Hayır yapmaz ben bakımlı bir kadınım ama her gün makyaj yapmıyorum makyaj bakım değildir Bakım hijyendir Gerek cilt gerek tip gerek giyim Bir kadın bakımlıysa evin içinde giydiği parçalarda Onu bakımı yapar Ama bir kadın dışarda son derece bakımlı makyajlı evde dağınık ve paspal geziyorsa bakımlı değildir 🌝
Ben bakımlıyım en azından ben öyle düşünüyorum tonik krem yağ vb ama bunları her gün değil 3 günde bir yapıyorum her gün yapmak abartı geliyor makyaj çok yapmıyorum likit allık kaş sabitleyicisi şeffaf plandan kapatıcı nadir ve lip glos yaparsam bunları doğal güzellik bir yana makyaj yapınca sanki pis gibi hissediyorum bilmiyorum ama çok garip geliyor bana böyle düşünmem acaba benim gibi düşünen var mı
Bakımlı olmak ayrı makyaj yapmak ayrı, her bakımlı kadın makyaj yapacak diye bir şey yok. Zaten bakımlı bir kadınsa her gün makyaj da yapmaz. Çünkü cildini düşünür.
Kadından kadına değişir bu Kimi kadın makyaj yapar Bakımın ardından kimisi yapmaz Önemli Olan Bakımdır Bakımlı Ve güzel Olduktan sonra Makyaj yapılmasa da olur 😊 (Bu arada resimde ki kız çok şeker 😍💕🤭)
Nacizane benim fikrim makyajlı kadın bakımsız kadındır çünkü güzel ve bakımlı kadının makyaja ihtiyacı yoktur aslında makyaj kadınların cildini mahveden birinci etkendir
Hayır bakımlı kadın her gün cilt bakım rutinini eksiksiz yerine getirir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bakımlı olmaktan anlaşılan temiz kokmak, sık duş almak, kremini , kokunu surmektir benim anladığım. Badanaya boyaya gerek yok, ki doğal guzelligine guvenen de fazla yapmaz.