Sevgilime eski sevgilisi yazdı?

Yazıya devam etmeden önce söyleyeyim ki benim kız arkadaşımdan yana güven sorunum yok. Sadece durumu anlatayım siz ne tepki verirdiniz bana yazın lütfen. Sorum tepkinizin ne olacağı

Ben kız arkadaşımla tanıştığımda bu malum şahıstan yeni ayrılmıştı. Konuştuk ettik kısa sürede bir ilgi oluştu ama bizim sevgili olmamız şıp diye olmadı. Çok zor oldu çünkü yeni ayrılmıştı ve başkasıyla konuşmayı kendine yakıştıramıyordu ama beni de sevmişti. Dünden önceki gün bu şahıs instagramdan eklemiş bizimki silmiş. Dün de aramış son iki numaradan dolayı şüphelenmiş ama açmış. 5-10 dakika konuştum uzatmadım hayatımda birinin olduğunu söyledim ve yazmamasını, aramamasını istedim demiş. O da arkadaş kalabiliriz falan deyince defol git demiş. Çocuk benim de hayatımda biri var ama bu düşman olmamıza sebep değil arkadaş kalabiliriz diye tekrar instadan istek atmış. İnstagramı engelliymiş başka açmış. Bunu da bana söyledi dün. Öğlen oldu akşam söyledi ama 3 saatlik konuşmanın sonunda söyledi problem değil. O kişi yazdı diye benim kız arkadaşımın suçu olmuyor. Daha biz ilk konuştuğumuzda niyet belli değilken 11 yıldır tanıyordum liseden demişti ama toplasan 5-6 kere buluşmamışlardı. Öylesine ilk defa konuşurken söylemişti bunları.

Tepkiniz nasıl olurdu ne yapardınız ne düşünürdünüz?

Sevgilime eski sevgilisi yazdı?