Bi mağazada satıs danısmanıyım asıl mesleğim öğretmenlik ama atanamadım. Her neyse dün esim aradı öğle arasında yanıma geleceğini söyledi bende tamam dedim. Geldiğinde bi müsteriyle ilgileniyodum indirim yapmam icin "yap bi güzellik" diyip elini omzuma attı. Kocam da bunu görünce dellendi. Müsteriye ürünü sattım sonra da yemek yemek icin cıktım. Kocam kolumu sıkıp "yürü yürü eve" diye cekistirdi" bende "napıyosun ya ne evi 1 saat sonra isbası yapıcam" dedim. "S*ktirme isini eve gidiyoruz" dedi. Ben gelmiyorum diyince sacımı eline dolayıp çekerek arabaya bindirdi. Eve girer girmez tokat attı bana. Ben sok icinde yüzüne bakakaldım. Esim "ne zamandır berabersin o sevgilinle" dedi. " ne sevgilisi ne sacmalıyosun" dedim. "elini omzuna attı lan" diyip 1 tokat daha attı. Ağlayarak müsteriydi dedim. "hangi müsteri kalkıp calısanın omzuna elini atar" dedi. Bende "madem böyle düsünüyodun neden mağazada yanımıza gelmedin? Neden o adama değilde bana vuruyosun. Ama sende haklısın gücün bi erkeğe vurmaya yetmez b*k herif" dedim. Bunu duyunca ardı ardına tokatlar attı, karnımı tekmeledi. Soyundurup her tarafıma vurdu. Sabaha kadar iskence etti resmen. Bi bardak su versin diye yalvarır oldum. Sabah ise giderken "daha yiyeceğin cok dayak var" dedi. telefonumu alıyodu vermedim. Sonra kapıyı üstüme kilitleyip gitti. Cok canım yanıyo, napmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKaç kurtar kendini. Durma kaç. En kötüsünü öncesini sonrasını düşünmeden kaç kurtar kendini. Annenin evine mi nereye gidiyorsan git. Şu anda orada can güvenliğin yok gelince sana ne yapacağını bilmiyorsun.
Ya psikolojisini boz ya da kaç yoksa bunun devamı illaki gelir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTrol diye düşünmüyorum var böyle ayılar. Ulan ayı, önce bir karını dinle nedir ne değildir... Vardır öyle yılışık müşteriler bir an elini atar, lakayıt konuşur ne bilim bir sürü gereksiz durum yaşatır... Ki ben bir kere otobüste fren yapınca adamın beline tutundum ya düşmemek için, kalkıp bunu gören eşim beni dövmeli mi? Ne saçma canım eşler var yaa! Çok yılışık karaktersiz insan var çoook o önce bunu idrak etsin...
00 Yorumla
Dayak kesinlikle yanlış. Ama tanımadığın birinin senin omzuna el atmasına izin vermen veya o cesareti senden alması da apayrı bi yanlış müdahale edebilirdin ne bu samimiyet. Ayrıca kocan seni dövmüş işkence etmiş diyosun. Ama KS'de soru cevap yapıyorsun arasana aileni polisi seni burası kurtarmayacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılailem yok, polisi aramaya korkuyorum serbest bırakırlarsa gelip yine döver
+1 yılDarp var ise rapor al. Git polise şikayet et, uzaklaştırma bile yer o. Bak bugün döven, yarın ne yapmaz? Üzerine kapıyı kilitleyip gitmek nedir ya? Bunu bize annemiz bile yapmaz ya. Hep diyorum anneler bir şey olmasın diye koruyup, kollar bunun gibiler de ancak döver. Yazıklar olsun ya.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
104Cevap
+1 yılSende daha dikatli ol, simdi sen o adamin yerinde olsaydin belki bu adami bosardin? evliysey insanlar ile daha uzak olmalisin sonucta evlisin adam hersey dusunur ne yapacagini bilememis dayak atmasi yanlis olmusta ama korkmus, sinir olmus bu zamanda 15,20 senelik iliskiler aldatma ile bitiyor yani bu devir tehlikeli... musteriler ile insanlar ile daha dikatli ol bundan sonra o da yaptigi hatayi anlayacaktir... ama sende kabatlisin bu durumda...
