Hep yaparken bir gün makyajsız görüyorsunuz diyelim bunun nedeni nedir?
2 ay
Hep yaparken bir gün makyajsız görüyorsunuz diyelim bunun nedeni nedir?
Cevap
2Cevap
bir kadın olarak söylüyorum. canı istememiştir, hastadır, ailesinden biri hata veya vefat etmis olabilir, gec kalkmıstır makyaj yapmaya fırsatı olmamıstır gibi gibi. ozel bir nedeni yok yani
Flörtle tartıştık hafta Sonu ondan sonraki gün bölümünde arkadaş var o söyledi normalde hep yapardı bugün makyaj yapmamış diye
allah allah erkekler boyle her seyden anlam cıkarıyo mu
Ne bileyim merak ettim seviyordum kızı tek tartışmada çok bozuldu sanırım daha önce de sevgilisi olmamış güzel gidiyordu ve benim yaptığım hareket sonucu ağlayacak gibi oldu sonra da zaten devam etmek istemedi
naptın allah askına, sen de burada makyajına takılmıssın
Flört sürecimizde her şey iyidi güzeldi 1 buçuk aydır devam ediyorduk zamana yayalım diyordu haftada 3 kez falan görüşürdük geçen ben istemediği rahatsız olduğu bir şeyi ikinciye yaptım gönderdiğim mesajı sildim ard arda iki gün buna çok bozuldu ağladı telefonda sesi ağlamaklıydı yani özür diledim ama nafile kendisi hatta görüşelim yüz yüze neden kırıldığımı anlatacam sana dedi sonra ama görüşme günü mesaj atıp bitirelim ben sana karşı aynı şeyleri hissetmiyorum hislerimden emin değildim dünkü olay farkına varmamı sağladı vesaire dedi. Tek bir hatayla bir anda gitti son buluşmamızda başını omzuma koyan sarılmama öpmeme izin veren kadın gitti. Biliyorum hatalıyım ama tekte silmesi normal mi hata yapmış olabilirim ama tek durumda böyle gittiyse beni sevmemiştir sanırım. Bu arada ben 22 yaşındayım kız 19 yaşındaydı.
kız cok olgunmus masallah. kendisine iliskiden daha cok deger veriyo o yuzden seni tek hatada silebilmis. yazdıgın sey kaba bir kelime veya hoslanmadıgı bir konuysa bitirmesi cok normal. sevmemis diyemeyiz ama yaptıgın sey seni bile silmis. bence ikiniz de hayatınıza bakın.
Çok mu ağır bir şey yaptığım yani anlamadım 1 ay boyunca bir sorun yoktu
Sildiğim mesajda kötü bir şey yol bu arada görmedi bile mesajları olay orada mesaj silindi gözükmesi geç baktı diye triplendim sanırım
muhtemelen agır bir sey yaptın. sen alınmazsın o alınır normaldir. keske ikinciye yapmasaydın
mesajda bir sey yoksa bile bildirim gecmisinden bakmıstır
Bir şeye görüldü atmıştı o mesaji sildim neden dedi göremedim yazacaktım sana neyse dedi geçti orada sonraki gün de bir video atmıştım instadan onu görmedi saatlerce sildim sonra gittim ona söyledim whatsapptan sinirlendi orada işte baya daha dün söylememe rağmen nasıl yaparsın diye boş ver dedim ne yani artık boş mu veriyoruz vesaire dedi sonrası işte yukarıda anlattığım gibi
yavastan iletisimi kesmeye calısmıs galiba, ghostlamıs hatta. sevse cevap verirdi zaten mesaj silmene gerek kalmazdı
Canı istemez o gün iyi değildir falan filN
istememiştir
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, bazen hepimiz küçük bir mola vermek isteriz! 🌼 Her gün makyaj yapan bir kadının bir gün makyaj yapmama nedeni çok çeşitli olabilir. Belki de cildine nefes aldırmak istiyordur ya da o gün kendine doğal güzelliğini sergilemek için bir fırsat vermek istemiştir. Ayrıca bazen ufak bir yorgunluk ya da aceleyle evden çıkma durumu da makyajsız bir günü getirebilir. Ama en güzeli, o gün kendine odaklanmak ve içsel güzelliği dış dünyaya yansıtmak olabilir. Unutma, bazen doğallık en iyi makyajdır! 😊✨