Ya da şöyle soralım.
Her makyaj yapan bakımlı mıdır?

Makyaj bakım deildir asla sadece modifiye diyebiliriz ya da kusur kapama ciddi manada bakımlı kadının bebek gibi yumuşak porselen gibi pürüzsüz cildi olur. Makyaj yapıp ben bakımlıyım diyen kendini kandırır. Her makyaj yapan bakımlı deildir olanlarıda var o istisna ancak bebek gibi yüzü olan makyaja gerek duymaz. Ayrıca makyajıda bakımına dikkat ederek yapan görmedim cilde önce bakım yapıp sonra makyaj yapan pek yok tam tersi ha bire makyaj tazeliyorlar cilt havasız kalıyor. Makyaja verilen para bakım aletlerine verilse (Güzellik salonu aletlerinin ev versiyonu) fıstık gibi cildi olur ve daha dikkat çeker doğal güzellik.
Hayır makyaj yapan kadın temizdir ya da bakımlıdır diyemeyiz.
Öncelikle bir kadın/kız evini temiz tutmalı. Vücudunu temiz tutmalı.
Tırnaklarını temiz tutmalı.
Duşunu aksatmamalı.
Tüylerinin alınmasına dikkat etmeli.
Ondan sonra makyaj yapar, kıyafetine özen gösterir sonra bakımlıyım demeli.
Düşünün kadın evi pislik içinde, günlük hayatında duşunu bile zor alıyor, kıllar uzamış 1 m olmuş. Ama dışarı çıktığında makyajını yapıyor vs. Şimdi bu kadın kendini kandırmasın. Makyaj yaparak insanları kandırsa da kendisini kandıramaz. Çünkü o bir pasaklıdır.
Makyaj bana göre kişinin güzelliğini ön plana çıkarma da küçük bir araç. Ama makyaj yapmayan kadında tabiki bakımlıdır. Kişisel bakım genel temizliğe, hoş kokulara, özenli kıyafetlere, spora, sağlıklı olmaya bakıyor biraz da
Makyaj ve bakım aynı şeyler değildir. Kişisel bakımına dikkat etmeyip sadece makyaj yapıp ortalıkta gezse, bu kadına bakımlı denebilir mi sizce? Saçma.
Cevap
49Cevap
Bakımlılığı makyaja bağlayan insanları sevmiyorum. Bana da sürekli rimel sürsen , ruj sürüp bakım yapsan çok güzel kız olursun diyorlar. Ben de sürekli yanlış düşündüklerini söylüyorum. Bana göre bakımlı olmak ; düzenli , ütülü giyinmek , temiz olmak saçlarını güzelce toparlamak vsdir. Bence makyaj yapmak bakımlı olmaktan daha çok süslü olmak oluyor.
Bakımın makyajla uzaktan yakindan bir ilgisi yok. Bakim temiz olmak , kendine ozen gostermek herseyden once kendine saygili olmanin geregidir. Makyaj yapipta ozensiz ve pis gezen bir suru kadin var bunlara bakimli demek bakimli kadinlara hakaret olur.
Makyajla bakımı bağdaştırmak çok yanlış. Makyaj süslenmek içindir. bakım ise vücut temizliği, genel temizlik, üst başın düzgün olması, temiz kokması, ağız bakımı, manikür vs gibi şeyler ise bakımlı olmak ile alakalı. Makyaj ile bakım aynı şey değil.
Kuaför bir arkadasım var , dısı çok süslü olan pek çok kadının kişisel temizliğinin hiç olmadığına şahit oluyorlarmış. Bu yüzden ben inanmıyorum bir insan makyaj yapıyorsa kesinlikle temizdir diye.
Bana göre bakımlı olmak demek, diş temizliğine önem göstermek, cilt bakımını düzenli yapmak, makyajdan sonra da cildini düşünüp temizlemektir. Temiz kalmaya özen göstermektir.
Bu doğru değil bence. Makyaj yapmayı bilmiyorsan o makyaj seni daha kötü ve daha çirkin gösterebiliyor.
Makyaj bakim degildir hatta makyaj gozenekleri tikayan ve cikde zararli bir seydir ben makyaji bakimdan saymam
Kahretmesin değil ne yazık ki. Çoğu pasaklı olduğunu kamufle etmek adına öyle gösterişli duruyor. Temiz ve duru kadınlar daha yalın makyaj yaparlar, yekpare dururlar. Temiz kokarlar dahası.
Değil işte bakımlı olmakla makyaj yapmak ya da doğal olmak bambaşka biseydir erkekler kadınlardan çok makyaj yapandan değil bakımlı olan kadından hoşlanır
Bakım genel bir kavramdır. Makyaj yapmak bakımlilik göstergesi olsada. Makyaj yapmadanda bakımlı olan kişiler var. Bu cilt temizliği ağız dış temizliği, kişisel temizlik gibi seylerlede mümkün
Kısacası her makyaj yapan bakımlı değildir ve bakımlı olmak ıçinde makyaj yapıyor olmak gerekmemektedir
Bence bakımlı olmak ilk başta tuylere dikkat edip kendini temiz tutmak sonra saç ve cilt bakımıdır zaten bunlari yaptıktan sonra makyaja gerek kalmıyor oda pastanın çileği diyelim
Makyaj yapmak bakımlılık değildir ki. İyi giyinmek, temiz olmak, saçlara özen göstermek vb bunlardır bakımlı olmak
Makyaj kadına yakışır. Ama ne yazık ki büyük bir çoğunluk için
Makyaj =kamuflaj.