14 Yorumla- +1 yıl
@dogatpll biraz dikkatsiz gibisiniz? adam sana dokunmus ama sen halya ona bakiyosun? yani " ne yapiyosunuz beyefendi diyebilirsin oyle sert tepki verebilirsin mesela karsidaki adam da bunu gorur yanlis anlamaz dimi? yazmadan once mantikli dusun ondan sonra yaz :)
- +1 yıl
@dogatpll tamam oyle anladiysan oyle dusunmeye devam et iyi geceler :)
Adam haklı vs yazanları görünce sinirlenip üyelik açtım. Abi siz canım mısınız? Kabahat neymiş hanımefendinin miş! Şiddettin gerekçesi OLAMAZ. Anladınız mı? Bir de sanki dövmemişte küsmüş gibi o kısım yanlış olmuş diyorsunuz? Yazıklar olsun sizin vicdanınıza! Bak canım kardeşim sana şunu söyleyim susarsan o adam düzelmeyecek. Her şey bir tokatla, kıskançlıkla başlıyor sen bunu kendin göremiyor musun? Ailen yoksa ne olcak? Al çantanı çek git. Lafta kolay diyebilirsin, ama ölmekten her gün şiddete maruz kalmaktan daha mı zor hayatını kurmak? Sen o adamı aldatmış bile olsan versin dilekçeyi boşansın? Dövmek ne demek? Bana değil vurmak, sesini yükseltecek adamı Allahına kavuştururum. Sakın sessiz kalıp sinme köşene.
10 Yorumla
+1 yılay gerçek mi değil mi bilmiyorum bu siteden her şey beklenir ama ben vicdanımı dinleyip yazıyorum kardeşim eyer bu anlaştıkların gerçekse eşiniz takıntılı ve hasta acil darp raporu al polisi ara kades indir telefonuna ailen veya güvenebilrceğin birinden acil ama acil yardım al çok üzüldüm gerçekten ☹️
00 Yorumlaben trol olduğunu düşünüyorum zira hayatın doğal akışına ters şeyler var... herşeyden önce bu kadar desteksiz, çaresiz ve güçsüz biri 2 tokat yedikten sonra "gücün bana yetiyor değil mi b*k herif" demez; o anda hayatta kalmaya daha az dayak yemeğe odaklanırsın... sen adamı daha da tahrik edecek şeyler söylemişsin... bence olacak iş değil
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Hiç bir olay böyle bir şiddeti haklı kılmaz. Yapacağın, derhal rapor alıp, savcılığa şikayet etmek ve ardından boşanmak. "Yuvanı yıkma iyi düşün." laflarını da geç. Bu yuva ilk Tokat'ta bitmiştir zaten. Bu nasıl bir barbarlık? İnsan sevdiğine, eşine bunu yapar mı? Ortada sevgi falan yoktur zaten. Başını etme. Boynunu bükme. Dik dur ve mücadele et. Kendini ezdirme...
00 YorumlaÇok üzüldüm çok geçmiş olsun. Ne yazsam ne desem boş biliyorum ama üzülmemeye çalış. İşte insanlar bazen karşıdaki insanın saygı alanını işgal ediyor bilmeden. Sonuç da ortada. Herkes ne kadar samimi olursa olsun karşıdaki insan için bir perde belirlemeli
00 Yorumla
+1 yılSenin bastığın toprağa kurban olsun inşallah.
Sana döktürdüğü her yaş, onun burnundan fitil fitil çıksın inşallah.
Adi pislik 💩.
O eve geldiği zaman sana şiddet uyguladığı an telefonunda video çekmeye başla gizliden,
tabi gösterme telefonu, o evden def olup gittiği zaman polisi ara, onlar seni kurtarmaya gelir, ve videoyu da onlara göster hızlıca.
