Wp de bir şey paylaştım. Eski sevgilim cevap yazdı. 2 yıllık ilişkisi var. 4 yıl önce ayrıldık? asayıdaki seni paylaştım?

nikahta keramet yoktur Çocuk evliliği kurtarmaz Sevgi her şeyi iyilestirmez Yuvayı dişi kuş yapmaz Iki gönül bir olunca samanlık seyran olmaz yazd im.
Ne olur dedi. Duruma gore değişir dedim ne mesela yazdı bende sevdiği halde anlaşmıyorlarsa mutsuz olabilir insanlar dedim O zaman birbirlerini sevmezler zaten seviyorlarsa birbirlerine kıyamazlar zaten dedi Bende hiç öyle bisey yok dedim. Sana göre öyle dedi bende mevzu kıyıp kıyamamak değil ki Birini savıyorsundur ama anlasamiyiraundur olabilir yani yazdım anlasamamaktan kastın ne yani biraz açabilir mısın dedi Bahsettiğim anlaşmazlık kadayıf mi yesek baklava mi yesek şuraya mo gitsek buraya mi gitsek tarzında günlük basit şeyler değil Insanlar özellikle duygusal ilişkilerinde karşılıklı beklenti içerisinde olurlar Şu veya bu nedenle beklentiler karşılanmaz karsilanamazsa da çatışma çıkar belki biri için öncelik olan diğeri için olmaz vs. Hani anlayamadığın insanı sevmezsin diye bisey de yok sonuçta seveceğim insanı seçemiyorsun yazdım. Sevgi fedakarliktur dedi. Tamam sen haklısın sevdiği zaman fedakarlık edebilecek kadar kaliteli insanlarda var dedim Bisey demedi.
Biz benim bi rahatsızlığım olduğu için ayrıldık ben istedim
O da bir ay sonra istediğimiz şeyi istediğimiz zamanda istediğimiz saatte yapamayacağız belki de benim yüzünden canın acıyacak demişti
Sizce bu konuşmanın bi anlamı var mi
Wp de bir şey paylaştım. Eski sevgilim cevap yazdı. 2 yıllık ilişkisi var. 4 yıl önce ayrıldık? asayıdaki seni paylaştım?