Aynı sey basima geldi yıldönümümuzdu cok düşündüm yazim mi yazmim mi diye sonra yazmamistim ben. Belki sen yazmak icin o kadar acele etmesen o gün icinde yazacaktı sana ama sen yazinca gotu kalkmış hemen hic şaşmaz
2 haftadır arayıp mesaj atıp duruyordu, 8 gun sonra temelli yaşadığım şehre okumaya gelecek e o zaman görüşmek isteyecek arayacak sence bugun beni aramazsa ben daha oja cevap verip Gider miyim
Kimse vazgeçilmez değildir gene diyorum ben incelik yaptım yazdım insan her sey der ama dalga geçer gibi sağol knk demez, ben bundan sonra ne yazarım ne de o bugun beni aramazsa bi daha cevap veririm tamamen silerim
2 haftadır her gun arıyo mesaj atıyo ki 1 yıllık ilşki 8 gun sonra da yaşadığım şehre okumaya geliyor e beni arayıp görüşmek isteyecek ben daha gider miyim sence o beni bugun aramazsa
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2 hafta önce ayrıldık bugun yıldönümümüzdü ben de dün gece 0000da eski yıldönümümüz kutlu olsun yazdım ona cevabı şu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yahu yazmayın yazmayın. Dilimde tüy bitti söylemekten. İlk kim yazıyorsa - 10 demektir.
Ben hiç yazmadım zaten 2 haftadır kendi yazıp arıyor
Iyi pok yemissin cidden bide 00:00 ı mı bekledinnn saniyeleri sayar gibi🤦🏻♀️
Içimden geldi sadece
Aynı sey basima geldi yıldönümümuzdu cok düşündüm yazim mi yazmim mi diye sonra yazmamistim ben. Belki sen yazmak icin o kadar acele etmesen o gün icinde yazacaktı sana ama sen yazinca gotu kalkmış hemen hic şaşmaz
Sana diyimmi bende aynı şeyi yaşadım kıymet bilmeyen bilmez gel birbirimize teselli olalım boş ver.
Bilmiyorum artık
Mesaja gel kendini zorlama banada 2 hafta oldu başkasıyla sözlendi
Istek attım
Gizli hesaptasin mesaj yazdım ama
Tamam bundan sonra bi daha yazma işte.
Asla yazmam
Ayrilmissiniz bitmiş ne yazacakti başka.
2 haftadır arayıp mesaj atıp duruyordu, 8 gun sonra temelli yaşadığım şehre okumaya gelecek e o zaman görüşmek isteyecek arayacak sence bugun beni aramazsa ben daha oja cevap verip Gider miyim
Belki görüşmek istemeyecek belki fikirleri değişti çok emin konuşma
Onu tanıyorum
Seninkisi ay tutulması hastalığı:)
O ne
Birseyler bitmiş ama kendin inanmak istemiyorsun
Kimse vazgeçilmez değildir gene diyorum ben incelik yaptım yazdım insan her sey der ama dalga geçer gibi sağol knk demez, ben bundan sonra ne yazarım ne de o bugun beni aramazsa bi daha cevap veririm tamamen silerim
Kesin silersin.
Ben kendime güveniyorum onunla doğmadım
Umarım lafını yemezsin
İyi ki bitmiş bence senin için
Bence de
Bir şey yazmayacaktın
Yazmak istedim işte böyle oldu
Başkasını bulmuş
Düne kadar arayıp mesaj atıp duruyordu başkasını bulduğunu nerden biliyorsun
Seni birden unuttuğuna göre öyle düşündüm
2 haftadır her gun arıyo mesaj atıyo ki 1 yıllık ilşki 8 gun sonra da yaşadığım şehre okumaya geliyor e beni arayıp görüşmek isteyecek ben daha gider miyim sence o beni bugun aramazsa
İşte istemeyecek bence
Öyle olsun onunla görüşmek isteyen yok zaten
Belki de vardı bşksı önceden de
coluk cocuk ya olgunlasmamis canım
Gerçekten
Sen ergen o senden de ergen
Ben nıye ergen oluyorum ayrıldık ince düşünüp gidip gece yazmışım verdiği cevabı bak
Niye ince düşünüyorsun hayatında olmak istese hala sevgilin olurdu bu hareketlere gerek var mı? Bitmiş gitmiş yani
Tamam