Tabi bu zaman da kadın öldüren yine serbest bırakılıyor pek ümidim yok ama inşallah o it h. r. i. ften kurtulacaksın...00 Yorumla
+1 yılDarp raporu al dava aç hapis yatsın boşanma davasınıda aç seninle evlenip yuva kuracak erkek çok O k@hpe kişilikli karakteri bozuk it sürüm sürüm sürünsün Kadına el kalkarmıymış tc lan bura dag başı degil davacı ol s1ks1nler Anasını
10 Yorumlatelefonuna ‘’ KADEM’’ uygulamasını indir ve şiddet gördüğün zaman butona bas anında polisler intikal ediyor oraya lütfen o adamdan da boşan.
22 Yorumla
+1 yılAdam şüphelenmeye haklı ama sana inanmaliydi ve şiddet olmalıydı boşa gitsin iti ver savcılığa gitsin
10 Yorumla
+1 yılOmzuna elini attığında hafif kenara çekilseydin iyi olurdu bazı müşteriler cıvık maalesef. Eşinin yaptığı şiddetlerde hiç doğru değil.
10 Yorumla
+1 yılKADES uygulamasını indir.
Polis çağır ve darptan şikayetçi ol. Sonrasında boşanma davası aç. Bu şekilde bir ilişki olmaz. Yıl olmuş 2021 toplumumuzda hala ne tip erkekler var.20 YorumlaSoru troll değilse öncelikle geçmiş olsun. Yapılacak şey belli. Önce hastaneye gidip darp raporu alacaksınız, sonra da karakola gidip şikayetçi olacaksınız. Boşanma davası da bunu takip eder herhalde..
00 YorumlaArkadasım daha çok gencsin, elinde mesleğin de var umarım kendinde bu duruma son verecek cesareti geç olmadan bulabilirsin... Yorumlarda değinildiği gibi darp raporu alırsan eğer uzaklaştırma da alabilirsin sakın bu duruma sessiz kalıp içine atma
00 YorumlaHiçbirine inanmadım. Polisi aramak yerine buraya yazan birine inanmam. Gerçekten bunları uyduracak sorunlu bi zihne sahip olman çok garip.
31 Yorumla
+1 yılcanım kapıyı bile kilitlemiş polise bildirdi aklı başına gelsin çilingirle kırın de kapıyı polise evde mahpus bıraktı eşim de :(... Bi süre ayrı kalın ananın yanına ve arkadaşının yanına git.
00 YorumlaBu yalanları nereden uyduruyorsunuz? Şaşıyorum doğrusu! Makale yazmışsın resmen. Kimse inanmaz buna... Devletin polisi var vs senin burada ne işin diye sorarlar adama 😁
00 YorumlaKosgep uygulaması biz kadınlar için yapıldı uygulamayı indir bilgilerini gir konumu açık tut sana zarar vereceğini düşündüğün an uygulamayı ac ortadaki butona bas dakikalar içinde polis kapıda olur
01 Yorumla
+1 yılSiz nasıl öğretmenlik okuyup bu kafada oluyorsunuz? Madem şiddet gördün ara polisi gelsin 🤦♂️ artık trollerdende bıktık sadece kadınlara gücü yeten zavallı yaratıklardan da..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı.
+1 yılEğer soru trol değilse 1 adamın elini omuzuna atmasına izin vermemen lazım 2 madem kocan çok kıskanc biri ise Seni neden çalıştırır 3 aranızda ciddi güven bir sorunu var haketmeniz gerekir
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmez ama eli omuza atınca elini omuzunda atması lazımdı
+1 yılbunu yazabiliyorsan polisede ulaşabilirsin polise haber ver ve durumunu anlat
31 Yorumla- +1 yıl
beyniniz mi yok sizin ota b*ka troll diyorsunuz diyelim ki troll sorunun altına troll bu ya diye yazmak yerine ne yapılması gerektiğini yazın hiç değilse gerçek mağdurlar görüp ne yapmaları gerekiyor öğrenir
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen neden buraya soruyorsun doktora git darp raporu al daha sonra polise git.
20 Yorumla Boşan. Bacak aralarındaki çıkıntı olunca adam sanıyorlar kendilerini. Ağzının üstüne vur bir tane sonra boşan evden at.
00 YorumlaKıskanmış. Müşterinin yaptığıda büyük aymazlık! Geçer siniri kocanin bir kaç güne. Konuşur tatlıya bağlarsınız.
07 Yorumla- +1 yıl
tatlıya mı bağlanır?
- +1 yıl
@Turanlı_ "çemkirme" mi? Doğruları söyleyince çemkirdik harika.. Kıskançlık yüzünden kaç kadın katledildi bu kadınında mı sonunun öyle olmasını haberde izleyelim. Kıskanmış konuşun tattlıya bağlansın. Oldu canım. Bizde sizi kıskandık diye her saniye bacak aranıza tekmeyi geçirelim üremeyin bir daha.
- +1 yıl
gücü sadece kadına yeten zavallının teki sadece şiddet uygulamak yerine konuşabilirlerdi madem kıskanmış o zaman neden mağazada adama saldırmadı evde karısına şiddet uyguladı çünkü korkağın teki adama saldırsa karşılığını alır belkide o adam onu fena benzetirdi
- +1 yıl
@badboysilkici @secilelif ben doğru bir şey yaptı demeden ne bu laflar! içinizdeki birikintinin sorumlusu ben değilim gidip başka kişilere anlatın bunları! İkinci bir durum; insanlar konuşa konuşa anlaşır siz nasıl anlasiyorsunuz onu bilemiyeceğim. Evde bazen şiddette istemeden de olsa olabiliyor, kendilerini törpüleyebiliyorlarsa oh ne ala törpüleyemiyorlarsa sıkıntılar o zaman başlıyor. Umarım kocası hatasını anlar özürünu diler ve bir daha böyle bir durum yaşanmaz diyip konuyu kapatıyorum.
+1 yılHemen ayrıl kesinlikle çocuk yapma hayatının hatasını yaparsın. Bundan sonra onu sevemezsin aptalın teki hemen ayrıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosan valla ailen varsa ailenin yanına git kocanın yaptığı çok çirkin o kadar kiskaniyorsa calistirmasaymis ama müşterinin yaptığı da cidden yanlış kim gorse yanlış anlayabilir bu samimiyeti de vermemek lazım kocan çok kıskanç ve hasta
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılValla tek hatası o adamın ağzını yüzünü kırmamasi yanlış anlama da sen buna nasıl müsade ediyorsun satış yapmak için böyle bir şey var mı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOhaaa. Şok içinde okudum. Benim babam da annemi çok döverdi önceden. Babam kötü bir insan mı yooo ama bazı insanlar çok fevri yani. Ve bikere yapan her zaman yapıyor. Babam artık yapmıyor çünkü annem 1 gözünü kaybetti. Ayrılalı boşan.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılSabaha kadar işkence etti diyosun öğretmenim diyosun saçmalama bırak o adamı polise git caninami susadın
00 Yorumla
+1 yılHangi devirde yaşıyor yaaa
Dayakta ne demek tam yontulmamış biri demek
O zaman çalıştırmayacak seni00 Yorumlaya manyak manyak seyler yazip insanin canini skmayin trolunde bi adabi usulu vardir be.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılİstersen kadın sığınma evine git polise filan şikayet et ama öyle bekleme
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılBir şey söyleyeyim hiç inandırıcı gelmedin de elinde telefonun varsa yardım iste
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBuraya bunu soracagina savciligi aramalisin darp izleride varken ara savciligi bitir bu isi
00 Yorumla
+1 yılBaba evine gidiyosun bi bosanma davasi aciyosun ve gorusmuyosun bidaha hanzoyla
00 Yorumla
+1 yılgidin şikâyetçi olun lütfen🙏 bugün yine bir kadınımız öldürüldü artık olmasın
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir masal anlatmışsın 😄 O kadar dayak yeyip sabah işe mi gittin😄
04 Yorumla- +1 yıl
kocası gitmiş işe
- +1 yıl
@badboysilkici orayı yanlış anlamış olabilirim, sen inanıyor musun bu hikayeye?
