Kocam beni dövdü, ne yapmalıyım?

Bi mağazada satıs danısmanıyım asıl mesleğim öğretmenlik ama atanamadım. Her neyse dün esim aradı öğle arasında yanıma geleceğini söyledi bende tamam dedim. Geldiğinde bi müsteriyle ilgileniyodum indirim yapmam icin "yap bi güzellik" diyip elini omzuma attı. Kocam da bunu görünce dellendi. Müsteriye ürünü sattım sonra da yemek yemek icin cıktım. Kocam kolumu sıkıp "yürü yürü eve" diye cekistirdi" bende "napıyosun ya ne evi 1 saat sonra isbası yapıcam" dedim. "S*ktirme isini eve gidiyoruz" dedi. Ben gelmiyorum diyince sacımı eline dolayıp çekerek arabaya bindirdi. Eve girer girmez tokat attı bana. Ben sok icinde yüzüne bakakaldım. Esim "ne zamandır berabersin o sevgilinle" dedi. " ne sevgilisi ne sacmalıyosun" dedim. "elini omzuna attı lan" diyip 1 tokat daha attı. Ağlayarak müsteriydi dedim. "hangi müsteri kalkıp calısanın omzuna elini atar" dedi. Bende "madem böyle düsünüyodun neden mağazada yanımıza gelmedin? Neden o adama değilde bana vuruyosun. Ama sende haklısın gücün bi erkeğe vurmaya yetmez b*k herif" dedim. Bunu duyunca ardı ardına tokatlar attı, karnımı tekmeledi. Soyundurup her tarafıma vurdu. Sabaha kadar iskence etti resmen. Bi bardak su versin diye yalvarır oldum. Sabah ise giderken "daha yiyeceğin cok dayak var" dedi. telefonumu alıyodu vermedim. Sonra kapıyı üstüme kilitleyip gitti. Cok canım yanıyo, napmalıyım?
Kocam beni dövdü, ne yapmalıyım?