Ben daha 19 yaşında evlendim anne baba baskisiyla 1 tane kızım var daha 2 yaşında kocamda benle yaşıt iyi biri aslında ama yokluktan kafayı yedi bana sarıyor dovuyo beni sonrada pisman oluyo ama bıktım canıma tak etti elimdende bişey gelmiyo napicam bilmiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılAyrıl boşan Zamanla Unutmalısın Konuşmak ister misin Kendini üzme bırak peşini kardeşini nereye isterse gitsin Boşver unut gitsin herşeyi Takma kafana gitsin ! Boşver Takma kafana salla gitsin akışına bırak Sen daha iyilerine layıksın unut gitsin Vaz gecmek en iyi si doğru olanı yapmışsın icin rahat olsun gelmeyenler utansin,
Degisme hic kimse icin,
Seni oldugun gibi sevmeyenler utansin.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yureginden kavra butun sevdiklerini,
Sonrasini hic dusunme arkadas,
Birak kiymetini bilmeyenler utansin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla boyun eğme polis git şikayet et dava et hatda o sana vurursa sende ona vur. Başka dertler yüzünden seninle uğraşıcaksa evlenmeseydi seninle neden evlendi madem böyle yapacaktı. Sana yakınlaştığı anda sende ağzının ortasına vur asla taviz verme çok ciddiyim. Sakın evi terk edip boşanma davası açma normal olarak dava aç ona evli değilmişsiniz gibi. Ağzının ortasına odunu vur bayıltana kadar dövki anlasın o terbiyesiz
10 Yorumla
+1 yılŞimdii.. Akıllı haraket edelim. Öncelikle soğuk kanlı olmalısın. Seni dövdüğüne dair kamera kaydı bulundurursan polise gittiğinde iyi bir sonuç alabilirsin. Eğer şiddetin dozu kaçtıysa mutlaka ama mutlaka önce onu uyar. Baktın ki hala Şiddete devam ediyorsa onu bırakacağını söyle. Yine aynısını yaparsa, elindeki kamera kayıtlarını al ve polise git. Böylelikle onu kolay kolay salmazlar. Unutma muhakkak ki elinde kanıt olması gerekiyor. Sende insansın, seninde canın var. Bir insanı dövmek, can yakmak o kadar kolay değil. Herkes haddini bilecek
00 Yorumla
Ayrılamaz mısın? Yani biteceğini sanıyosan hiç boşuna zaman harcama çünkü bitmiyor. O el alıştımı kadına şiddet uygulamaya bir daha uslanmaz. Herkes aslında iyi birisidir önemli olan sinirli anında nasıl olmaları dimi? Kızım için dayanmalıyım diceksin o kız büyüyor görüyor anlıyor kaydediyor her şeyi. Ya sizden nefret edecek ya da seni örnek alıp dayak atan erkeğin kollarında bulacak kendini. Nerden baksan zarar. Ayrılmalısın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
73Cevap
+1 yılSerefsiz herif. Zaten kendi de ergen yaşıtın ile evlendirmişler. Darp git karakola şikayet et seni hastaneye götürsünler darp raporu al öncelikle. Sonra hic birseyden korkma birak onu dövüp pisman oluyormuş muş sen ona desene önce yapyor yapacağını sonra senle işi var diye sokuluyor yanına yatağa girene kadar. Neyse Böyle pisliklere boyun eyme ilerisi kötü olur iyi olcak diye düşünme
33 Yorumla- +1 yıl
Sana bir animi. anlatayimmi cok sasiricaksin
- +1 yıl
Anlat bende ki anı seninkini ezer geçer yanliz onu bil 😂saşmam
- +1 yıl
Yazdm baksan
döveceğini farkettiğinde aç telefonundan ses kaydını ya da videoyu. kayıt altına al. ver mahkemeye tek celsede boşan üstüne dava aç hapislerde süründür köpeği.
Gerçi ben de bu kadınları anlamıyorum. Aile baskısıyla evlenmek nedir ya. Aile baskısıyla evlendiysen git ailenin yanına 'bulduğunuz adam bu kadar oldu' de yüzleri kızarsın. Otur evinde hem sana hem çocuğuna baksınlar. Ayrıl yani. Öyle hayat yürümez.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim benim o yokluk çekiyor da sen sefa mi sürüyorsun seni dövmesinin böyle bir sebebi olamaz. Ustelik belli ki kocanın psikolojik destek /tedavi alması lazım. Sana gücü yetiyor belli ki acizin. Anne baba baskısıyla evlendigine göre ailenin sana bu konuda yardimci olmadığını düşünüyorum umarım haksızımdır. Ustelik eşinin kişiliği nasıl onu bilmiyoruz ki. Oturup konuşulacak adam var höt döt ilk cağ adamı var. Ama özellikle eşinin ailesinde sözü geçen ve seni koruyacak biri varsa onunla paylaşmanda fayda var