- +1 yıl
inanmasam bile yardımcı olurum
- +1 yıl
@badboysilkici Bana aşırı trol gibi geldi... İnsallahta troll dur ve böyle bir olay yaşanmamıştır umarım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBak benim eniştemde böyleydi teyzem ayrılmak isteyince silahla teyzemi öldürdü kendine de sıktı ama ölmedi yol yakınken vaz geç güvende olabileceğin bir yere git bir danışmandan yardım iste bu 2 gün sonra unutulur ama her türlü karşına yine çıkar göz yumma
00 YorumlaPolisi ara kadin derneklerine ulas ve bu canavardan bosan
00 YorumlaNeden katlanıyorsun buna. Boşa gitsin. Şeref yoksunu güzel kardeşim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYuh ya madem kıskanç biri neden ilk başta çalışmana izin verdi
00 Yorumla
+1 yılYok burdakilere göre güzel senaryo. Kurguyu merak ettiğimden okudum baya
00 Yorumla
+1 yılİnşallah gerçek değildir bu olanlar inşallah ailemi arasana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadına şiddet var ortada tabiki polisi arayacaksın. Boşanmak istiyorsan hemen işlemlere başla ertelersen daha da kötüye gider
10 Yorumla
+1 yılKadına vurulmaz ki ama, şikayet et ve o evi terk et ya da işi bırak. 🤔😔😏
00 YorumlaBizde bir laf vardır bekara karı boşaması kolaydır😂kardeş iyi düşün iyi karar ver eşin yaptığı hoşbirşey değil tasvip edilecek bir durumu yok lakin başka türlüde düşün eşin seni seviyor ve kıskanıyor muhtemelen dozunu aşmış
01 Yorumla- +1 yıl
Bok seviyor. Seven böyle mi davranır?
Mutlaka aileni ara seni hemen alsınlar o şerefsiz in yanından şimdi küfür edecem de site görüşü kaldirir.önce aileni ara gelip seni alsınlar ordan polise gidin ordan darp raporu alın ve şikayetçi olun. ne demek vurmak ya hayvanın tekiymis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevin reisidir döver de sever de git eczaneye pansuman yaptır
12 YorumlaAile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı. Muşterıye bıraz. Mesafe koy sende kocan da gelecek zamanı bulmuş, hatalı olduğunu anlar sonunda o da
00 Yorumla
+1 yılAdam değilmis bilonmu bu... kocan.
Sikayet et ve dovdur.11 Yorumla- +1 yıl
Bana kizma ama senin kocani s. k. r. i. m 🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrol gibi ama müşteride hakikaten öyle herkesin koluna dokunamaz orası biraz ilginç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞaka mı bu ya. Boşan tabiki de böyle ruh hastaları yüzünden kadın cinayetleri durmuyor
00 YorumlaDirek sana yakın olan birini ara hatta polisi aramanda daha büyük fayda var, ne yapacağım olmaz boyle bir durumda kendini kurtarıp boşanacaksın dayak çözüm olmaz hiç bir zaman hic bekleme derim
00 Yorumla
+1 yılBida böyle bir şey yapmaya kalkarsa bas bas bağır komşular duyana kadar da eşyaları fırlat dikkatini dağıt ama ben bisey anlamıyorum nasıl böyle tariflerle evleniyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTroll diye zannediyorum ama gerçek olsa bu adama koca demen bile derhal boşanman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYarın hastaneye git darp raporu al o adamla aynı evde yaşanmaz artık geçmiş olsun ☹️☹️
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 833 cevap paylaştı. Ankara içiyse konum atsana. Bizzat tokatlayabilirim
00 Yorumla
+1 yılKocanın psikolojik tedavi görmesi gerekiyor. Çalıştığın sürece takacak yer arayacak. Eğer hep böyleyse ayrıl bence onunla ömür bitmez
00 YorumlaEğer gerekçese çık git o evden ve boşan
Apt, l olma aklını kullan ağlama
Hemen boşa o adamı ayrıca şikayetçi ol00 Yorumla
+1 yılKardeşim okurken çok üzüldüm. yapabileceğimiz bir şey var mı? Ne olursa olsun her zaman sağduyu ve vicdan gerekiyor 😔
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem