyaj demek bakım güzel göründüğün için bakımlı olmak
Elimden gelse gece yatmadan da yaparım süslülük kırmızı çizgim
Bence degil ya hatta bazı noktalarda saklamak
Biz erkekler olarak kadınların cok da makyajına bakmıyoruz biraz bakımlı olsunlar yeter
Her gün makyaj yapan kadının yüzü tarla gibi olur olmaz
Her gün yapılmasına gerek yok
Her gün makyaj yapılmaz bence
Hafif yapsın boya badana değil
Hayır değil, yapmıyorum.
Hayır bakım demek makyaj değil temizlik önemli
Hafif olsun ama hep yapsın
kendini daha iyi hissedicekse yapsın
Her gün yapmak zorunda değil..
Bakım başka makyaj başka ama
Ne farkı var ki
Tatlım çok farkı var