10 YorumlaYokluktan kafayı mı yedi. Kafayı yiyen hep karısını dövecekse.. Yazık kızında psikolojisi bozulacak desene.
24 Yorumla- +1 yıl
Yarin öbür gün bollukta da diğer
- +1 yıl
Döver *
- +1 yıl
Aynen öyle ışte aile bu yuzden cok onemli
+1 yılyokluk diyorsun KizlarSoruyor programında ne işin var kocan görse daha çok dövcek bunu düşünmüyormusun şiddete gelince git şikayetçi ol güvenligin için uzaklaştırma aldır can güvenligini aldır böyle karıları döven adam bana denk gelmiyorki sokakda anasını seveyim yumruk manyagı yapim 😠😠🤬🤬🤬🤬
00 Yorumla
+1 yılAile ve sosyal politikalar bakanlığını ara bugün dövmesine razı olan sana ilerde neler yapar
30 Yorumla
+1 yılBoşanacaksın. 3. sayfa haberlerinde görmek istemiyoruz seni kanka.
30 YorumlaSana el kaldırıyor bu yüzden iyi biri olduğunu söyleyemezsin. Üzüldüm gerçekten senin adına. Ailenle konuş bu durumu bence.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılNormal zamanda otur eşinle konuş bak bana vuruyorsun benı kendınden sogutuyorsun ve kırılıyorum cocuga kotu ornek oluyoruz de belkı kendını toplar
10 Yorumla Günaydın gerçekten çok üzüldüm böyle şeyleri duymak çok üzücü dayak atmak yoklukla alakalı değil içinde şiddet olmasa senden uzak durur ama sana asla zarar vermez bu çok farklı bir şey kurtulman şart ömür boyu mutsuz böyle yaşanmaz
10 Yorumladövdüğü zaman acile git olayı anlat darp raporu alırsın hastane polisinden olay emniyete geçer açarsın davanı
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum 🤔
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Telefonu eline alıyorsun 155 tuşluyorsun kocamdan şiddet görüyorum de onlar gerisini halleder
20 Yorumla
+1 yılSana vurdu mu çek bıçağı sapla böğrüne icerdede iyi bir çevir ölsün güzel kardeşim gereği yok öyle insanların
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Beni bidaha degil dovmek elin bidaha kalkarsa gece sol testisini keserim uyarmadi deme" bu sekilde tek bir cumle kur ve devamini getirme yuzgoz olma ne dion falan derse sus ve asla ayni seyi bidaha tekrarlama.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılKendi paranı kazanabilsen geçinecek kadar boşa derim belliki değil ailen ile konuş büyükler devreye girsin
00 Yorumla Allah Allah 🙁 önce uyar bir daha yaparsa polise git şikayet et inşaAllah. Allah cc yâr ve yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılsen çalışıo musun sen de çalış belli ki çok zorlanıor ev geçindirirken kızına da annen baksın maddi durum iyileşince düzelir sorunlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yokluktan kafayi yiyip dövemez.. Hic birşey şiddetin bahanesi olamaz.. Sosyal politikalar ve aile bakabligina başvur mutlaka..
00 Yorumla
+1 yılarkadaslar oyle ayril ayril ayrilla olmaz bu isler en ufak bir sikintida hemen ayril biraz tamir etmeye calisin iliskiyi ayril demekle olmuyor ortada insanlar var cocuklwr var vazgecin bu on yargilarinizdan artik
36 Yorumla- +1 yıl
Umarım bir gün evlendiğinde kocan seni döver, o zaman tamir etmeye çalışırsın kendin. İnsan olan insanca anlaşır. Dayak nedir yani. kavga değil bak. Bayağı dayak. Bayağı şiddet uyguluyor. Bir de kadın olacaksınız. Boyun eğdiriyorsunuz çocuk var diye. Çocuk o babanın yanında büyüyünce dünyaya bir yanlış daha dahil olacak. Umuyorum aynı duruma düşer ve ön yargılarından kurtulursun.
- +1 yıl
ben dovuyor duyemi ayrilma dedim ya okumayi ogrende gel ya da sozlerimj carpitma
- +1 yıl
arkadaslar oyle ayril ayril ayrilla olmaz bu isler en ufak bir sikintida hemen ayril biraz tamir etmeye calisin
Demişsin. Kadının şikayeti 'Kocam beni dövüyor ne yapmalıyım' ... Sözlerini çarpıtmıyorum. İnsanların ayrıl demesi seni üzmüş işte.
Dayak yiyen kadın kocasını terk etmezse dayak yarın öbür gün cinayete döner. o zaman neyi tamir edicen? - +1 yıl
donmez bak diyorki yokluktan yapiyor demekki kadin da uzerine dusen herseyj yapmiyor anladin
- +1 yıl
Senden haber bekliyor
+1 yılöyle saçma şey mi olur bugün döven yarin asar keser kadına şiddete karşıyım ve musade ediyosun buna sonun iyi diil diim sana
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılSokağa çıkınca kedi kesilen adamlar evin içinde aslan mübarek 🤔
10 Yorumla
+1 yılAnan baban seni bu belaya sürükledi, onlar seni çıkartsın.
10 Yorumla
+1 yılŞiddet daha bu yaşta varsa sana Allah kolaylık versin 14 yıllık evlilik hayatım oldu hiç bir şekilde şiddet göstermedim, çocuklarım dahil şiddete karşı oldum hep yapanı da hiç sevmiyorum
00 Yorumlapolise git ayrıl abazadan kadın dövülürmü be ülkemizin erkekleri gün gün aşıyor kendini tabi devlet tepki vermeyince onlara gün doğuyor ama kadını dövmek adamlık değil rezilik sende ayrıl.🤨
00 Yorumlaİyi biri aslında mı? Elinden de bir şey gelmiyor öyle mi?
Bu kafa yapısında olduğun sürece ne onun gibi pislikler tükenecek ne de senin gibi ezikler00 Yorumla
+1 yılDövüyor ve iyi biri? Bu nasıl tezatlık böyle?
Ayrıl gitsin şu maldan.10 Yorumla
+1 yılPolise git şikayet et sonra da boşan. Ne demek elimden bir şey gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonuş
böyle olmaz
döv döv pişman ol
sen insansın hayvan değil
başka bişey bulsun uğraşacak.
sinrini başka bişeyden alsın ya da sinirli olmayı bıraksın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzelim. ikinci karım 19 yaşında kocası çok zengin diye vermişler dövmüş kızı kaç defa boşanmak zorunda kaldı tazminatta aldı şahit göstererek ben evlendim onunla taş bebek gibi kız insan bakmaya kıyamıyor vurulur mu ona hiç acıma sende
023 Yorumla- +1 yıl
Sen kac yasindasin
Cevap sahibi+1 yıl@Çocuk_gibiyim 29 yaşındayım
- +1 yıl
Iyi davran o kadina
Cevap sahibi+1 yılkıza yardımcı oldum bu dava sürecinde ailesi ilgilenmedi bizde aşık olduk
- +1 yıl
😃 ne güzel bari güzel gecininde sizi gören eskilet utansib
Cevap sahibi+1 yılel üstünde tutarım onu kıyılır mı o masuma evimin prensesi oldu yalnız ailesi çok kötüymüş hayatta gitmem diyor bende götürmüyorum. bir davasına bile gelmediler yazıklar olsun benim gibi birine denk geldi ne yapardı tek başına zavallı
- +1 yıl
Himm peki senin kaçıncı evliligin bu?
Cevap sahibi+1 yılbende boşanmıştım evlenmem artık diye düşünüyordum
- +1 yıl
Himm analdim Allah daim etsin
Cevap sahibi+1 yılikinci evliliğim
Cevap sahibi+1 yılarabam var ehliyet aldım ona da al gez diyorum. kocası evden dışarı çıkartmamış nasıl sadistlik bu böyle mahalleden kızlarla arkadaş oldular gezin diyorum kendine geldi kız
- +1 yıl
Ne guzel hem hayir yaptim hemde kendime diyorsu yani😃😂
Cevap sahibi+1 yıl@Çocuk_gibiyim ben hiç düşünmedim kız çok sıcak davrandı ailesi boşanmasına karşı çıktı gidecek yeri yok gelme dediler. bende evime aldım onu teyze halam annem böyle olmaz dediler kızla konuştular kız seni seviyorum nikah yapalım dedi öyle oldu
Cevap sahibi+1 yılçok memnunum ondan iyiki evlenmişim annemde iyi kalplidir kızım kızım deli oldu ona çok sevdi herkes evden işe işten eve geliyorum ne güzel
- +1 yıl
Siz onunuze bakın tabi boşver ailesiydi oydu buydu kizin tek siginagi sensin dmee ki
Cevap sahibi+1 yıl@Çocuk_gibiyim öyle evet nereye gidecekti 3 ay evimde kaldı diğer odada ailemde haklı ama bende aşık oldum bırakmazdım zaten
- +1 yıl
Ahahah yav çok romantikkkk
Cevap sahibi+1 yıl@Çocuk_gibiyim işe giderken ses yapıyordum uyansında göreyim diye 3 ay sonra kız yanıma geldi beraber uyuduk ikimizde istedik artık olsun bitsin dedik büyüklerde devreye girdi babam belediyede çalışıyor nikah işini hemen yaptık bugün annemin altın günü var oraya gitti pasta börek yapıyorlar