Elbette bu durum en çok kendilerine zarar veriyor.
Değildir...
Hayir degil bence. makyajinnyaninda sac cilt vuxut bakimina kiyafetbtercihlerine de dikkat etmek lazim
Makyaj bakım değil tercihen bir süs bence... Makyajsız aşırı bakımlı kadınlar var. "Bakım" kelimesi çok yanlış anlaşılıyor bizim ülkede ya
Bence bazı kadınlara sadelik ( makyajsizlik) daha çok yakışıyor 🥳 Yakismadigi halde yapınca harbi kötü duruyor. Aplalar yapmayın etmeyin.
Hayır. Bence giyimine, saçına özen göstermekle ve temizliğine dikkat etmekle bakımlı olunur. Yapılan maskeler, peelingler de buna katılabilir.
Bence makyaj sonrası cilt bakımı yapanlar gerçekten BAKIMLI sınıfına giriyor. Tabi bu benim görüşüm 😇
Bakımlı olmak güzel ve temiz giyinmek saçına duruşuna dikkat etmek bence herkes makyaj yapıyor neticede ama herkes bakımlı değil
Hayır bazı kadınlar çirkinleşmek için makyaj yapıyor resmen
O kadar çok bıyıklı olup ruj sürmüş kadın gördüm ki.. Veya kötü kokan ama saçı yapılı
Bakım ile makyajın bir alakası yok. Ayrıca makyaj gerçekten zararlı.
Ve cildi kirletiyor.
Makyajlı veya makyajsız bedenine ve giyimine özen gösteren het kadın bakımlıdır.
bakımlılık makyaj degıl kı vucudunun her anlamda temızlıgını yapmıs kısıdır kozmetıge gerek yok
Resimdeki kadın abartmış ama öyle bile çekiciliği var. Makyaj yapıp ter kokuyorsa bence kendine bakımlı demesin. Hatta koltuğunun altındaki ter görünüyorsa bile bakımlıyım demesin.
Makyaj tıpkı kıyafet gibi bir unsur sadece buna bakım demek bana doğru gelmiyor.
Bazıları makyaj yapacam diye badana yapıyo iyice rezil ediyor kendini🙄
hayır değildir. bakımlı insanlar makyaj yapmaz. kendi güzelliğine güvenirler
Sadece süs olsun diye yapan var, sadece özenti olduğu için yapan var vs...
Makyaj yapan kadin bakımlı fakat makyaj taraftarı değilim
Her makyaj yapan bakımlı değil bence pis olmamak lazım temiz olmak temiz giyinmel güzel kokmak lazım
Makyaj kusurlarımızı kapatan bir sözde bakım yöntemidir gibime geliyor bazen:)
Ulkemizde bakim demek. boya kutusune dusmek. uzerinde parfum sisesi kirmak. olarak. algiliyorlar
Bakımlı olmak= temizliğe dikkat etmek.
Yani her makyaj yapan bakımlı olmuyor.
Hayır. Bakım kişisel temizlik ve hijyenden gelir bana göre.
Hayır makyaj yapıp temiz olmayan vs var, ya da makyajı yapamayıp eline yüzüne bulaştıran 😅
Asla değildir makyajlı olup leş gibi kokan kızlardan nefret ediyorum
hayır bakımlı olmak ayrı bir şey makyaj yapmak ayrı bir şeydir dolayısıyla her makyaj yapan kadın bakımlı değildir
Bu sorunu biri araklamis mi ne 😊 başlığı bile aynı sormuş.
Bakımlı degill.
Makyaj bence bir tercihtir bakimlilik göstergesi değil
makyaj ile bakım farklı şeyler bence..
doğal olarak cevabım hayır..
Hayır ya kimi kadınlar 2 3 gün aynı makyajla duruyo çok pis ve bakımsız olanları da var
Bakımlı olmanın makyajla değil temiz olmakla ilgisi vardır. Kaşını bıyığını almayan saç, diş ve rutin cilt bakım temizliğini yapmayanlar bana göre bakımlı değillerdir.
Kesinlikle değillet vallahi çok güzel arkadaşlarım var makyaj yapıp eve gelince silmeden uyuyanlar sonra ki gün üstüne su çarpıp üstüne makyaj yapanlar yani maalesef mide bulandırıcı
Bakımı bazı kadınlar yanlış anlıyor ve sonuç facia. Temizlik, bakım ve makyaj ayrı 3 önemli özellik. 3 ü bir arada mükemmeliyet getiriyor
Hayır tabii ki makyaj ayrı, bakım ayrı. Bazı suratlar görüyorum beş gün o suratını yıkamadığına yemin edebilirim belki ama kanıtlayamam
Evet aslında olabilir ama makyaj yapmayın doğallık her zaman daha güzeldir
Alakası Yok. Kadının Fiziğine Göre Değişkenlik Gösterir.
Bakımlı olmak makyaj yapmak demek değil.
Hayır ancak sıvasız bir duvarı boyamak olur bu.
Kişisel bakım "bakımdır"
bana göre bakımlı kadın hijyenik kadindir
Makyaj bakım değil modifiyedir
Makyaj kadının öz güvensizliğini gösterir. Güzel kadın her haliyle güzeldir
Makyaj bakım demek değildir.
Tabiki hayır bakım makyajlamı oluyor
Makyaj yapmak bakımlı olmak değildir.
Boku karla ortmek gibi
Hayır bana göre temizlik ilk sırada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?