Özledim desen incirlerin mi dökülecek. Engellemediysen özlüyorsun demek yoksa engeller geçersin. Bunu çocuk da tahmin ediyordur. Kısacası sadece soğutuyorsun. Bitirdiysen cevap bile vermeyeceksin.
Çok ısrar da sorun yok böyle kısa cevaplara bu ısrar çok. Hiç cevap gelmese tamam ama cevap var ve kısa burundan kıl aldirmama cevapları ya da ayağıma kapan ve ne dersem yapcan cevaplari. Sıkar insanı ama arkadaş baya hırslı pes etmiyor vardir bir getirisi ya da bağlanmıştır kendisi
aha simdi olay anlasildi fazla yilisik tamam az yazmasin ama agzina sicion ama karaktersiz gibi yutuo hepsini isin icinde meme var biraz laf yesemde bisi olmaz dio ha bana inanmamak hakiindir bisi dene ama
demek istedigimi anlamadin kizlik ya da * organ alti ustu sikilmek kaybetmek değil ama sirf bunun icin gelen birinin sikmesi kaybetmek seni kaybetti dogru ama bir tekrar vermedi ya kizi deyip gitmesi var bide lan ben nasil bu kizin degerini bilmedim die kafayi duvarlara vurmasi
hey allahim pis nedir ya 😏 oncelikle itip durmayacaksin vatandasi diceksin sana guvenim zedelendi tekrar deneriz ama ben sana guvenene kadar bana yanasmak yok gittigindeki kiz degilim ben bastan baslicaz ilk adimin bu olsun
offff abazalik nedir yaa biraz at gozluklerini cikarin acikinca yemek yersin susayinca su icersin nasil bunlar ihtiyacsa oda ihtiyac siz seviyoruz yaptik dersiniz biz sevgiyle Seksi karistirmadigimiz icin abazayiz
Seks sevdigin kisiyle yapilmasi farkli sirf zevk icin yapilmasi farkli sizde seks icin adamlignizi bile satarsinizbi kizi kandirip yataga atabilmek icin
valla sahsima soliim bir kizi vaad ya da kandirmakla yapmak serefsizliktir 10 dakkalik zevk icin kimsenin duygulari ile oynanmamali hayalleri yikilmamali gidip 100-200 tl verip yaparim daha iyi bari arkamda yikik biri birakmam
Onunda bukadar dusuk oldugnu dusunmuyorum, sirf oyuzden benimle birlikte olmak istediigni sanmiyorum sacmaliklar olmasaydi duzgun bir iliskimiz vardi ama sirf yataga atabilmek icin bukdr dil dokcegni sanmiyorum
kendinle bu kadar celisme ya sana dedim anlaman icin kolay yol tekrar barisiriz ama eskisi gibi olmaz yanastirmam dersin eger seviyorsa direk tamam der ve yanasmaz bu kadar basit
cok ezik davranio o kadar yilisik olmaz insan ve anladigim iliskide sorun varmis neden senin istedigin biri oluo sence kaybedene kadar olmamis bu belli kacan balik bakmiski buyuk hemen u yaomis yanasmam demesine ne kadar guvenion bir kac gun hafta gececek sonra eskisi gibi istemeye baslicak
Ahhaha ben senin kadar negatief bir insan gormedim ne soylemesi gerekiyodu allah askina ya :D her seyinde birsey ariyosun yok boyle yok soyle yalan soylemesi gerekiyo gibi
ahhaha ins ben negatif dusunuorumdur site pozitif dusunup yedikleri yanina kar kalan dolu en kotu seneryo hrr zaman kazandirir tabiki konusurken ustelemicek empati de mi yapamion bana giren cikan yok sen savundugun dogrularla kal
Bu hala yalvariyo napcam kendide dustugu durumun farkinda deger vermesem sana Şu an bu halde olmazdim baskalari umrumda degil sensin umrumda olan diyor
En İyi Cevaplar