- +1 yıl
Ay sus sus kiskandirma daha fazlq 😂😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Çocuk_gibiyim beni dinleyip sabır ettin teşekkür ederim belliki sende harika bir insansın. sana dost tavsiyesi evleneceğin kişinin ailesine bak iyi bir aile olsun erkekte yumuşak huylu olsun
- +1 yıl
Ne dmek sohpet ediyoruz. Evet haklisin o iki şey evlilik icin en onemli unsurlar
Cevap sahibi+1 yıl@Çocuk_gibiyim mahalleden bir kız çocukluktan beri tanıyorum birini seviyordu maço diye çocuğu gördüm kabadayı tespih elinde evlenme döver seni diye uyardım kaç defa dövmüş kızı boşandılar aman böyle tiplere de dikkat edin
- +1 yıl
Ah ah hayat 😊 teşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılGit boşanma davası aç sonra çalış. Her yer bayan eleman arıyor. Darp raporu da al lütfen
00 Yorumla Neden kendini ezdirdin zamaninda kocana ilk tokat her seyin baslangici sonra sonra vurdukva zevk alicak ilki yaptigin sert tepki verseydin simdi olmazdi boyle
00 Yorumla
+1 yılAllah bağışlasın. Geçmiş olsun. Maddi durumu olmayan biriyle neden evlendin? Yaş kaç?
00 Yorumla
+1 yılBelki. kocan. madde bagimlisi belkide babasi annesini hep dòvmüs bence ailrn eestek. olmuyorda kadinlsr evine sigin kòy ysda ilcedeysen cocugunu al. ksrakola sigin anlat durumunu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldiyecek bir sey yok insan sevdiğine nasıl vurur ben sevdiğime dokunmaya kıyamam insanın yapısıyl alakalı demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de benzer seyler yasadım.. şiddet vs. boşandım. alem istemedı.. ayrıldım. sonra tek yasamaya basladım farklı bır dutrumum da var su an
01 Yorumla- +1 yıl
Allah kolaylik versin bekarim dr um yanliz yasiyorum. ama. bir kadin icin yanliz yasamak zor heleki dul bikadinin daha zor cocun var mı
+1 yılYokluktan demişsin işsiz mi sorunlarıniz büyük sanırım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı. yazık ya güzel ülkemin güzel insanları ne hale geldi 18 yıllık hükümete lanetler olsun
30 Yorumla
+1 yılAile ve sosyal politikalar bakanlığına şikayet edebilirsin
01 Yorumla
+1 yılKendini bir erkeğin maddi gücü altına sokmak yerine çalışıp para ni kazanmak daha iyi degilmiydi
20 YorumlaMalesef bunu çok vurguluyoruz geçim problemini halletmeden evlenilmesi yanlış diye fakat dinlenmeyi şu an ne yapmayı düşünüyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılKadın haklarıyla ilgilenen bir uygulama var kesinlikle başvuruyorsun kendin için olmasa bile kızın için sessiz kalma.
00 YorumlaKadın sığınma evlerinde kalabilirsin boşanana kadar
00 Yorumla
+1 yılAyrıl katlanmak zorunda değilsin kendi sıkıntısını senden çıkaramaz.
00 Yorumla
+1 yılkavgalar cinselliğide bitirir simdi hicbirseyden zevk almazsın gelsene dertleselim
00 YorumlaÜzüldüm ya. Düzelmesini istediğini konuş baktın olmuyo ayrıl
00 Yorumla
+1 yılKanka bacim ozle gel sana bisey diyecem bnde ilk basta karimi dönüyordum ilk aylarda duan
00 Yorumla
+1 yılÜlkemin karanlık yüzü
50 Yorumla
+1 yılTedavi görsün ya da boşan
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ailen seni başından attı arayıp sormuyor mu?
00 Yorumla"İyi biri aslında"
Senin ben kafanı... :D00 Yorumlakocadır döver sorun etme severde..
02 Yorumla- +1 yıl
canım beyin yoksunu
+1 yılpolisten yardım istemelisin..
00 Yorumlasende onu döv elın yok mu
00 YorumlaYol yakinken ayrilmaya bak
00 Yorumlabosan yeni birini bul..
11 Yorumla- +1 yıl
2 yaşındaki kız bebek nolcak ne saçma akıl veriyosunuz
+1 yılŞerefine sokayım öyle erkeğin
20 Yorumla
+1 yılYa konuş ya da boşa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın sığınma evini düşündün mu
00 Yorumla
+1 yılErken evliliğin sonucu bu olur zaten
00 YorumlaYokluktan insan esini dover mi. Stres topu mu bu.
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem